Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
11.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben balıktan pek anlamam. bodrum veya çeşmeden açılıyoruz çipura avına. 1 kiloya yakın balıklarda zorlanıyor makina. ben daha basit çeken bi makina arıyorum. benim zorlandığım kilodaki balıklar da arkadaşın serisini bilmediğim okuma çok rahat çekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Sportcity.com.tr den baktınız sanırım. Maglite konusunda bilgisizim desem yeridir. Nitecore ve Fenix fenerlerim var, Maglite'ler hep gücüne göre aşırı pahalı gelmiştir bana. Heves edip elime bile almadım daha :) Sportcity sitesindeki maglite ürünler doğrudan distribütörü olan Eyüp oğlundan geliyor diye biliyorum. Tophane mağazasında sergileniyor.

    Yarın mesai saatlerinde mağazayı ile ararsanız Yiğit Bey'le görüşün, Türkiye sınırları içinde aradığınız ürün varsa bulur ve temin eder.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, hayırlı işler.

    galiba bu ürünü alacağım:

    Aernos C5000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 25 Ocak 2015; 23:44:03 >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • 8 10 yıl önce at çek olta ile levreğe giderdik tatlı suda. Şimdilerde tekrardan başlamak istiyorum tatlı su için levrek sazan turna avlamak için baştan ekipman kurmak istiyorum. Neler almam gerekir? Önereceğiniz ürünler var mı? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Hemen açıkça teşhis koyayım :) Balıktan anlamadığınız için makineniz de muhtemelen fason marka ucuz bir model. İçindeki rulman ve dişli tertibatı en az iki yıldır temizlenip yağlanmadı ve gıcırtısı bile var :)

    Bilmiyorum tahmin ediyorum tabi. 1 kilo az bir rakam aslında. Ucuz bir Okuma dahi 4,5:1 devir oranı ile rahatça çeker. Yeter ki 6 ay 1 yılda bir içi yağlanmış olsun.

    Fiyat bütçenize göre avenger, raw, salina serilerine bakabilirsiniz. 200 metreden fazla dipte avlanmıyorsanız 55'lik 65 lik bir model yetecektir.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • oltayı spotbalıktan aldım. shimano solstace 4000 makinam. ve oltama çok iyi bakarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    teşekkürler, hayırlı işler.

    galiba bu ürünü alacağım:

    Aernos C5000

    5000'lik makaralı Shimano'lar altın gibi gözümde. Tekneye de olur, turnaya da, boğazda beklemeli ava da. 2 yıl önce bu seriler yoktu ya 4000 ya da 6000 alacaktık ki kasa farkı oldukça fazla.

    375gr ağırlığı varmış. Kayadan kayaya atlaya atlaya geziyorsanız ne kadar hafif o kadar iyi. Ben 45'lik makine ile alışkınım at-çek'e. Normalde tavsiyem 30-35-45 olur.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan1003

    oltayı spotbalıktan aldım. shimano solstace 4000 makinam. ve oltama çok iyi bakarım.



    Arkadaşınızın makinesi büyük bir makine mi. Okumalar genelde 4,5 5 gibi devre sahip. Sizin makineniz hızlı bir sipin makinesi 6,2 devri var. Haliyle küçük boyuna göre misina sarımı fazla bu da güç kaybı demek. Tekne avı içi değil pek. Peki de geçtim, teknede kesinlikle kullanmam, spin yaparım sadece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 26 Ocak 2015; 2:03:48 >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • Okuma salina 4.20 surf kamışını 2 ay önce 217 tl. almıştım. şimdi 174 tl. bence çok uygun.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Tatlı su levreğini 2 ay kadar önce barajda ilk kez denedim, aşırı keyifli ve her atışıma yapışan bir balık.

    240 bir kamış, 25-40 arası bir makine olabilir. Ben 45'lik kullandım çok memnundum. Bir de ip misina kullanmak gerekti çünkü barajın kayalık kıyıları kesti misinamı. Parlak kaşıklar alın.

    Ben küçük balık gelmesin istediğim için 20-30 gramlık kaşık kullandım mesela. Maket balık yüzdürdüm hiç yakalayamadım. Kaşığa çıldırıyorlar. Akşama kadar 200 tane yakalayabilirdim fakat bu balıkta bir limit olmamasına rağmen(hızlı ürüyen baraj balığı) 54 tane de kestik 3 kişi.


    Bütçeniz nedir acaba?

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Güzel kamış, Boğaz'da ve Karaköy'de bu kamışı savururken havadan kıvılcım çıkartanlar oluyor :D Şaka bir yana kullanıcısı çoktur.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • Teşekkürler.
    Sanki bir de baliksevdam ya da balikavi forum muhabbeti yaptık diye hatırladım. Ya da benzer bir nick miydi. Hatta baliksevdam'a üyeydi diye hatırlıyorum.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • geçen seneki gibi konuya ilk gelenlerden olmak isterdim ama geç kaldım sanırım öncelikle hoş geldiniz indirim oltalar da gene biz zıpkıncılara indirim olmuyor hiç bu arada spotbalıktanda ürün alıyorum ama beni sporcity taraftarı daha iyi tanır hemen konuya gelelim sporcity ile ilgili sıkıntılarım söyleyeyim bir kere ürün yelpazesi diğer mağazalara göre geniş ama daha da artıra bilirler zıpkın şişi alacağım başka mağazadan almak zorunda kalıyorum zıpkın alacağım başka mağazadan bakıyoruz , soruyorum satışını yapmıyoruz diyorlar , yapın abicim satışını neticede para kazanılacak hediye çeklerimiz var akıcaz biz hazırız :D gecen n11 sitesi üzerinden sporcity de olmayan bir ürün icin albastar mağazasına mesaj attım zıpkın şişi almak istiyorum n11 üstünden satış yaparmısınız diye her seferinde insanı oyalıyorlar bir şiş ilanı acmak 1 dakkasını almaz bir mağazanın adamlar nasıl kafadaysa tok satıcı mantığında mı bilemedim şu online mağazalar cıktıda artık karaköyde paramızla rezil olmaktan kurtulduk ,ne zaman karaköye gitsem mağazaların personellerinde bir afra bir tafra uğramıyorum oralara artık , bu arada gökhan beye de saygılar sürekli muhatap olduğum bir personeliniz 10 numara 5 yıldız bir çalışan her sorumu cevaplıyor 2 yıldır ondan alacağımı alıyorum elinde olmayan ürünler için yapacak bişi yok gönül ister ki hepsini sporcityden alalım ama yelpaze genişletilmeli kısacası elinizde olmayan ürünler yüzünden 650 tl kadar siparişi galatamarinden geçtim galatamarinde iyi bir firma ama insan alıştığı yerden almak istiyor malzemesini .

