Şimdi Ara

GEARS OF WAR (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
0
Favori
9.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bırakın tartışmayıda şu ss lere bakın biraz yav.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Adventure

    Yalnız televizyon Sony

    Bu arada grafikler harika ama o blur efektleri biraz sallama olmuş. Hoş onlar blur ile karışık AF eksikliği kanımca... Biraz gözü fazla alıyo ama olsun o kadar. Önemli olan oyun, gir kes, öldür adamları....

    ne af eksikliği be hocam gayet yeterli bence uzaklığın netliği birde maşallah 58 aa var sanırım oyunda maşallah kaymak gibi.
  • 58 AA olabilir dediğin gibi, bilinmez ama ben AF'den bahsediyorum ve AF eksikliği var oyunda. Yerlerden belli oluyo zaten.. 3. SS'de yere bak, anlaşılıyor mesela. Bunun dışında blur efekti biraz fazla açmış hakkaten, yani öndeki sipher kayalarla çok uzakta olmyan binalar arasında netlik farkı bu kadar olmamalıydı. Blur ve glow karışık gibi geldi bana, oyunu oynim de anlarım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Adventure

    58 AA olabilir dediğin gibi, bilinmez ama ben AF'den bahsediyorum ve AF eksikliği var oyunda. Yerlerden belli oluyo zaten.. 3. SS'de yere bak, anlaşılıyor mesela. Bunun dışında blur efekti biraz fazla açmış hakkaten, yani öndeki sipher kayalarla çok uzakta olmyan binalar arasında netlik farkı bu kadar olmamalıydı. Blur ve glow karışık gibi geldi bana, oyunu oynim de anlarım...

    af eksikliği olabilir onuda kısmasalardı zaten 15 fps filan olur o grafiklerle blur efekti ise atmosfere iyi yönde katkıda bulunmuş bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kumanda

    solidfb

    Bu durum Elder Scrolls IV: Oblivion'da oldu. Oyun region free değildi. Sadece PAL versiyonu hem NTSC - UC konsollarda hemde asıl çıkış versiyonu olan PAL versiyonda çalışıyordu. Diğer hiç bir versiyon kendi desteklediği konsollar dışında çalışmıyordu. Böyle bir durum olabilir.

    Bağsettiğin NTSC - UC versiyonu aynı zamanda PAL konsollarıda destekliyor olabilir. Bu oyunun region free olduğunu göstermez.

    ---------------------------------------------------

    ONUN İÇİN BURADA OYUN REGİON FREE DEYİP İNSANLARI YANILTMAYALIM.


    Yanılıp Gears of war'ı play-asia'dan NTSC-J olarak alan yanacak. Cünkü oyun region free değil. Test edilmiş ve Ne PAL nede NTSC- UC konsollarda çalışmaz diye UYARMIŞLAR.


    quote:

    Orjinalden alıntı: solidfb

    kumanda;

    Nete düşen versiyon US versiyonu sanıyorum.Ama PAl da çalışyıor diye biliyorum oynayanlar var.NTSC-J'de mi bir enterasanlık var acaba?





    Arkadaşım Oyun REGİON FREE NTSC/U PAL makinada Çalışıyor sorun YOK NTSC/J de çalışır benim xbox PAL ama oyun NTSC/U ÇALIŞIYOR




  • Umarım haklısındır Murat. Bizim ntsc-j siparişi de boşa gitmez böylece
  • Ozan

    Sen okumadın mı?

    Play-asia NTSC -J versiyon oyunun PAL ve NTSC- UC Makinalarda çalışmadığını yazmış. Hala bizim ntsc-j siparişi boşa gitmez umarım diye yazıyorsun.

    İşte link Bak.

    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-en-70-1ohs.html

    DAHA HALA UMUYORUM. DEĞİLDİR DİYORSAN. PES ARTIK.




    murat

    quote:

    Orjinalden alıntı:murat708
    Arkadaşım Oyun REGİON FREE NTSC/U PAL makinada Çalışıyor sorun YOK NTSC/J de çalışır benim xbox PAL ama oyun NTSC/U ÇALIŞIYOR


    Region free ne demektir. Kısaca bütün bölgelerde çalışır demektir. Bunun içinde yukarda sayfanın başındaki ilk mesajımda yazdım, okumadan alıntı yapmışsın.

