Şimdi Ara

Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül hayatını kaybetti

Koceli'de, 12 Temmuz günü Afganistan uyruklu A.M.'nin (20) cinsel istismar girişiminde bulunup yaraladığı Ayşegül Aydın (16), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ensonhaber
    Gebze'de cinsel istismar girişimi sonrası yaralanan Ayşegül hayatını kaybetti
    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/gebzede-cinsel-istismar-girisimi-sonrasi-yaralanan-aysegul-hayatini-kaybetti

• Afganlar kadar leş bir toplum yoktur,içlerinden bir iki tane iyi dahi çıksa bu ülkede yeri yoktur.Bu olaylar artarak devam edecek ne yazık ki.Ben 2019 yılın da bir şeyler yazmıştım,buraya da yazayım dostlar; ''Bir şey kötüye gidiyorsa daha da kötüye gitmeye meyillidir''. Anladınız siz her şey ortada.Saçım beyazladı *** anlatmaktan.

Bu ülkede milyonlarca ne olduğu belli olmayan yabancı var.Bunun sorumlusunu sanırım hepimiz biliyoruz.Bu kızın gerçek katillerinin de kimler olduğunu biliyoruz değil mi?

Hani nerede Afgan güzellemesi yapan gazeteler,televizyonlar,milletvekilleri,yazarlar?Hani neredeler?Bu kızın genç yaşta böyle acılar çekerek vefat etmesine ne diyorlar?Afgan çocuklarını düşündükleri kadar acaba öz yurdunun çocuğunu düşünüp dertlenmişler mi?Ama ortamlarda insaniyet söz konusu olunca kimseye papuç bırakmazlar.

Afganların bu ülkede bulunması gerçekten çok büyük bir tehlike arz ediyor.Bunlara ev kiralayan,iş veren herkes bu tehlikenin büyümesine neden oluyor.Afganlar yıllarca savaş ortamında ve şeriat kurallarına göre yetişmiş insanlar.Bunlar için insan hayatının özellikle kadın hayatının zerre önemi yok.Basına yansımayan kim bilir daha nice taciz,tecavüz ve şiddet olaylarına karışmışlardır kim bilebilir?Hiçbirinin kaydı yok,adı sanı belli değil,nerelerde ikamet ettikleri bilinmiyor...Böyle bir ülkenin iç güvenliği olabilir mi?

• Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm.

Bu vebale hümocanlarda, sınırdan girenlere müdahele etmeyenlerde ortaktır.

Neymiş, yunanlar gaddarmış, insanın seyahat özgürlğü olmalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Kasım 2021; 6:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İĞRENÇ AKP zihniyetinin bir masum kurbanı daha.

Sokaklarda KAYITSIZ, KONTROLSÜZ 9 milyon YABANCI...

• Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vebali sizin deli gibi savunanlar
    Afganlar kardesinizdi ya hani
    Ucuza calistiriyordunuz hatta
    Bigun sizede dokunursa yine savunur musunuz?

• Offfff çok üzüldüm ya hani gözlerini açmıştı kök hücre tedavisi uygulanacaktı

"Onlar sizin çalışmak istemediğiniz işlerde çalışıyor" diye yalan atarak savunma yapan fanatikler,
    bu kızın vebali boynunuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Kasım 2021; 9:25:41 >
  • *fganların suçu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapma ya çok üzüldüm sabah sabah bir umut kök hücre tedavisi deniyordu. Onun bile iznini çok geç verdi bu bir şeyler . la kendi çocuğunu kadınını koruyamaz hale geldikte dışarıdan saldırgan getirmek ne Allah aşkına.

Bu Afganların saldırıları ile ilgili çalışmalar var, hiçbir şekilde normal bir topluma uyum sağlayamayacakları defalarca söylendi.

Adamlar mutlu, normal kadın görmeye dayanamıyor. Zaten normal olsalar Taliban'a kendilerini nasıl teslim etsinler savaşmadı şerefsizler. 80.000 kişiye karşı savaşmadılar. Oradan kaçma sebepleri taliban sistemi falan değil parasızlık yoksa sistemin hastası adamlar.

Buralara gelincede sonuç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2021; 9:58:31 >
  • Şu "cinsel saldırı/cinsel istismar" laflarına kıl oluyorum artık. Lan bildiğin tecavüz işte, niye allayıp pulluyorsunuz? "Cinsel saldırı/cinsel istismar" diyince işin vehameti mi azalıyor? İdam da bir gelmedi gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Kasım 2021; 10:16:17 >
  • Biz bize zaten yetiyorduk. Hırsızımız, kapkaççımız, katilimiz yetmezmiş gibi üstüne bu kro-magnon dingolar eklendi.

