< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseyyah -- 17 Ekim 2020; 1:0:33 > |
Balon+çöp
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
yetenekli bir adam gerçketen izlerken keyif alıyorum |
Güldürüyor ama benim anlamadığım bir şey var. Bu programa hep mi zenginler, iş adamları, ünlülerle çalışmış kişiler falan gidiyor anlamadım. Bir de hepsi hikayesini anlatırken cümleye şöyle başlıyor: İşte içmeye gittik kafamız iyiydi... Kadın aldatma hikayesini gülerek anlatıyor. İçi dışı berbat insanlar gidiyor hep. |
Sarmadı. Her ifadeye bir cevap verme refleksi var ve konuyu çok uzatıyor. Bazen sessiz kalmak da güldürebiliyor izlerken gerildim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oğuzhan UĞUR kadar zeki ve düşünceli,her parmağında marifet olan adam ve siyasi, milli,mizah,müzik bilgisi olan 1 kişi daha yok,boş adam sensin kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekşi de sabah gördüm kimmiş diye baktım. Aynı başlıkta biri Facebook ta videoları duruyor yazmış. Açtım rast gele bir bölümüne anca yedi sekiz dakka bakabildim kapattım Bu ekşicileri yıllardır takip ederim bunlar neyi yere göğe sığdıramazlarsa genelde vasat altı bir şey çıkar. Çok acaip bir vasat standartları var. İçlerinde baya rafine tipler de var fakat ne yazık ki azınlık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 19 Aralık 2020; 12:49:18 > |