Şimdi Ara

Gearbestten Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer yalanla dolanla uğraşmak istemiyorsanız bu siteden uzak durun.

    Olay şöyle:

    Geçen sene mart ayında 188 usd ye cube iwork11 tablet aldım.

    Bir iki ay sonra windowsda bir sorun oluştu açılmadı (android açılıyordu) Bende formatladım. Windows aktive olmayınca gearbette yazdım. Onlar da tableti geri göndermemi ya da 30 usd geri ödemeyi kabul etmmemi önerdiler. Tablet gönderim ücreti 20 usd civarı olduğundan 30 usd lik geri ödemeyi kabul ettim.

    Bundan 6 ay sonra tablet bozuldu, hiç açılmadı donanımsal sanırım bir hatadan. Tekrar gearbestte yazdım. tableti geri göndereceğimi ve tamir edilip bana geri gönderilmesini istedim (1 yıl garanti ). Onlarda Kargo ücretinin bana ait olması ve tamir işlemi bittikten sonra daha önce iade ettikleri 30 usd yi de geri ödemem şartıyla tableti tamir etmeyi kabul ettiler. Ben de tamam diyip 90 TL kargo ödeyerek tableti gönderdim, ellerine ulaştı.

    Daha sonra 30 usd yi paypal ile ödeyemeyeceğimi çünkü paypal ın Tr deki faaliyetlerini durdurduğunu kredi kartı ile ödeyeceğimi söyledim. Ne deseler beğenirsiniz. Kredi kartı ile ödeme alamayacaklarmış. "30 usd sizde kalsın konuyu kapatalım." dediler.Tablet 188 usd ayrıca 25 usd kargo ücreti ödemişim, adamlar 30 usd geri ödeme ile konuyu kapatmaktan bahsediyorlar, üstelik tablette kendilerine ulaşmışken. Kabul etmeyince ayak sürümeye başladılar. "Korkarım ticketi kapatacağız" dediler.

    Bunun üzerine 30 usd lik bir ürün sipariş edeyim göndermeyin,ürün elime ulaşmış gibi alındı onayı vereyim böylece 30 usd size ödenmiş olur. Müşteri temsilcisi ayak sürüdü. Bende bunu sen çözemeyeceksen gearbestten başkasıyla görüşmek istiyorum dedim. Bir kaç gün sonra tamam dediler ve bir ürün seçip sipariş verdim ve 30 usd lik.

    Sonraki aşama daha bir ilginç ve mide bulandırıcı:

    --Bir buçuk ay kadar sonra tableti tamir ettiklerini ve gönderime hazır olduğunu söylediler

    --Takip no bile verdiler gönderdiklerine dair.

    --Daha sonra TC kim numaramızı istediler kargo şirketinden istendi diyerek, verdik.

    --Sonunda biz tableti beklerken, bir son dakika haberi geldi.

    --Gönderdik dedikleri, kargo takip no verdikleri, tc kim no istedikleri ürün için ek kargo parası istediler.

    --Kabul etmeyince 60 usd geri ödeme teklif ettiler. (tablet yaklaşık 10 ay sonra bozulmuştu ve 188 usd değerinde idi)

    --İstemiyorum bana söz verdiğiniz gibi tableti tamir edip gönderin diyince geri ödemeyi 75 usd ye çıkardılar bunu da ister kabul et ister etme cüzdanınıza yükleyeceğiz dediler.

    SONUÇ OLARAK özellikle yüksek meblağlı hatta mümkünse her tür alışverişte gearbestten uzak durun arkadaşlar. 5-10 dolar fazla verin ali den ya da banggood dan alın.Bu yaratıklardan uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 22 Temmuz 2017; 12:30:57 >







  • Gearbestten Uzak Durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 22 Temmuz 2017; 12:37:56 >
  • Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 22 Temmuz 2017; 12:52:59 >