    Oblivion'da pal versiyonu ntsc-uc makinalarda çalışıyordu. Ama aynı oyunun ntsc-uc si pal makinalarda çalışmıyor.Asia versiyonu sadece Ntsc- J konsolda çalışıyor....... Gears of war'da bu şekilde olabilir......Yani ..... ? Ntsc-uc versiyonu pal makinalarda çalışabilir. Bu region free demek değildir. Bu ikinci yazışım oldu ya neyse eğer anlata bilmişsem ne mutlu bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 9 Kasım 2006; 2:57:55 >




  • Arkadaşlar oyunun tüm HD videolarını izledim.Grafik olarak Next-Gen hakkatten geldi.Mükemmel grafikler ve atmosfer war oyunda.Freedom Fighter tadı aldım ben biraz oyundan.Umutsuz bi kahramanlık öyküsü gerçekten.X06 sahiplerine hayırlı olsun walla

    PC gelsin bu oyun baya tutulur.3rd person action'ın iyisi PC de ender çıkar.Vista ile gelecek diyor bazı uzmanlar.Hadi hayırlısı yaw
  • kumanda,

    Şöyle bir durum var , ben oyun region free derken , torrent sitelerinde yayımlanan versiyon için söyledim , playasia örneğini ise açıklama mahiyetinde verdim. Türk üyelerin istisnalar hariç geneli kopya olarak temin ettiği için "indirip oynayabilirsiniz" bâbında söylemiştim region free sözünü , zaten diğer region free diyenler de o anlamda söylemişlerdir kesinlikle. Yurtdışından sipariş edenler için ise zaten siteler gerekli açıklamaları yapıyor , yani forumda bilgilenmek yanıltıcı olabiliyor.

    Ozan Baseski,

    Büyük ihtimalle iptal edeceklerdir fakat iptal etmeseler bile bankayı arayarak iptal ettirebilirsin.


    Bu arada oyunun aldığı notlar

    1UP : 10 / 10 ( tam puan )
    GameSpy : 10 / 10 ( t. p. )
    Games Radar : 10 / 10 ( t. p. )
    Play Magazine : 10 / 10 ( t. p. )
    UnderGroundOnline : 10 / 10 ( t. p. )
    PopCultureShock : 10 / 10 ( t. p. )




  • 1. Ozan yazılanlardan region free sanıp play-asia dan sipariş vermiş. Oysaki ntsc-j region free değil. Bunu belirtmek için müdehale ettim.

    quote:

    Orjinalden alıntı:Ozan Baseski
    Ben de gaza gelip region free diye ntsc-j versiyonunu sipariş ettim play-asia'dan. Makine ise pal. Şimdi ise sadece ntsc-u versiyonunun pal makinelerde çalıştığı söyleniyor İptal mi ettirsem acaba ön siparişi? Onlara mail attım durumu anlatan. Eğer çalışmıyorsa siparişi iptal etmek istediğimi söyledim. Zaten henüz shipping olayına başlamadıkları için eğer uyumsuz ise iptal ettirmek zor olmaz. Bakalım ne cevap gelecek? Gelen cevabı sizlerle paylaşırım.


    2. Zaten benim bahsettiğim torrent siteleri ile alakalı değil. Oyunun region free olmadığını belirtiyorum. Burda ps 3 dede çalışır demek gibi birşey. Söylenenlere göre Ntsc-uc versiyonu , pal makinalardada çalışıyormuş. (torrent sitelerine göre söyleniyor.)

    Böyle bir durum region free olmaz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ha diyinki o zaman arkadaşlar ntsc -uc versiyonu pal makinada'da çalışıyor. deyin. Zaten konumda bu değildi hani. Sen açıklama ihtiyacı duyunca deyiniyim dedim. Torrent deki oyun nasıldır bunu bilmiyorum. Bununla ilgili yorum yapmadım. Ama play-asia sitesi üzerine belirttim. Sende torrent sitelerine göre değil play-asia göre region free demiştin.


    quote:

    Orjinalden alıntı:kontendoo

    Şöyle bir durum var , ben oyun region free derken , torrent sitelerinde yayımlanan versiyon için söyledim , playasia örneğini ise açıklama mahiyetinde verdim. Türk üyelerin istisnalar hariç geneli kopya olarak temin ettiği için "indirip oynayabilirsiniz" bâbında söylemiştim region free sözünü , zaten diğer region free diyenler de o anlamda söylemişlerdir kesinlikle. Yurtdışından sipariş edenler için ise zaten siteler gerekli açıklamaları yapıyor , yani forumda bilgilenmek yanıltıcı olabiliyor.


    quote:

    Orjinalden alıntı: kontendoo

    Oyun Region Free

    Oyun yeni çıktığı için Play-Asia oyunu test edememiş , bu nedenden dolayı da soru işareti koymuş diğer bölgelere , yani "çalışmıyor" işareti değil bu işaret "bilinmiyor" işareti. Yani oyun test edilmemiş , eğer test etmiş olsalardı ve gerçekten de çalışmasaydı dur işareti kullanırlardı.

