Şimdi Ara

Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül hayatını kaybetti (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ak illetin bazı partilerde olduğu gibi bir simgeye ihtiyacı vardı onuda bu şekilde karşıladığına inanıyorum. Yoksa onun ne maneviyatla ne insanlıkla ne merhametle işi var. O insanları nasıl kullanabilirim kafasında.

TUTUKLA TUTUKLAMAZSAN İBN*SİN.

Silivri’ye girsem de karnımı beleşe doyursam sıkıntılardan uzak kalsam kitap okusam siyasi figürlerle çok çeşitli düşüncelerle tanışsam keşke…

ŞUAN CEZAEVİNDE OLAN BİZLERİZ VALLAHİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevinhakkindaknsmlyz -- 23 Kasım 2021; 2:42:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Anne babasının durumunu düşünemiyorum bile. Bu ülke ne duruma geldi böyle bunlarıda mı görecektik  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belani versin afgan cocuk

• Ülkede gerçekten boğazına kadar dolmuş milyonlarca genç var bu konuda, umarım seçim zamanı doğru seçimi yaparlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yine ne olduğu ne yediği belirsiz pislik bi afgan katil ve onun kurbanı kendi yurdumun gencecik ayşegülü..

ülkeyi 500T otobüsüne çevirdiler

• Ya bu ülkeye punisherlık yapacak bir gizli örgüt lazım artık, böyle şerefsizlerin hepsine gerekeni yapacaksın basına yansıyacak bu olay bak nasıl azalıyor sonra ülkedeki cinayet vb bu tarz suçların oranı. Ya bağış toplasın zengin değilim ortalama memur altı bir maaşım var ama maaşımdan bir miktar örgüte yardım yaparım sonuna kadar helal para olur bu işin lami cimi kalmadı elim ayağım titriyor.

İnsan hayatta hata yapar, kötülük yapar şeytana uyup ama bunlar bambaşka bir boyut aklı almıyor insanın..

• Oturup ağladım elimden birşey gelmeyince. İnsanın yüreği parçalanıyor . Bir de bu acıyı yaşayan ailenin yerine kendinizi koyun bakalım bir dakika dayanabilecek misiniz bu acıya?

• Bugün de bazı kişiler çıkıp Bolu belediye başkanına tepki gösteriyordu... Bu tepkileri keşke vatandaşımızı taciz eden öldüren mültecilere verselerdi...

• Söylenecek söz yok artık hem tecavüz hem cinayet hemde daha gencecik şu mültecileri alırken söyledik ekonomi çöktü sağlık bitti her taraf suç kadınlar da erkekler de güvenli değil sokaklar gitti

• 9 milyon mülteci sınır dışı edilsin gitmek istemeyen olursa da. O kadar peygamber gelmesine rağmen akıllanmamış beyinsizlerden 9 milyonunu (kayıtlı sayı) ülkeye aldık. Bunları atıp Çindeki Uygurları alsalar ya, en azından adamlar minnet duyar bunlarda öyle bir duygu yok yediği kaba pisliyorlar.

• Tecavüzün adını zorla cinsel istismar yapmaya çalışıyorlar, yazın adam gibi tecavüz etmeye çalışırken diye millet daha rahat anlasın ne mal olduklarını

• Akp'den nefret ediyorum. Hayatta daha fazla hiçbir şeyden nefret etmedim.

• V.Corax kullanıcısına yanıt

Sen ve senin milletinin %60 ı leş olmasaydı Afganlar burda olmazdı. orana vursan Afganların senin milletinden daha ahlaklı olduğunu görürsün.

Bizim evimiz 4 kere soyuldu. Merdiven boşluğundan mal çaldılar. Çalan ve daha sonra bunu ikinci elciye satan Niğdeli hurdacılar çıktı. Hemen sonra bu parayla gündüz vakti rakı içip yakalandı.

Hem de abisi Polis ülkücü bir aileye ait.. Davamız hala sürüyor.

ben Afganın bilerek hırsızlık yaptığını görmedim. Sokağa bir şeyi bırakırsan götürürler. o ayrı. Çöp sanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 24 Kasım 2021; 15:14:55 >
  • bu teröristleri ülkeye sokmakta desteği olan herkesin ..... .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 24 Kasım 2021; 17:8:56 >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt

Ben ne diyorum sen ne diyorsun arkadaş,bu ülkede ne işi var bu afganların hepsi de genç,önünü açtıkça evini soymayı bırak yakarlar o evi,adabını takın önce kim leş,kim kalleş ortada zaten.Ben bunlarla çalışmak zorun da kaldım 1 hafta da pislik olduklarını belli ettiler.Bizim insanımız tertemiz demiyorum,demedim de hiçbir zaman.Neyse ...

• Ülkeye milyonlarca ne olduğu belirsiz potansiyel katil hırsız ve teröristi doldurdular. İstanbul koskoca bir vasıfsız göçmen kampına döndü. Ne maske takmasını biliyorlar ne doğru düzgün konuşmasını.

Bunlar daha başlangıç 5, 10 yıl sonra fare yavrusu gibi çoğaldıklarında başımıza daha büyük işler açacaklar. 2023 seçimi ülkenin yardan aşağı tepetaklak kaymasını engellemek için son şans.

• Şu konuda 1 tane bile akboy uğramaması ilginç, bir baş sağlığı bir durumdan üzüntü duyma mesajı dahi atamıyorlar. Bunların siyaset anlayışı, insani duyguların üzerine çıkmış ve resmen siyaset pisliğine bulanıp ruhları kararmış.

• KAÇAK Afgan'ın tam ifadesi çıkmış. Tümüyle vicdan manipülasyonu yapmış, aklı AKP'li avukatlar vermiş belli.

Ülkede resmen KAÇAKLAR korunup, kollanıyor.

• Cem kullanıcısına yanıt

her ne kadar bıksanızda bu lafımdan

dünde söyledim her zaman söylecem bu gezegenin top yekün arındırılması lazım

Nuh Tufanında olduğu gibi bir olay lazım bu gezegene ötesi değil

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

BOP çünkü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.