Rica ederim. Yeni açılan tüm fakülteler yeni binalarda. Bilgisayarın binası orta kalitede, Elektronik, Biyomühendislik, İnşaat yeni. İşletme yeni, çevre yeni, makine ve malzeme yeni, uçak için yeni uçuş okulu yaptılar o yeni. Mimarlığın binası güzel. sanırım eski olanlar yabancı diller var kimya var. Pek yok eski olan bina. Kuluçka ofisi öğrenci mezun olduğunda çok iyi imkanlarla ve teşviklerle ona teknoparkda kendi şirketini kurdurmak için vardır. Bu süreçte neler yapacaklarına dair onlara yardımcı olur , yönlendirir. Bazı üstat proflar ilgilenmez ama siz zaten proflardan çok araştırma görevlileriyle iletişimde olacaksınız. Proflara ancak mail atabilirsiniz. Ama çok yardımcı proflar da var onların hakkını yemeyelim. Bazı tipler var onlara hiç ulaşamıyorsunuz neredeyse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 16 Ağustos 2021; 0:13:10 > |
Gebze Teknik hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınız (3. sayfa)

-
-
Tamamdır çok teşekkürler, siz kaçıncı sınıfsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-295C65AECTamamdır çok teşekkürler, siz kaçıncı sınıfsınız
Ben mezunum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-295C65AECMaltepe'de oturuyorum şu an, 40 dakika falan sürüyormuş üniyle yani bana o kadar da uzak değil ama bir şeyleri gözden kaçırıyor olabilirim, siz ne dersiniz?
Şehre neden berbat dediniz?
gebzenin özeti şu. konumu yüzünden fabrika kurulmuş. fabrika kurulunca işçi göçmüş. işçi göçünce ev yapılmış. sonra bu döngü sonsuz kere devam etmiş ve ortaya dünyanın en avam en yakışıksız en incelikten uzak şehri çıkmış. vana da gittim karsa da orduya da rizeye de konyaya da afyona da ve aklına gelebilecek herhangi bir yere, ilk kez bir yere kendimden emin şekilde çirkin dedim. gebze bir ilçe değil bir şehir, kocaeliyi geçindirdiğinden vermiyorlar statüsünü, ve çok çirkin bir şehir. güzel olan darıca için metro yapılıyor, ne zaman biter bilmem ama bu haliyle arabasız imkansız, yollar da trafik de iğrenç zaten orta asya kasabaları gibi. maltepe yakındı ayrılıkçeşmesine göre falan belki istanbuldan gel git idare edebilirsiniz siz, ama ankaradan izmirden başka bir yerden yazacak arkadaşlar çok iğrenç bir yere gittiklerini ve istanbulda boğaz tarafına kadıköye falan gitmek için en az 25 30 durak gideceklerini iyi bilsinler.
-
-‘lerini sayayım
yurdu yok ve yeri pek iyi değil
Yeni yeni gelişen üniversite henüz ismi pek duyulmadı
ÖĞRENCİ KİTLESİ BİRAZ GERİ KALMIŞ VİZYONSUZ
eğitimi zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fabrikalardan dolayı mı çirkin
Sondaki uyarı iyi olmuş dediğiniz yerlerden gelebilecek olanlar için. Siz İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz?
Sizce yazılmaz mı Gebze Teknik? Ankara'da bir Üni vs Gebze Teknik düşünüyorum şu an, Ankara'daki üniversitelerden mezun olunca savunma sanayi için biraz daha avantajlı oluyor sanırım ayrıca deprem riski İstanbul'a göre daha az. Gebze Teknik de sanayi şehrinde ve evime yakın ama deprem riski daha çok.
Düşüneceğim dediklerinizi. Kocaeli Üni'nin olduğu yerler nasıl bu arada? Hazır konu Kocaeli'ye gelmişken onu da sorayım dedim.
