Şimdi Ara

Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
6
Favori
9.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz konu dışı olacak ancak büyük bir Gears sever olarak sırf kota işi yüzünden oyunu bekletiyorum.50mbit bağlantı var ancak 200gb kotanın 40'ı Modern Warfare Remastered'a gitti birde Gears 4 çeksek kotadan geriye birşey kalmıyor.Şu ülkede TTNET'den daha çok nefret ettiğim bir firma yok yabancı forumlarda 1TB kota konuldu diye ispsini yerin dibine sokanlar var bizde 200 yerine 300 kota verseler millet şükür edecek gün gelir bunun düzeldiğini görürmüyüz bilemiyorum ancak oyunculuğun geldiği bol gblı yeni dönem bizim ülke için işkence..
  • Spoiler içerir.
    Gears of War 4 - PC Gameplay - Max Settings


    GEARS OF WAR 4 Gameplay Walkthrough Part 1 [1080p HD 60FPS PC ULTRA] - No Commentary



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Ekim 2016; 17:53:16 >




  • Gtx960m ile deneyen oldu mu oyunu, ve oyunun boyutu kaç gb?
  • İlk 21 Dakika/IGN


    @SLOWDIVE
    İlk sorunuzu cevaplayamayacağım ancak oyunun ön yükleme boyutunun 73 gb olduğuna dair bir haber yapılmıştı.Henüz çıkışını gerçekleştirmedi.
  • Oyun açıldı bilginiz olsun. Biraz oynadım ama fazla vaktim olmadıgı için detaylı inceliyemedim.
  • Oyunu henüz almadım alan arkadaşlardan bir ricam olacak. Gears of War Ultimate Edition'ı Online oynamak için PC'in bölgesini değiştirmek gerekiyordu bunda bölge değiştirmeden sorunsuz Online oynamak mümkün mü? Deneyip cevap veren olursa çok sevinirim.
  • Gears of War 4 gerek daha önceki oyunlarını oynamadığım için gereksede Unreal Engine 4 ile geliştirilen grafiksel yönden kaliteli olacağını düşündüğüm bir yapım olması nedeniyle oynamak istediğim oyunlar içinde yer alsada boyutu ve indirme yönünden yaşanılabilecek olası sıkıntılar nedeniyle belki steame gelir diye bekliyorum.Quantum Break içinde beklemiştim steame gelince satın alıp bitirdim fakat oyun steame gelmezse ilerleyen dönemde alıp oynamayı düşünüyorum.Oyunu alan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim :)
  • @Terminator T-800
    Steame gelmesini bende bekliyorum.Malum kendi mağazası epey sorunlu.İndirme işlemini sıfırlama ve daha birçok sorunlar var.Zaten başımızda akk belası var.Bakalım ne zaman gelecek.Umarım en kısa zamanda gelir.

    @ZiveR
    Ekran görüntülerini ve ilk izlenimlerinizi bekliyoruz.İyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Ekim 2016; 11:49:46 >
  • arkadaşlar yeni ekran kartı aldığımda hediye edildi oyun zaten bende alacaktım o ayrı konu. oyunun kendi benchmark testinin ekran görüntüsünü koyuyorum. ekran kartı msi gtx170 x 8gb dir.
    Gears of War 4 (2016) [PC ANA KONU]
  • dufpanla kullanıcısına yanıt
    Değerler iyi.Optimizasyon başarılı anlaşılan.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Ben denedim dostum online sorunsuz şuan,yalnız ilerde ne olur bilinmez.Gears of War Ultime Edition da ilk çıktığında online sorunsuzdu ne zamanki update geldi sonrasında bölge ayarlarını değiştirerek de oynayamadım.İnşallah Gears 4 böyle olmaz.
  • dufpanla kullanıcısına yanıt
    Oyuna ne kadar özenildiği bile şu benchmark görüntüsünden anlaşılabiliyor.Ne kadar detaylı bir benchmark olmuş fakat 8 gb V-rame sahip Gtx 1070 in 6.76 gb lık kısmının kullanabiliyor olması düşündürmedi değil acaba tüm kartlarda mı böyle bir bellek kullanımı var bakmak gerekli.
  • Oyunun dvd versiyonu yok değilmi?
  • Elimde Gears of war 4 ün kodu var. BU 1070 ve 1080 ekran kartlarına verilme olayından düştü elime oynamayı düşünmüyorum. Oynucak bir arkadaşa uygun fiyata bırakırım. Tek şartım İzmir ve ya Antalya olması leden hallederiz.Kimse kimseyi dolandırmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend 61

    Ben denedim dostum online sorunsuz şuan,yalnız ilerde ne olur bilinmez.Gears of War Ultime Edition da ilk çıktığında online sorunsuzdu ne zamanki update geldi sonrasında bölge ayarlarını değiştirerek de oynayamadım.İnşallah Gears 4 böyle olmaz.

    Çok teşekkürler hocam deneyip cevap verdiğiniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu zar zor indirdik 3 kere hata verdi indirirken deli oldum. Tam giricem şimdide güncelleme gelmiş ve bir türlü yapamıyor güncellemeyi iyimi. 506 mb ta takıldı kaldı ne denediysem olmuyor ilerlemiyor çok pis sövüyorum şuan böyle rezalet bir sistem görmedim ben koskoca yazılım devinin yaptığı şu mağazaya bakın. Paramızla rezil oluyoruz resmen.
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle mükemmel bir serinin sequel oyunun pc tarafında bu kadar ilgi görmesi üzücü.

    Benim için apayrı yeri vardır. 1,2,3 her biri birbirinden efsanedir. özellikle 2. oyunu oyuncuyum diyen herkesin en az bir kez görmesi gerek.Kesinlikle muhteşem bir seridir. Eğer sadece pc ve playstation da takıldıysanız, 360 da şu oyunların çıktığı zamanki o yoğunluğu o heyecanı yaşamadınız demek. Çok şey kaçırdınız derim. Omuz kamerası, cover mantığı, bütün oyun sektörünün, özellikle tps nin seyrini değiştirmiştir. Özellikle tps oyunlarında cover alma, gears of war'dan sonra bi şeye benzemiştir diyebilirim.

    Unreal engine'i de küllerinden doğuran yine geow'dur. Unreal engine 3 motoru 7. jenerasyon konsolları ( haliyle dönem pc lerini )hemen hemen tek başına götürdü diyebilirim. Çoğu hit oyun bu motorla şekillendi. Optimizasyonu iyidir. Kullanımı rahattır. görselleri optimum seviyededir. Sektörde en büyük yeri edinmiştir.

    Geow 4 ise bambaşka bir konumda şu an. Emin olun bu oyunla beraber unreal engine 4 motoru kendini tam manasıyla tanıtabilecek. Devamında yine çok güzel işler göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 12 Ekim 2016; 10:12:56 >




  • Oyunda türkçe dil desteği var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.