Şimdi Ara

GEARS OF WAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
0
Favori
9.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaw bu oyun için makineyi fw yaptıracaktım kafam karıştı yaptırsammı yoksa yaptırmasammı sadece live özelliği sorun olacaksa benim için sorun olmaz ama başka türlü bi halt çıkarsa toslamıyalım.
  • Yok yahu neolacak sadece live na mudahale edebilirler,single oyununu oynamaya devam edersin
  • Bende dayanamadım hackledim makineyi.Şu an en büyük korkum ban yemek.Düşünsenize pes6 ve Cod3'ü multiplayer oynayamadığınızı.
  • live dan banlamaktan başka birşety yapmaları mnümkün mü allah aşkına arkadaşlar makina sewnin istediğin gibi kullanırsın ister kopya ister orjinal. sonuçta sen oyununu kopyalayıp orjinali bozulmasın diye yapmuış olabilirsin. kaldiki microsoft makinayı kullaılmayacak hale getirsin bak ondan sonra x360 sahipleri nasıl sıkıştırıyo dasvalarla microsoft u. akıllı olun ban dan başka hiçbirşery yapamaz benişmgibilerde bandan kormadığına göre salla gitsin live ı.
  • Live'siz X360 hiçbirşeye benzemez.

    Arkadaşlar , bekara kadın boşamak kolay gelirmiş. Live'siz X360'ı düşnemiyorum bile. GOW , Halo3 ya da başka bir kaliteli oyun , isterse gelmiş geçmiş en iyi oyun olsun , Live'a kesinlikle değiştirmem , en dandik oyun bile Live'da mükemmel oluyor. PES6 , PGR , COD2 gibi nice oyunun Multiplayer ini oynamayan bilemez... Kısacası , Live'sız X360'ın hiçbir cazibesi kalmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mad_Prince

    quote:

    Orjinalden alıntı: holocost

    quote:

    Bazıları öyledir mutlaka ama bu sebeple almayanlarda olabilir bilemiyorum ama banlanmaktan korkuyorum live üzerinden oyun oynama ayrıcalığından mahrum olmak istemiyorum.Gametrailersın incelemesinde oyunun normalde 9 saat sürdüğü ama oyun sırasında ççeşitli yol seçimleri co-op modu gibi şeylerle oyun ömrünün baya artacağı.Aylarca 360ın içinde kalacağı ve bunun nedenininde live üzerinden gow kapışmaları olacağını söyledi.


    bazıları öyle değildir ne yazıkki kusura bakma ama ps3 çıkana kadar ülkemiz şartlarında gecici olsun diye xbox360 alacağını veya aldığını zannetmiyorum.
    live üzerinden oyun oynamaya gelince ps2 de gece gündüz multimi oynadık sanki aynı şekilde ülkemizde online oyunda tam olarak oturmadı kopya oyundan dolayı. gow'a gelince merak etme herkes online oynayacaktır.


    abi birak bu adami bu adam ps3 de alicak gorucez firmware yaptirtmadan nasi para yetistircek ikisine


    Merak etme yeter abi.Xbox 360ın orjinallerini alıyorum para yetiyor ps3ün parası hazır oyunlarınıda Türkiyeye gelence kadar yurtdışından getirteceğim bunlara para yetiştirmek için çok zengin olmak gerekmiyor merak etme sen kasma kendini ben yetiştiririm para.Şimdi burda sadece birini alma hakkın var diye bana saldırma Emre bey.Ayrıca ps3 aldıktan sonra 360ı zaten firmware hack yaptıracağım çünkü 360ta banlansamda ps3 olduğu için pek takmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 9 Kasım 2006; 16:55:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kontendoo

    Live'siz X360 hiçbirşeye benzemez.

