Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
52.783
Cevap
803
Favori
4.101.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    Sizin amacınızı hala anlamış değilim, olayınız çok farklı gerçekten. Sürekli karalama kampanyası peşindesiniz.. Ne bu şiddet ne bu celal?

    Amacım falan yok olsa zaten profilden çıkartıp söylerdin defalarca,benim bir e-ticaret,komisyonculuk işim olmadı,milletin sırtından geçinmedim,emek dediğin sabah akşam günaydın,iyi geceler,flash indirim v.s.gearbest'in ana sayfasını paylaşmaktan başka işin olmadı,milletin kanına girip e-sigara aldırttın herkesin parasının %50'sini iç ettiler,sonra sitenin kapanmasına neden oldun,amazon konusundan sonra sizlere de sıra gelecek onun bunun linkinden para kazanma devri bitecek,yok öyle yağma..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 23 Temmuz 2017; 8:51:35 >
  • Ya Allahtan bi amazon olayi cikti herkese suclu gozuyle bakiyorsunuz.Adam burda hizmet veriyor her sorunuzu cevapliyor , cuzi miktarda kazancida olucak tabi sacma sapan suclamalar yapmayin insanlara..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu yapilan alisveris icin karttan cekilen tutar, bankalarin hafta sonu icin yaptigi kur acilislari uzerinden mi yapiliyor? Yoksa normal kurlar uzerinden mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten arkadaş baştan söylemiş bu forum üzerinden alırsanız ben de kazanacağım diye bunda yanlış birşey yok ki Amazon konusunda bu iş gizli kapaklı yapıldı bu ikisini karıştırmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hassasiyetiniz, güzel sözleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.



    Takipli kargolar muhtemelen 2-2,5 haftaya elinizde olur. Eğer seçilebilir ise, Netherlands Post tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Ya afedersinizde siz beni tanımadan, etmeden, yaptığım işleri ve fedakarlıkları bilmeden bu şekilde konuşabiliyorsunuz? "Emek vermeden milletin sırtından geçinmek" nasıl bir tabirdir? Ben burada hırsızlık mı yapıyorum uğursuzluk mu? Sizin iş ve emek kavramınız muhtemelen "bedensel" manada. Oysaki benim işim fiziksel/ruhsal anlamda emek vermektir. Benim mesaim veya tatilim yok. Gece su içmeye kalksam dahi insanlara cevap veriyorum, yardımcı oluyorum. Siz şimdi her işi bilgisayarda olana laf etmiş oluyorsunuz.. Benim kimseye bir zararım ya da dayatmam yok. Defalarca söylememe rağmen hala anlamıyorsunuz. "Rica ediyorum", başka bir şey yok! Müşterilerimiz de sağolsun hassiyet gösterip forum üzerinden alışveriş yapıyor. Bunun kime, neye zararı var? Sizdeki bu kin nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederim. Devede kulak ya da sizin tabirinizle cüzi bir miktar pay alıyorum. Millet sanıyorki binlerce dolar kaldırıyor. N11, GG, Aliexpress gibi sitelerde satıştan para kazanıyor. Ayrıca inceleme yazısı veya videosu paylaşanlarda. Niye benimki dert oluyor, anlam veremiyorum. Millet Amazon konusu patlak versin de, GearBest konusunada saldıralım diye bekliyormuş sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nejdeath N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,



    Pazartesi günkü kur üzerinden işlem yapılır. Benim bilgim bu yönde. Dilerseniz bankanız ile iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    Neyi anlamak istemiyorsunuz, amaç ne.. Hala anlam veremiyorum. Amazon konusundan konu nerelere geldi, niye millet bana suçlu muamelesi yapıyor ve sorguya çekiyor bunu da anlamış değilim. Bazıları beni överken bazıları da konuyu değişik yerlere çekmeye çalışıyor. Buradaki verdiğim hizmete karşılık, her işini yapan insan gibi emeğimin karşılığını alıyorum.

    Sinav ii gecmistir dgs hala varmi



    Konuya donersek Anlamak istedigim sudur gearbest yetkilisi arkadasim en basindan beri sordugum soruda gayet acik ve net.. amazonla alakasi yok dedik ama nedense bir demagoji kampanyasi yardim ediyoruz cuzzi bir miktar falan filan.. benim senin konun ve basliginla ilgili kazandigin cuzzi miktarla ilgili bir sorum yok..



    Sorum en basindan beri ayni



    Bu konu yada baslik disinda paylasilan gearbest linklerinde yani senin haberinin olamadigi linkler yardim etmedigin linkler bu forumda paylasilan linkler otomatik dh referansina donusuyor..



    Bu durumda bu referansli linklerden kazanç kime gidiyor ? Eger dh referansiyla ilgili tek yetkili sen isen bu aciklansin insanlar bunu bilerek link eklesin.. konu bu..



    Amazon konusuyla falan konusuyla parayla pulla duayla kimse karistirmasin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Beni anladığınız, desteğiniz ve sözleriniz için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forsakenbook kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewr kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.



    GearBest'in bana yaptığı teklif: Faaliyet gösterdiğim platformlardaki yapılan satışlardan sabit bir oranda pay vermek. Ekstra maaş gibi bir durum söz konusu değil.



    Eklenen uzantılarla alakam yok, muhtemelen forum otomatik olarak ekliyor(dilerseniz kendiniz deneyin). Benim kazancım referanslı linklerden değil, paylaşılan veya paylaştığım linklerden alım yapılırsa gelen gelirlerdendir. GearBest ister otomatik olarak link eklensin veya eklenmesin trafikten kontrol edebiliyor. Bana verilen bilgi bu yönde. Forum geneline hizmet verdiğim için, bu şekilde pay veriliyor.



