Şimdi Ara

gecende 7 sehit simdi 6 sehit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve bir gram plan yok koca ulkede. Haberlerdr sadece altyazi veriliyor. Hergun en az 1 sehit. hergun bir anne babanin ici yaniyor. Umidimi kestim halktan. tek canimi yakan sehit haberini okumak. yemin ederim okurken o yazilarin baska isimlerle baska gunlerde yazilacagini bilmek icimi yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence mardindeki guvenlik gucleri tank kullandirtmayan mardin valisine gereken cevabi vermeli Neden yani aklim almiyor vatan sevgisi tamam ama senin canin da onemli be abicim. Neden vatan haini bir iktidarin yanlışinın faturasini caninla oduyorsun neden ? Neden insan bile diyemeyecegim senin canini zerre onemsemeyen bir valiye gereken cevabi vermiyorsun ? Isyansa isyan yeter ulan. Birde diyorlar demokrasi var bu ulkede darbe olmamali. Hangi demokraside guvenlik guclerinin canlari bu kadar onemsiz ? Nasil bir demokrasi bu anasini satim ? Darbe istiyorum cunku butun akp'lilerin ve bu valilerin asilmasini istiyorum. Tonlarca eyp olan binaya tank kullandirtmayan valinin koltugun altina eyp yerlestirip havaya ucmasini istiyorum. Yeter be yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.