Keyfi sınıfta bırakma, düşük verme vb var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-295C65AECFabrikalardan dolayı mı çirkin
Sondaki uyarı iyi olmuş dediğiniz yerlerden gelebilecek olanlar için. Siz İstanbul'da mı ikamet ediyorsunuz?
Sizce yazılmaz mı Gebze Teknik? Ankara'da bir Üni vs Gebze Teknik düşünüyorum şu an, Ankara'daki üniversitelerden mezun olunca savunma sanayi için biraz daha avantajlı oluyor sanırım ayrıca deprem riski İstanbul'a göre daha az. Gebze Teknik de sanayi şehrinde ve evime yakın ama deprem riski daha çok.
Düşüneceğim dediklerinizi. Kocaeli Üni'nin olduğu yerler nasıl bu arada? Hazır konu Kocaeli'ye gelmişken onu da sorayım dedim.
Gebze Tekniğin Gebze ilçesi ya da Gebze Organize Sanayideki fabrikaların kirliliği ile hiçbir alakası yok. Bunlar üniversiteye en az 10km uzaklıktadır.
Gebze Teknik Çayırovadadır ve bu bahsedilen çirkinlikle hiç alakası yoktur. İstanbul Tuzla'ya daha yakındır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 16 Ağustos 2021; 0:56:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-295C65AECFabrikalardan dolayı mı çirkin
istanbulda ikamet etmiyorum, 2 ay kadar istanbul-gebze arası vakit geçirdim aralıksız, çirkin olan şey fabrikalardan ibaret değil, sokaklar kötü, evler kötü, parklar kötü, yapılar kötü, genel olarak sonsuz bir gecekondu ve yapsat kocaman şehir. beni bu kadar bunaltan başka yer olmamıştı. ankara üni de gebze üni de üzmez ikisinden de işsiz çıkmanız zor, kocaeliyiyse bilmiyorum fakat ankü ve gtü varken koüden bahsetmeye gerek yok. istanbulda yaşıyorsanız gtü yazın, ankaraya gurbete gitmeyin. odtü değil bilkent değil boşuna öğrenci hayatı yaşamayın. maltepe yakın gtüye.
-
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Gtü üsküdardan marmarayla kaç saat sürüyor deneyen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrılık çeşmesi durağı ile okul arası tam 1 saat, Yenikapı ile 1 saat 15 dk, sanırım 1 saat 5-6 dk falan tutar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GTÜ'den kadıköy tarafına gitmek istesen Marmarayla 1 saat sürüyor. Ama en azından rahat bir ulaşım aracıyla gidiyorsun. Ve oturarak gidiyorsun çünkü 2. ya da 3.durak sanırım Gebze Teknik.
Bağdat caddesine ineyim desen gene 45 dakika min.
İstanbulda yaşayıp trafiği çekmeyen bir insan mı var ? Koç'a girsen ne yapacaksın Allah'ın dağında, Sabancı desen otobanın ortasında, Özyeğin çekmeköy'de garip bir yerde. Bu okullardan da sosyal hayata gidiş daha kısa değil hatta daha uzun olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 16 Ağustos 2021; 15:36:17 > -
zamanında floryadan yıldız kampüsüne giderdim. minibüs, metrobüs, otobüs 3 vesait tek vesait marmarayda uzak gelmez
istanbulda 1 saatte gitmek nimettir
bilgisayar binası orta kalitede değil kullanım açısından üst kalitede çünkü sadece bilgisayar müh var 3 katlı bina.
elektronik binası daha yeni ama 2-3 bölüm okuyor. Bilgisayar binası bu yüzden elektronik binasından güzeldir. He binanın eksiği amfi tarzı 1 sınıf var z23 .
-
Derslerin İngilizce işlenişi hakkında yorum yapabilir misiniz? Hocalar iyi seviyede İngilizce biliyor mu? Derste herkes Türk diye “Amaan Türkçe devam edelim” deniyor mu? İngilizce matematik okumayı düşünen biri için soruyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X