Şimdi Ara

Gece karanlığında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soğuk bir kış günü, saat akşam 9 suları... Çok karanlıktı, göz gözü görmüyordu. Fazla şarj harcadığını biliyordum ama bunu yapmak zorundaydım. Telefonumun gece görüşü modunu açtım. Kimse beni göremezken artık ben onları görüyordum. Görevimi yerine getirmem gerekiyordu. Hedefim biraz uzaktaydı. Yürümeye başladım.


    Az ileride 5-6 kişilik bir ekip belirdi ağır adımlarla ilerliyorlardı. Ama beni fark etmediler. Ne olur ne olmaz deyip elime bi tekli alıp beklemeye başladım. Yanımdan geçip gittiler. Ben de yürümeye devam ettim. 300 metre kadar ilerledikten sonra yerde ayak izleri gördüm. Çok şaşkındım çünkü bu karlı havada tavuk ayak izleri saçmaydı.

    Ayak izlerini takip ederken bir eksiklik farkettim. Sanki daha hafiftim. Üzerimi şöyle bir yokladım ve beynimden vurulmuşa döndüm. Yedek cephaneyi getirmeyi unutmuştum. Benim de huyumdur elimdeki teklide hep 1 mermiyle dolanırım. Tek şansım var ne olucaksa olsun mantığıyla.


    Ne yapacağımı bilmiyordum. Çünkü tavuklarla olan, küçükken yaşadığım kötü bi anımı hatırlamıştım.. Evet tavuklardan çok korkarım ve nerede tavuk görsem onu oracıkta islâmi usullere uygun olmayan bir biçimde, hunharca öldürürüm. Şarjörde bir mermim vardı ama ya tavukların sayısı birden fazlaysa? "Neyse o zaman da 45 numara botlarım ile döner tekme basarım olur biter." deyip bir yandan tırsa tırsa yürümeye devam ettim.

    Az ileride ayak izlerinin kaynağını buldum. Aslında bunlar tavuk değil, güvercin ayak izleriymiş Derin bir ohh çektim. Ama bi sorun vardı. Bu güvercin neden ölüydü? Yoksa benim tavuğa beslediğim duyguları başka biri güvercinlere karşı mı hissediyor? Biraz daha ilerledikten sonra bişey gördüm. Bir tavuk!! ve güvercinleri hunharca parçalayıp öldürüyor. Google translate açıp neden yaptığını sordum ve ona çevirisini dinlettim. Kendisi çok şişmanmış ta güvercinleri kıskanıyomuş(!) Dedim ''Sen tavuksun kendine gel.''. Dedi gelmiycem onları kıskanıyom.''. Dedim geliceksin . Dedi noolcak ,derken 45 numara botlarımı havaya attım yere düşene kadar tavuğun işini bitirmiştim. Botlarımı giyip devam ettim...

    Kar o kadar hızlı yağıyordu ki botumu havaya attığım zaman havada 3 saniye kalmasına rağmen içine 2 litre kar birikmişti. Bunları botumu tekrar giydikten sonra hissetmiştim artık çok geçti. Söve söve yürümeye devam ettim.

    Nerde olduğumu bilmiyordum. Yön duygumu kaybetmiştim. Hava bulutluydu ve yıldızlardan yönümü bulamıyorudum. O anda aklıma dahiyane bir fikir geldi. Yanımda 5 cm çaplı merceğim vardı. Yıldızların mor ötesi ışınlarını karın üstüne yansıtıp karın erimesini sağladım ve yıldız haritasının bir kopyasını bembeyaz karın üstüne aktardım. Tabi bu harita tersti. Ama üstün hayal gücümle kafam karışmadan nerede olduğumu çabucak anlamıştım. Ve anladım ki atlattığım ekipten sonra yanlış yöne gitmişim. Olmam gereken yerden yaklaşık 8 km uzaktaydım. (Sizin için bu 8 km lik kısmı kesiyorum çünkü hiçbir şey olmuyor.). Ve görev yerime birkaç km kalmıştı...

