Şimdi Ara

Gece Evi Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır foruma bakıyorum hiç Gece Evi serisini okuyan birini görmedim ya da öneren. Vampir temalı kitapları sevmememe rağmen beni kendisine bağlayan bir seridir. 5. kitabını bitirdim 6. kitabını aldım ama henüz başlamadım biraz ara vereyim dedim. Okuyan bilen var mıdır?

• Geçen yıl bir tanıdıkta olması ve bayağı bayağı övmesi sebebiyle ödünç alıp okudum ilk 2 kitabı. Okuduklarım için yorum yapacak olursam, hani öyle mükemmel kitaplar değillerdi, yer yer gizemli olaylar merak duygusunu kamçılıyor ancak fazla bağlanamadım, olayları gereksizce uzatmışlar gibime geldi, ilk iki kitapta anlatılanlar tek bir kitapta da anlatılabilirdi. Lakayt bir anlatımı vardı, gereksiz ayrıntılar can sıkıyordu. Hatırladığım kadarıyla böyle, çok etkilememiş olacak ki bende iz bırakmamış, zaten etkileseydi devam ederdim seriye. Piyasa da okunacak o kadar kitap varken önceliklerim arasına girecek türden bir seri değil.
    Belki bu vampir temalı kitaplarla haşır neşir olmamamdan dolayı da olabilir. Naçizane düşüncelerim bunlar.

Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz.
  • ben hepsini okudum edebi yönden bana bir artısı olmamasına rağmen çok sevdim. yani beni kendine bağladı. ben de çok sevmem vampirli kitapları ama bu seriyi sevdim. 1 ve 2. kitapları ben de sevmedim çok ama 3. kitabın ortalarına doğru merak artıyor ne olacak diye ikiodayediduvar ın söylediği gibi olayları çok uzun anlatmışlar kitabı bitirip bu kitapta ne anlatmışlar diye düşünecek olursan anlarsın ne demek istediğimi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.