    Çalışıyor :
     GEARS OF WAR


    Çalışmıyor :
     GEARS OF WAR


    Bilinmiyor :
     GEARS OF WAR


    Resimlerin linklerini incelerseniz de , YES , NO ve UNKNOWN yazılarını görebilirsiniz.

    Tekrar söylüyorum , oyun Region Free.

    Edit : Bu linki inceleyin (TIKLA)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 9 Kasım 2006; 3:50:51 >




  • Solid_Snake

    İlk 1-2 snee zor gelir gibi bence PC'ye.Zaten birçok kişi bu oyun için XBOX 360 alacak.Çok tutacak gibime geliyor.En çok satanlar arasına girebilir.PC'ye çıkınca bu kadar satacağını sanmıyorum.Çünkü birçok kişi oynamış olacak çoktan oyunu.
  • af eksikliğini aşırı blur efekti ile kapamak istemişler bu gerçek.oyunda gölgelenmdirme eksiklikleri baya var yani bize öncekin gösterilen versiyonlara göre. ha evet olan gölgelerde soft shadow ona bişi demiyorum. aa neden onu anlamıyorum ve diyorum bir oyun işlk tanıtımlarının yapıldığında eksiklikler içerir grafik oynanış konu kontroller falan ve en son çıkacağı zamanda bunlar tamamen geliştirilmiş olur. ama neden bir oblivion vakası gibi buda özellikle gölgelendirmelerden hemde gerçek zamanlı gölgelendirmelerden yani ortamda bir anlık değişen ışıklara göre gölgelendirmelerden yoksun veya etraftaki birçok şeyin gölgelendirmresinden yoksun. biliyorsunuz ki gölgelendirmeler oyuna çok büyük artısı oluyo gerçekcilik anlamında.ama neden tanıtılanla verilen arasındaki fark gelişmişlik olarak olmuyo da eksiltilmiş aza indirgenmiş oluyo ben bunu anlamıyorum. daha önce oblivion la ilgili açılan tıopikte demiştim ben gears of war dan da şüpheleniyorum umarım oblivion gibi olmaz diye ama oldu....! kesinlişkle oyunun grafiklerine laf atmıyorum ki beğeniyorum ama niye sunulanı veya daha gelişmişini vermiyorlar bize buna takıyorum ben.




  • Adamlar test edememişler oyunu muhtemelen ve soru işareti koymuşlarbenim sipariş ettiğim versiyona. Ben collector's edition olandan sipariş etmemiştim ama sonuçta farkedeceğini sanmıyorum. Her durumda iptal etmek en iyisi olacak
    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-en-70-1iix.html
  • Sanırım bu kadar beklemektense en iyisi şu an premium konsoluma hack yapıp, yılbaşında yeni bir core paktetle multiplayere devam etmek.Banlanacağız diyoruz ama bakıyorum herkes neredeyse bitiriyor COD3'le GOW'u yaw
  • Oyunun grafikleri harika gözüküyor vallahi, ağzımın suyu aktı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: theraptorx

    Sanırım bu kadar beklemektense en iyisi şu an premium konsoluma hack yapıp, yılbaşında yeni bir core paktetle multiplayere devam etmek.Banlanacağız diyoruz ama bakıyorum herkes neredeyse bitiriyor COD3'le GOW'u yaw


    Boş ver dostum sen onlara bakma, onlar oynasınlar, biz orjinali gelsin onunla oynarız.
    Bak bende kıyamıyorum ki makineye fw yapiyim
  • Oyuna girerken update güncellesilmesi yapmanızı istiyor , bence bu oyun için kesinlikle hacklemeyin konsolu , bizim durumumuz çok riskli , her an banlamalar başlayabilir.
  • Yaw banlarlarsa banlasinlar benim icin hic onemli degil live ben single oyunuma bakarim,onada mudahale edecek degiller heralde
  • Dün gece saat 2 civarında 15 dakika bakabildim . Bu tarz oyunlardan hoşlanmasamda grafikler ve oynanış çok Güzel ve Çekici .
    Saygılar
  • @SolidFB

    Ya bencede hemen Vista ile birlikte satılmaz zaten.Microsoft iyice X06 da suyunu çıkarana kadar sömürür oyunu daha sonra PC'ye çıkarır bencede.Ama tutulmaz lafına katılmıyorm.Oyun bence PC'de de baya tutar.Çünkü hem PC'de nadir güzel oyun çıkan bir türü war.Hemde MGS örneği war önümüzde.MGS'de PC'ye 2 yıl sonra çıktı ama PC'de de baya tutuldu oyun.Çnkü PC cilerin pek oynayamadığı bir tür action bence.O yüzden tutar çok gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.