    Yürümeye devam ettim ve bi anda canım sıkıldı anlamadım çömdüm oracıkta yere. Bi yandan cuvaramı yudumlarken fark ettim ki az ileride bir sniper var ve buraya çömmeseydim ben onu fark etmeden o beni fark edip indiricekti beni. Çok şanslıydım bunu iyi değerlendirmeliydim. Çantamdan 500 mW yeşil lazerimi çıkarttım ve gözüne gözüne tutmaya başladım. Amacım onu kör edip önünden geçmekti. Ama unuttuğum bişey vardı. Bu yöntem yerimi apaçık belli edecekti. Ama artık çok geçti. Ben lazeri tutarken etrafımda kırmızı böcekler belirmeye başladı. Bana doğru yaklaştıklarında anladım ki bunlar böcek değil!! Bunlar diğer sniperların lazer işaretleyicisi!! Ne yapacam ne edecem derken 5 el silah sesi duydum. Bi irkildim önce sonra baktım ki bütün sniperlar inmiş. Noluyo ulan demeye kalmadan boğazımda bi bıçak hissettim. Ve bir de şöyle bir ses: '' Benimle geliyosun.''

    Anlam veremediğim bir gariplik vardı bu sözde. Az ilerledikten sonra garipliğin ne olduğunu fark ettim. Bu bir kız!!! Döndüm arkama ve dedim ''Ulan sen kız mısın?''dedi ki ''Evet nolmuş'' falan felan derken beni bi kahkaha tuttu yeri yumrukluyorum gülmekten. Bana ''Neden gülüyosun?'' diyor. Ben de ''Kız suikastçı mı olurmuş amk zuhahahaha, emerim ha seni'' diye yardırıyorum. Bi anda feministe bağladı yok kadın hakları bilmem ne derken bi el silah sesi duydum ve kadının sözleri aniden kesildi. Baktım kadın yerde her yer kan revan. Bi şok daha geçirdim. Noluyo ulan!! Derken ensemde bi nefes hissettim. Ve bana serin bir ses tonuyla ''Haklısın.'' dedi.

    ''Hangi konuda haklıyım acaba lütfen sorabilir miyim?'' diye korkulu bi ses tonuyla cevap verdim. O da devam etti ''Haklısın. Kadından suikastçı mi olurmuş muhahaha '' dedi ve gülmekten yere yattı. Önce şaşırdım sonra beni bi gülme tuttu bırakmıyo. Abartmıyorum 5 dk kalkamadık yerden. '' Ee dedim senin görevin ne buralarda bu kış günü?'' Dedi ki ''Benden seni öldürmem istendi'' Önce bi yutkundum ''Yapma etme bak benim çoluğum var çocuğum var beni düşünmüyosan onları düşün '' falan dedim. Dedi '' KES!! Bunları fizikçiye ödevi hatırlatmadan önce düşüncektin.'' Tipimi bi anda bi şaşkınlık ifadesi aldı. Sonra anladım ki bu adam liseden arkadaşım Kenan!!! Ulaan dedim nabıyon buralarda. Meğer geçerken görmüş beni şansa bala ''dur şunu bi kurtarıyım'' demiş. Yoksa suikastçı felan değilmiş. Dedim '' Yazık oldu hatuna, taş gibi hatundu.'' O da dedi ki '' Geldiğim yerde bunun gibi yüzlerce var gel benimle'' Dedim '' eyi o zaman'' yürümeye başladık. Kenan bi an duraksadı dedi ki '' Gece görüşünü açtığından beri yürüyosun sıkılmadın mı gel şurda arabam var binelim hem telefonu şarj edersin.'' Kabul ettim teklifini bindik arabaya. Zaten kabul etmemek aptallıktır yani. Ama aklıma bişey takılmıştı. En başından beri yürüdüğümü nerden biliyodu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltalayıcı -- 11 Ekim 2016; 23:56:55 >







  • CSB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bu mesaja eklenen görseller:

     Gece karanlığında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xerneo


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Gece karanlığında

     Gece karanlığında




  • .Aslan. kullanıcısına yanıt
    Pegentim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb diye yazmasan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.