• Yemin ediyorum konuyu okurken ellerim titredi illa bir şey yapmak için birilerinin kendi kızına, eşine, kız kardeşinin mi başına bir şey gelmesi gerekiyor ne suçu vardı ulan bu kızın he ne suçu vardı yemin ediyorum çok ağır küfürler etmek istiyorum yani ne yapılması lazım toplu bir şekilde bunları kesip biçmek mi lazım beynim durma noktasına geliyor artık kan beynime sıçrıyor. Gerçekten metroda özellikle kendimi kaybedeceğim bir gün. Yürüyen merdivenlerde, asansörlerde elimden geldiğimce ittiriyorum, omuz atıyorum. Vallahi dişlerimle bir gün kulaklarını kopartacağım bunlardan birinin. Dayanamıyorum artık.

• Bizim millette Filistin'de ölen çocuğa ağlasın , bizim başkanda Mısır'da ölen kız için Rabia işareti yapsın

• Birini öldürecek ve üstüne üstlük olay yerine gelip kızın babasıyla konuşacak kadar manyak psikopat tipleri saldılar aramıza Allah sonumuzu hayır etsin.

• ee bu kız iyileşiyordu? sağlığına kavuşacak iyi olacak diye umut ediyorduk? çok üzücü bir durum daha,

başkanının da vekilinin de canı cehenneme, lanet olası hükumet yönetimde fazla kaldı, bu kötü gidişatın düzelmesi için yönetim kadrosunun derhal değişmesi lazım.

bizim karşı aparmana belki 500 den fazla mülteci gelip geçmiştir, afgan dolu, özellikle gözlerinin içine bakıyorum böyle ufacık bir yan bakma yapsınlar da kevgire çevireyim bunları... polislere şikayet etmekten gına geldi, polisler bunları alıp götürüyor sonra geri bırakıyorlar, polisler diyorlar ki bunların izinleri var bir şey yapamıyoruz biz.

derhal bu hükümetin değişmesi lazım. jandarma polis zoruyla bunları sınırdan dışarı atacaksın sonra birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 22 Kasım 2021; 15:6:55 >
  • Afganlar kadar leş bir toplum yoktur,içlerinden bir iki tane iyi dahi çıksa bu ülkede yeri yoktur.Bu olaylar artarak devam edecek ne yazık ki.Ben 2019 yılın da bir şeyler yazmıştım,buraya da yazayım dostlar; ''Bir şey kötüye gidiyorsa daha da kötüye gitmeye meyillidir''. Anladınız siz her şey ortada.Saçım beyazladı *** anlatmaktan.

• Bu ülkede milyonlarca ne olduğu belli olmayan yabancı var.Bunun sorumlusunu sanırım hepimiz biliyoruz.Bu kızın gerçek katillerinin de kimler olduğunu biliyoruz değil mi?

Hani nerede Afgan güzellemesi yapan gazeteler,televizyonlar,milletvekilleri,yazarlar?Hani neredeler?Bu kızın genç yaşta böyle acılar çekerek vefat etmesine ne diyorlar?Afgan çocuklarını düşündükleri kadar acaba öz yurdunun çocuğunu düşünüp dertlenmişler mi?Ama ortamlarda insaniyet söz konusu olunca kimseye papuç bırakmazlar.

Afganların bu ülkede bulunması gerçekten çok büyük bir tehlike arz ediyor.Bunlara ev kiralayan,iş veren herkes bu tehlikenin büyümesine neden oluyor.Afganlar yıllarca savaş ortamında ve şeriat kurallarına göre yetişmiş insanlar.Bunlar için insan hayatının özellikle kadın hayatının zerre önemi yok.Basına yansımayan kim bilir daha nice taciz,tecavüz ve şiddet olaylarına karışmışlardır kim bilebilir?Hiçbirinin kaydı yok,adı sanı belli değil,nerelerde ikamet ettikleri bilinmiyor...Böyle bir ülkenin iç güvenliği olabilir mi?

• Offf Offf isyan çıkmasın afganları ezmeyelim diye sakin kalıyorum ama ilk saldırıda engelleyeni ben döverim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim bütün küfürleri buraya yazsam yine yetmez.

Unutmayacağız hiç birini.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.