Şimdi Ara

GEÇ KALAN İNCELEME: ŞAHSİYET 1. BÖLÜM NASILDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben Ulaş. Şimdi, diziyi dev beklentilerle izlemedem. Yine de Haluk BİLGİNER'i görecek olmak beni sevindirmişti; İyi ki de görmüşüz be!
    Başlayalım!

    GEÇ KALAN İNCELEME: ŞAHSİYET 1. BÖLÜM NASILDI?

    Öncelikle, dizi ilginç. İlk bölümüm başlangıcı, hikayeyi işleyiş ve anlatış şekli, kamera açıları ve karalterleri bize tanıtmaları gerçekten de güzel. Haluk BİLGİNER'in karakteri, Alzheimer tehşisi konmuş bi' insan. Adı Agâh, Agâh Beyoğlu. Karakterimiz bu haberi aldığında, doğal olarak ilk etapta kabullenemiyor. Haa... Psikoloğumuzdan da bahsetmek gerek tabii. Belli ki ilerki bölümlerde, Agâh ve Psikoloğu karşıklı otururken sık sık göreceğiz. He bir de ileride başımıza bela olacağını tahmin ettiğim bi' polisimiz var; Nevra.

    GEÇ KALAN İNCELEME: ŞAHSİYET 1. BÖLÜM NASILDI?

    İlk bölümden, hikayenin gidişatı hakkında bu kadar bilgi veren, ve bu bilgileri verirken de seyir zevkini kaçırmayan bi yapı beklemezdim doğrusu. Ama söyleyeceğim şu ki; Ben bu diziye devam edeceiğim! Diğer bölümleri izledikçe, dizi hakkında yazı girmeyi planlıyorun, bakacağız artık.

    ARKADAŞLAR BLOG YAZIYORUM VE ÇOĞUNLUKLA BU TARZ İÇERİKLER VAR. EĞWR İLGİLENİRSENİZ, BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.ULASTACM Kişisel Blog

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.