Şimdi Ara

gebze-harem minibüsleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
45.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu minibüsler saat kaça kadar çalışıyo bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitbjk -- 22 Temmuz 2009; 16:56:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gebze-Harem Minibüs Saatleri Hakkında Bilgi

Gebze'den Harem'e ve Harem'den Gebze'ye düzenli olarak minibüs seferleri yapılmaktadır. Bu minibüsler, iki ilçe arasında kolay ve uygun fiyatlı bir ulaşım aracı sunar.

Saatler

Gebze-Harem minibüslerinin saatleri günün farklı saatlerine göre değişmektedir. Genellikle sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar her 30 dakikada bir minibüs bulunmaktadır. Ancak hafta sonları ve resmi tatillerde sefer sıklığı artabilir veya azalabilir.

Güzergah

Minibüsler, Gebze Otogarı'ndan hareket ederek Harem Otogarı'na kadar gitmektedir. Güzergah boyunca çeşitli duraklarda yolcu alıp bırakmaktadırlar.

Ücret

Gebze-Harem minibüs ücretleri, yolculuğun uzunluğuna göre değişmektedir. Güncel ücret bilgileri için minibüs şoförlerine veya ilgili otogarlara başvurabilirsiniz.

Önemli Notlar

• Gebze-Harem minibüsleri genellikle nakit kabul etmektedir.
    • Minibüslerde yer bulunmaması durumunda, bekleme süresi olabilir.
    • Yoğun saatlerde minibüsler kalabalık olabilir.

Gebze-Harem arasında hızlı, rahat ve ekonomik bir ulaşım seçeneği arıyorsanız, minibüsleri kullanmayı düşünebilirsiniz. Güncel Gebze Harem minibüs saatleri ve diğer bilgiler için ilgili otogarlara veya ulaşım şirketlerine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 12-1 e kadar çalışırlar. Bazıları daha fazla bile kalabilir. Nerden nereye gideceksin?
  • Ben gece 1-2 gibi gordum ama sonrasını bilemem. Kalma sonra e-5'te dımdızlak
  • minünüs

minübüs

minibüs

yaklaştın olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

minünüs

minübüs

minibüs

yaklaştın olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

minünüs

minübüs

minibüs

yaklaştın olcak

düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

12-1 e kadar çalışırlar. Bazıları daha fazla bile kalabilir. Nerden nereye gideceksin?

aslında kaynarcadan ümraniyeye gidicem gece 11-12 gibi göztepede iner ordan başka bişeye binerim diyorum ama o saatte ümraniyeye çalışan otobüs falan bulabilirmiyim bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah en erken kaçta var bilen varmı arkadaşlar 05.00 civarı bulabilirmiyim acaba..
  • bulursun zaten o civarda hareket ediyolar..5/5.5/6
  • efsane hat harem-gebze
  • ''Abi çevirme var ayaktaki yolcuları indir'' tarzında bas-konuş, konuşmaları aklıma geldi
  • 2 den sonra yok. Gelmezse 130A bekleyin. (Harem'den binmemek[Koşuyoluna kadar yürürsünüz] ve e5'te içmeler koprusunu geçmemek şartıyla) Saat başı kalkıyor. Pendik köprüsüne kadar E10 gidiyor onuda bekleyebilirsiniz. İkiside çift bilet alıyor o yüzden E10'u rahat rahat söylüyorum :D Minibüs yolundan gidecekseniz Pendik- kadıköy sabaha kadar var. Gebze haremin gece seferi yapmaması saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.