    Arkadaşlar , bekara kadın boşamak kolay gelirmiş. Live'siz X360'ı düşnemiyorum bile. GOW , Halo3 ya da başka bir kaliteli oyun , isterse gelmiş geçmiş en iyi oyun olsun , Live'a kesinlikle değiştirmem , en dandik oyun bile Live'da mükemmel oluyor. PES6 , PGR , COD2 gibi nice oyunun Multiplayer ini oynamayan bilemez... Kısacası , Live'sız X360'ın hiçbir cazibesi kalmaz.


    Bence de Live çok önemli.En büyük korkum da bu.Live'dan ban olayı yani....
  • Bu oyun çıkmadan önce bomba deniliyordu vee çıktı aynen dendiği gibi bomba etkiside yarattı.en kısa zamanda alıp tadına bakmak gerekiyor valla...
  • Oyunun updatei çıkmış acaba ne değişti bilen var mı?
  • Live'dan bitek ban korkusu duyanlar bence biraz oturup düşünmeli. Olaki ilerde MS işi ciddiye alıp daha bir katı kurallar getirirse, oyunlarını internetten aktif ettirmeye kadar götürebilir oyunu. Aynen Windows'u aktif ettirmek vs gibi. Öyle bi durumda dünya genelinde herkesin interneti olduğunu varsayıp, internetten aktivasyon ile oyunları oynattırmayı denerlerse o zaman durum kötü olur. Hem zaten güzelim konsolu, hackleyip, live gibi bir özellikten mahrum kalmayı nasıl göze alabiliyosunuz, anlayamıyorum arkadaşlar. Benki live oyun oynayan birisi değilim, buna rağmen 360 alsam o özelliğinin elimin altında bulunmasını çok isterim. Neticede devir internet devri, sadece internete girebilmek için PC alan insanlar varken, siz elinizdeki imkanları elinizin tersiyle bi köşeye çok rahat itiyosunuz. Sonradan kafanızı duvarlara vurmayında, ne diyim
  • Walla bir oyun 100ytl olunca mecburen goze almak gerekiyor riski
  • Live için her oyunu orjinal almak açıkça zorlar beni, zaten bugüne kadar liveya girmedim, çok zorlamadı beni. Kopya oyunu liveya tercih ederim ki illa banlanacağız diye bir konu yok
  • firmware yaptırırsak örneğin uzun bi süre single player takıldık (live da orjinal oyunla devam etmeye karar verirsek) makineyi eski haline getirme şansımız var mı?? bu konuda ki cahilliğim affola
  • istediğin zaman eski haline geitrebilirsin..
  • Adventure

    Şöyle bir durum var.Türkiye'de XBOX 360 oyunları 40 YTllere kadar düştü.İlk zamanlar kopya yokken,80-100'E gidiyordu ve yenisini alıyorduk rahatça.Ama şimdi öyle olmuyor malesef....
  • Ama livedan banlarsan iş işten geçmiş olur, onun geri dönüşü yok. Microsoft serverlerından konsolun mac adresi banlanıyor çünkü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

    Ama livedan banlarsan iş işten geçmiş olur, onun geri dönüşü yok. Microsoft serverlerından konsolun mac adresi banlanıyor çünkü.

    o zaman firmware yaptırıp makinanın ilk halini yedeklersek dvd ye problem yok tekrar yükleyince işlem tamamdır bu süper beyler sağolun valla..
  • Mac numarası makinanın numarası bildiğim,DVD'nin değil.Yani sonra yeni DVD-Rom da alsan düzelmez sanırım....
  • MAC numarası her zaman ethernetin numarasıdır.eğer ethernet kartını onboarddan söküp değiştirriseniz o zaman başka şekilde tekrar live 1 sorunsuz bağlanırsınız.Ha bir de kablosuz modem ile de bağlanırsanız olur.Bak bu aklıma gelmemişti.
  • Bu durumdada core paket alınıp yola devam edilir ...Herşeyin bir yolu var:) Bu arada cumartesi bende fw yaptıracağım herhalde.Napiyim dayanamıyorum:) Yılbaşı gibi core paketi aldırırız artık yurtdışından
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.