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr



  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten de güzel kamış, bir de bunun teleskobik 3.90, 200 atarlı olanı olsa benim için çok daha hora ceçerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 26 Ocak 2015; 0:12:31 >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    200-300 tl gibi olabilir. Ama duruma göre arttırabilirimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elfen_lied

    geçen seneki gibi konuya ilk gelenlerden olmak isterdim ama geç kaldım sanırım öncelikle hoş geldiniz indirim oltalar da gene biz zıpkıncılara indirim olmuyor hiç bu arada spotbalıktanda ürün alıyorum ama beni sporcity taraftarı daha iyi tanır hemen konuya gelelim sporcity ile ilgili sıkıntılarım söyleyeyim bir kere ürün yelpazesi diğer mağazalara göre geniş ama daha da artıra bilirler zıpkın şişi alacağım başka mağazadan almak zorunda kalıyorum zıpkın alacağım başka mağazadan bakıyoruz , soruyorum satışını yapmıyoruz diyorlar , yapın abicim satışını neticede para kazanılacak hediye çeklerimiz var akıcaz biz hazırız :D gecen n11 sitesi üzerinden sporcity de olmayan bir ürün icin albastar mağazasına mesaj attım zıpkın şişi almak istiyorum n11 üstünden satış yaparmısınız diye her seferinde insanı oyalıyorlar bir şiş ilanı acmak 1 dakkasını almaz bir mağazanın adamlar nasıl kafadaysa tok satıcı mantığında mı bilemedim şu online mağazalar cıktıda artık karaköyde paramızla rezil olmaktan kurtulduk ,ne zaman karaköye gitsem mağazaların personellerinde bir afra bir tafra uğramıyorum oralara artık , bu arada gökhan beye de saygılar sürekli muhatap olduğum bir personeliniz 10 numara 5 yıldız bir çalışan her sorumu cevaplıyor 2 yıldır ondan alacağımı alıyorum elinde olmayan ürünler için yapacak bişi yok gönül ister ki hepsini sporcityden alalım ama yelpaze genişletilmeli kısacası elinizde olmayan ürünler yüzünden 650 tl kadar siparişi galatamarinden geçtim galatamarinde iyi bir firma ama insan alıştığı yerden almak istiyor malzemesini .

    Olsun çok olmadı daha konu açılalı yine denk geldik bu sene de :)

    Bu sorularınızı Gökhan Bey'e de sormuşsunuzdur, hatta sorup iyice boğun derim ben :D Malesef bizim anlaşmalarımızı yaptığımız distribütörler yıllardır belli. Kalite ve çeşit yelpazesi oldukça fazla mağazlarımızda. Örnek verdiğiniz mağaza başka bir markanın distribütörü olduğu için bizim o markaya yer vermemiz doğru olmaz. Kaldı ki hemen kapı dibinde bir başka mağaza satsın da istemez :)

    Yelpaze uzmanlaşma gerektiriyor. Mağazalarda çalışan elemanlarımız konularında kendini geliştirimiş kişiler malzemeleri tanıyorlar. Her markanın her ürünün raflara koydurmayabiliyorlar. Yıllık ürün alım anlaşmalarında onlarında fikirleri alınıyor ve doğrudan etkiliyorlar.

    Memnuniyet ve tavsiye mesajlarınız hakikaten sevindirdi. İletirim diyeceğim ama siz zaten Gökhan Bey'e fikirlerinizi söylemişsinizdir. :)

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr



  • quote:

    Orijinalden alıntı: surfcasting

    Evet gerçekten de güzel kamış, bir de bunun teleskobik 3.90, 200 atarlı olanı olsa benim için çok daha hora ceçerdi.

    420 kamış kullanıyorum ama 390 daha akıllıca, daha hızlı, daha az yorucu. Balık bolsa daha az eforla daha iyi topluyorum balığı. Ama bir 420 algısı var, hele bir de inatlaşma varsa atışlarda 440a kadar gidiyor. Surf kamış Türkiye'de hele ki boğaz'da kazma kürek işçiliği gibi. Hiç sevmiyorum aslında.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Bir bakmam lazım fiyatlara. Bu geceyi burada bitireyim. Yarın yardımcı olmaya çalışayım çünkü baya dağıldım. Sorular hem keyifli hem yorucuydu :)

    Herkese iyi geceler.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    Peki, Avenger Tele Surf 3.90m 200gr surf kamışları nasıl, bir bilginiz var mı?
    Yemli olta ile avlanıyorum, hareket alanının dar olduğu yerlerde 3.90 kamışı daha rahat kulanabilirim diye düşünüyorum.

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • yahu soyle balikcilik muhabbeti yapabilcegimiz bir konu yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    Bağlantı: http://www.spotbalik.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.