  • güncel
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 8 Eylül 2017; 13:32:17 >
  • Satın al ve unut, ne çıkarsa bahtına razı ol tarzı bir ticaret anlayışları var.
  • Gecen sene 23 martta sipariş vermişim, 14 nisan 2016 da kargoya vermişler. Diğer çin sitElerine göre uyguna geldiğini düşündüğüm için beklemiştim kargoya vermelerini. Zaten böylede bir güzellikleri var bazı ürünleri çok geç kargoluyorlar. Sanırım mayıs 2016 nın ortalarında da elimizde olmuştu. Şubat 2017 de de ilk ticketi açmışım. Aslında ticketten 1-1.5 ay kadar önce teklemeye başlamıştı cihaz, bazen açılmıyor bazen açılmıyordu.

    Adamlar tabletiniz tamir edilemiyor deyip bir de uzun süre sizde kaldı diyerek 188 dolarlık cihaz için 90 dolar iade edelim diyorlar. Dikkat edin daha önce gönderdik deyip kargo takip vs vermişler, tc kimlik istemişlerdi, daha sonra ek kargo istediler, şimdi de tamir edilemiyor diyorlar. seri yalanlar dizisi Bir de 188 dolar iade ederiz gibi bir durum yokmuş garanti politikalarında bunun sözünü vermedik demişler, komedi. Yani garanti kapsamında bozulur ve tamir edilemezse, biz ne verirsek raz ol.

    Be adam ya tamir edersin, edilemiyorsa ya yenisini gönderir ya da full geri ödeme yaparsın. Forumda konusu vardı yine 9-10 aylık bir cihaz için banggood tam geri ödeme yapmıştı.


    Sözde garanti içindeki cihaz için kullandıkları tabire bak "çok uzun süre sizde kaldı".

    90 dolar iade edelim dediklerine göre garantinin varlığı vicdanlarını (sanırım bir miktar vicdan muhasebesi var arkadaşlarda) rahatsız ediyor ama tam olarak uygulamaya da yanaşmıyorlar.



    Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun

    Gearbestten Uzak Durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 27 Temmuz 2017; 1:53:20 >




  • bu da faturaGearbestten Uzak Durun
  • şu siteyi kullanmayı bilmiyosunuz valla ya. defalarca sorunsuz iade aldım,30 dolar kendileri puan yükledi vs vs. gearbest en iyi sitelerden birisi
  • eski everbuying de bunlara aitti. googleda binlerce olumsuz yorum okuyabilirsiniz. ben de everbuyingden onda v919 air almıştım ama 90$a gelince şansımı denemek istedim. sıkıntısız geldi, tableti hala kullanıyorum ama bi problem oluşsaydı eminim sonuç alamazdım. gearbestten de defalarca alışveriş yaptım fakat parayı ödemeyecekleri çok aşikar. en iyi zararsız wallet şeklinde verirler ki bu da bir problem. illa parayı harcatacaklar. forumda arkadaş var ona yazıp sonuç almayı deneyebilirsin. en azından onun sözünü dinliyorlar, forumdan olduğunu öğrenirlerse daha olumlu yaklaşırlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde yasaklı olmayan ürün olduğu halde ürünlerimi bana ulaştıramadılar.3 ay geçti.Saçma span ticket cevapları.Paranın yarısını teklif etme vs.Her türlü sahtekarlığı deniyorlar. Bende mastercarda başvurarark hakkımı arıyorum. Adamlar paypal sonrası bildiginiz sahtekar olmuşlar.İnşallah mastercard paramı ödetir de hakkımı alırım. Yaklaşık 135 $. Gearbestten uzak duralım.
  • gokhangv kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir?
  • paypal u trden kovduklarindan sonra ne gearbest ne banggood dan alisveris yaptim.
    aliexpress de eski uyeyseniz ve gerekli gereksiz iadeniz yoksa her isteginizi hemen degerlendiriyorlar. bence cok daha guvenli bu sitelerden
  • paypal kapalı olduğu için bende aliexpress dışında çinlilerden alışveriş yapmıyorum. amazon dışındaki online yurtdışı alışveriş sitelerinin çoğu problemli gerçi... aliexpress de dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.