    Link uzantısı zaten dün gerekli yerlere bildirdim. Cumartesi ve Çin bizden 6 saat ileride olduğu için şu an bir cevap alamadım. Cevap gelince bilgilendirme yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    Beni anladığınız, desteğiniz ve sözleriniz için çok teşekkür ederim.

    @Gearbest Arkadaşım Sen bunlara bakma Bunlar Trol kişiler 5-6 hesap açarlar sanki ayrı kişilermiş gibi bol bol atıp tutarlar,
    Yaptığın iş gayet güzel Buradaki üyelere yardımcı oluyorsun Kazanıp kazanmaman önemli değil önemli olan yardımcı olman.
    Bu gibi şahıslar ara sıra başka başka konulara dalarlar, ben bu kişilere sorunlu insanlar diyebilirim.
    Ama bu şahılar her zaman silinmeye mahkum insanlardır.Dik dur ve Meydanı Trol'lere bırakma, Sen nasıl Gearbest'teki sorunlara yardımcı oluyorsan bizlerde senin arkandayız bunu unutma.
    Sana kolay gelsin Başarılarının devamını dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 23 Temmuz 2017; 14:55:31 >
  • Emek verilen her şeyde tabi komisyon pay veya alırsın bunda sorun yokki sonuçta zamanını ayırıyorsun emek veriyorsun.Önemli olan ben bu işi ek gelir için yapıyorum demek hayrına değil.Sanırım diğer konuda bundan dolayı patlak vermiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Emek verilen her şeyde tabi komisyon pay veya alırsın bunda sorun yokki sonuçta zamanını ayırıyorsun emek veriyorsun.Önemli olan ben bu işi ek gelir için yapıyorum demek hayrına değil.Sanırım diğer konuda bundan dolayı patlak vermiş.

    @N3DV3D11 Arkadaşım size katılıyorum,
    @Gearbest arkadaş emek veriyor, mesai harcıyor, sorunu olan üyeler için Gearbest ile birebir temasa geçiyor sorunlarını imkanlar elverdiği sürece çözüyor,Kuponlar paylaşıyor,indirimli ürünleri paylaşıyor ve bu işlemlerden bir pay alıyorsa sonuna kadar hak ediyor vede bu işlemler aşamasında üyelerin aldığı ürünlerde herhangi bir fiyat artışı olmuyor hatta ve hatta gelen ürünler ile ilgili video çekin bedava point alın diye tavsiyelerde bulunuyor Aliexpress'te ise sadece kuru bir feedback var ne point nede başka bir şey.
    Bu Trol denen şahıslar sayfalara dalan dillerinin kemiği olmayan, Klavye delikanlılığı yapan kişilerin, şahsi olarak herhangi bir niyetleri olamaz bu Trol şahıslar başka bir firmanın elemanı olup 5-6 hatta 7-8 hesap açarak işlerine gelmeyen konulara saldırmak,
    Bu şahıslara dur demek ve kaale almamak lazım,
    Benim kişisel fikrim yurtdışı satış yapan siteler içerisinde Gearbest başarılı bir satıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 23 Temmuz 2017; 15:34:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    Merhabalar,



    Kargo ücretini biz belirlemiyoruz maalesef. Paket büyüklüğü ve ağırlığı fazla olduğu için fiyatı bu şekilde.

    kargo ücreti ürün kadar olunca insan ister istemez geri kaçıyor. Yapacak bişey yok o zaman.
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Sürekli verdiğiniz destek ve benim için söylediğiniz sözler için çok teşekkür ederim, beni duygulandırdınız. Anlatmak istediğim açık ve net ama anlamak istemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpow3r kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi keşke elimden bir şey gelse. Canınız sağolsun, iyi günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,



    Öncelikle desteğiniz için teşekkürler.



    Ben yetkili olduğum günden bu yana asla "dua veya Allah rızası için yapıyorum" demedim zaten. Yalnız bu konu ve öncesindeki açtığım konuların başlangıcı bir gelir elde etmek değildi. Sonrasında GearBest yetkilisi bana ulaşarak bir teklifte bulundu, bende kabul ettim. Bu şekilde hem kendime bir katkı sağlamış oldum hem de sizlere "resmi olarak destek vermiş.. O dua vb. cümleleri Amazon konusu için geçerli, benimle veya konu ile ilgili bir durum söz konusu değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.



    GearBest'in bana yaptığı teklif: Faaliyet gösterdiğim platformlardaki yapılan satışlardan sabit bir oranda pay vermek. Ekstra maaş gibi bir durum söz konusu değil.



    Eklenen uzantılarla alakam yok, muhtemelen forum otomatik olarak ekliyor(dilerseniz kendiniz deneyin). Benim kazancım referanslı linklerden değil, paylaşılan veya paylaştığım linklerden alım yapılırsa gelen gelirlerdendir. GearBest ister otomatik olarak link eklensin veya eklenmesin trafikten kontrol edebiliyor. Bana verilen bilgi bu yönde. Forum geneline hizmet verdiğim için, bu şekilde pay veriliyor.



    Link uzantısı zaten dün gerekli yerlere bildirdim. Cumartesi ve Çin bizden 6 saat ileride olduğu için şu an bir cevap alamadım. Cevap gelince bilgilendirme yapacağım.



    Sen diyelim ki eken h9 paylaşımı yaptın, o zaman Google da "gearbest eken h9" yazıp ürünü alan herhangi bir Türk vatandaşından da komisyon alıyorsun öyle mi?



    Çok enteresan bir prim sistemiymiş. Ya gearbest çok zengin ya da senin de ısrarla anlatmadığın birşeyler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.