Şimdi Ara

Gece yolda yürürken başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen gece saat 00:30 civarı eve doğru yürüyordum. Zaten geç kalmıştım koşarcasına yürüyordum. Bir baktım ileride 2 tane fosforlu keko oturuyor. Ellerinde 2 bira aha dedim kesin bi mok olacak. Önlerinden geçtiğim zaman biri, hooop bilader ne oluyor diye bağırdı. Bende ne oldu dedim bi baktım birası dökülmüş. Dedi biramı döktün parasını vereceksin. Gerçekte birasını falan döktüğüm yok bilerek dökmüş aranıyor. Dedim ben dökmediğim biranın parasını vermem. Döndüm arkamı gidiyom biraz ilerledim biri koşturdu ve sırtıma çıktı kafamı dirsekliyor. Bu sırtımdayken aldım bunu arabalara çarptım. Sırtımdan inmeye çalışıyordu ama ben bilerek kollarımla kitledim. Kekonun kafa yarılasıya kadar arabalara, elektrik direklerine, trafik levhalarına her yere geçirdim bunu. Yaklaşık 10 dk sürdü böyle. Diğer arkadaşı da telefonla adam toplamış o ara. Gri bir clio ile 5 kişi geldi. Sırtımda kini indirdikten sonra beni aralarına alıp tehdit etmeye başladılar, bıçakları çıkarıp paramı ve telefonu mu vermemi istedikleri sırada bir dayı bisikletle geldi. Ne oldu arkadaşlar bir sıkıntı mı var dedi. Kekolar sen karışma dayı dedikleri gibi zebaniler her koldan saldırıya geçtiler. Ne kadar keko varsa arabayla beraber zindana attılar. Arabanın bile orada konuşa bildiğine şahit oldum ben. Zindan o kadar kötü bir yer ki, clio bile yalvardı zebanilere ne olur beni götürmeyin diye. Neyse kahraman dayımız da aslında mercan dedeymiş. Tesadüf yani denk gelmemiz. Telefon numarasını falan verdi işte mevzu olursa ararsın yeğenim dedi helalleştik eve gittim bende.Yani demek istediğim can güvenliğimi yok bu ülkede.

• _____________________________
    Tofaş Doğan SLX

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otobüs'de uyurken
    14 yıl önce açıldı
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.