Şimdi Ara

Gears of War II (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.257
Cevap
1
Favori
79.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunun şuandaki grafikleri 1 ile tamamen aynı adamlar zaten grafik değil özellik gösteriyorlar.mesela bakın su artık böyle olucak,duvarlar artık böyle parçalanacak gibi falan 1.oyunun üstüne daha iyi bir grafik beklemekte biraz abartı olurdu zaten.
  • 1. oyundaki grafikler bile inanılmazdı süper olacak oyun
  • Şu oyunu pc ye çıkartmasalardı keşke, xbox exc olarak kalsaydı..

    2.ciyi de çıkartacaklar kesin...
  • Unreal Tournament 3 ten daha iyi olacağı kesin görsel olarak...
  • Gösterilen grafikler Gears of War 2'ye ait değilmiş arkadaşlar. Sadece unreal engine'in yeni sürümünü tanıtmak amacıyla yeni görseller eklenmiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: devilsemo

    Şu oyunu pc ye çıkartmasalardı keşke, xbox exc olarak kalsaydı..

    2.ciyi de çıkartacaklar kesin...


    o biraz zor artık
    epic games ana hedefının konsollara oyun çıkarmak oldugunu,pc ıle pek ılgılenmedıgını duyurdu daha bugünlerde,büyük ihtimalle ut3 ve gears of warın pcdekı satışları çok düşük kaldı.
    malumdur ki bir oyun fps ıse ve konsollarla beraber pc ye cıkıyorsa genelde ıı pcsı olanlar konsola almaz dırekt pcde oynar mouse-klavye rahatlıgınden bu da o oyunun konsoldakı satıslarını etkıler yanı kazancını.kımse enayı değil artık.
  • Gears of War 1 zaten PC'ye yapılmaktaydı ve daha duyrulmamıştı. Yeni bir oyun geliyor denmişti ; fakat PC için bir nevi ertelendi ve Xbox360'a çıkarıldı. (Halo 1'in de akıbeti aynıydı PC'ye çıkan bir oyundu Xbox'a yönlendirildi)
    Gears of War 2 doğrudan Xbox360 için yapıldığı için PC'ye bu defa çabuk çıkmayabilir. (Çıksa da Konsol versiyonu kadar iyi olmaz)
  • bu seferki oyunda bence korku öğelerine yer verseler çok daha iyi olur, daha az canavar olsun ama daha zorlayıcı olsunlar bide bulmaca koysunlar, ayrıca inş sadece etraf değil düşmanlarda silahlara göre gerçekçi şekilde parçalanır (soldier of fortune da olduğu gibi) ayrıca daha iyi ve etkili silahlar bekliyorum, bide değişik yollardan ilerleme koyarlarsa tadından yenmez bence
  • PS3 centerın haberı:
    Microsoft PS3 e Gears of War 2 ıle meydan okuyor.Gears of War2,Unreal Engine 3 motoru ıle bırlıkte konsollardaki en ıyı grafıklı oyun olma ıddıasında.Sony Killzone 2,MGS4 ve Resistance 2 ile bu yaz bombalar patlatmaya hazırlanırken Gears of War 2 Xbox360 ın bu yaz çıkacak oyunlarının öncüsü olacak.

    Benim yorum:Microsoftun desteğinin yanı sıra ilk gears of warın 4.5 mılyon adet satmısıyla malumumuz Epic Games malı goturmustu bu sebeble kazandıklarını xboxa büyük prestij kazandırcak oyunu yapıp Microsofta geri ödeme niyetındeler ve bütün güçleriyle grafiksel bazda ilk oyunun çok üstüne çıkıp konsollarda çıkan en iyi grafikli oyunu yapma derdındeler ve bu da tabıkı kıme yarıyor:BIZE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risingforce -- 22 Şubat 2008; 17:36:37 >




  • FarCry 2 ve CryEngine 2 geliyorken konsoldaki en iyi grafikli oyun olması zor ne geow 2 ne başka bir oyun. Ama sağlam olacaktır.

    Bu arada yukarıdaki videolar Geow2 nin videoları değilmiş düzeltelim. Sadece GDC08 de gösterilen UE3 motoru tech demosuymuş. Geow2 ile ilgili oyun içi görüntü ve video henüz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Şubat 2008; 17:38:47 >
  • Raistlin adamım ilk crysıs videoları ıle pccılerı yedıler çıkan oyunla o vıdeolar arasında çok fark var.tech demolara ınanma 5dklık goruntu abarttıkca abartı olur hep ama oyle oyun asla yoktur 3dmark programındakı oyun demolarına bak olaganustulerdır ama oyle oyun yoktur asla.kısaca ben ıddıa edıyorumkı unreal engıne 3 le en ıyı grafıgı gene zamanında gears of war1 ın yaptıgı gıbı 2.sinde goreceğiz.
    ayrıca en ıı çevre etkıleşımını de hem gears of war2 de ama asıl battlefield bad company de goreceğiz.gerçekler bunlar
  • Hadi Crysis i geçtim oyun içi olmasın diyelim FarCry 2 diyorum sadece Geow la karşılaştırmıyorum bile ben onu. Rüzgar fiziğine geçti adamlar artık çevrenin yıkılması falan boş iş

    Bak force unleashed videoları da geldi fizikten öte bir şey. Çevre etkileşimi falan gırla. Geow2 nin abartı bişey olması gerek ki bunların önüne geçsin yoska bu sene deli dehşet rakipler var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Şubat 2008; 17:54:27 >
  • aslında boyle oyunların çok olması bızım ıcın daha ıyı ne kadar çok oyun o kadar çeşit o kadar eğlence
    ama gears of war 2 konusunda mıcrosoft böyle dusunuyorsa vardır bı bıldıklerı diyorum son olarak
  • Bu seneki iddialı oyunlardaki grafik kadar olsa bile yeter yav o oyundaki kendine has mekanlarda birleşince yemede yanında yat. Tabii işte ilk oyundan bayağı gelişmiş olması gerekiyor bunun için. Yukarıdaki yeni UE3 tech demosundaki gibi gelirse yandık derim
  • Microsoft ve Epic Games çok iddialı,sanıyorumkı o UE3 tech demosundan çok daha iyi grafik göreceğiz
    ordakınde ılk oyuna süsleme yapmıslar anca
    microsoftun epic gamesı almasına sebeb olacak kadar birşeyse bu unreal engine 3 ve o motorda çıkan Gears of war 2,&100 emınım bizi şok edecek çıktıgında ki ayrıca Microsoft bu oyunla kafa tutuyor ps3un bir türlü çıkmak bılmeyen bombalarına(mgs4,Killzone2,Resistance2)
  • geowun multisi çok şaşırtıyor beni..okdr oyun çıktı hergece listemde hala herkes geow oynuyor. bence kendi türünün şimdiye kdr çıkmış olan en iyi oyunu
  • valla oyun oynadığım adamların hepsi seyrettiler videoyu.herkes şu testere olayına takmış.kim daha çok basarsa duğmeye o diğer adamı nallıyomuş.bizim aklımızada şu GANGBANG olayı geldi en çok yaptığımız şeydir acaba yeni oyunda kim daha çok basarsa düğmeye omu yapıcak GANGBANG i onu merak ediyoruz niiiiiiaaaaaaaaahahah
  • bence yeni oyunda testere işini ortadan yapabilirler trailerdaki gibi.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.