Şimdi Ara

GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kulaklık ihtiyacımdan dolayı birçok araştırma yapmam neticesinde KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık tercih ettim. Aslında tercih etme sebebim tasarımının çok farklı ve ilgi çekici olmasıydı. Ayrıca teknik olarak HiFi teknolojisinin olması dikkatimi çekti. Çünkü küçük kulaklıklar da gerçek HiFi teknolojisini yakalamak oldukça zor. Piyasada HiFi olarak satılan birçok kulaklık aslında High End teknolojine sahip ve yeteri düzeyde ses doyuruculuğu yok.

    Gearbest kulaklıklarda dolanırken yapılan yorumlar nedeniyle denemek istedim. High End teknolojisinden HiFi teknolojisine geçmek için Ultra Fidelity sağlayan ekipmanlar ( DAC, Amplifikatör vs.) kullanması gerekiyor. Kulaklık boyutunun biraz büyük olması ek ekipmanlarının mevcut olabileceğini düşündürdü ve aldım. HiFi hakkında az ama öz bilgi verdikten sonra ürüne geçelim.

    KZ ZSR Hybrid HiFi Paket İçeriği;
    1 Çift Kulaklık, 2 Çift Farklı Boyutlarda Kulaklık Papucu ve 1 adet İngilizce kullanım klavuzu çıkıyor. Kablo uzunluğu 1 metreyi biraz geçiyor. 3.5 mm standart fiş.

    GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme

    GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme



    KZ ZSR Hybrid HiFi Kablosu
    Ürünün daha çok spor esnasında kullanılabilmesi için tasarlandığı söyleniliyor. Sanırım bu yüzden ürünün kablosunu çok güzel. Ürün yorumlarında parçaların kalitesiz olduğu söylenmiş ancak bunu doğru bulmuyorum. Parçalar gerçekten çok sağlam özellikle kablosu kolay kolay zarar görecek ve kopacak bir kablo değil. Sporcuların terlemesi düşünülerek kablonun etrafı şeffaf, ince silikon karşımı bir malzeme ile çevrili. Kabloyu katlamak ya da en küçük şekilde sarmak çok kolay oluyor. Yani kolay kolay uçlarının kırılacağına benzemiyor.

    GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme

    GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme


    KZ ZSR Hybrid HiFi Çıkartılabilir Kablo Olması
    Ürünün diğer bir ilgi çeken özelliği ise çıkartılabilir kabloya sahip olması. Kulaklıkları cebimizde taşırken çok kırıştırıp sardığımız için genelde hoparlörlere gelen kablolar çok çabuk yıpranıyor ve kopmalar oluyor bu nedenle kimi zaman tek hoparlör ile idare etmeye çalışıyoruz. 🙂 Sanırım Çinli dostlarımız bu olaya çözüm bulmuşlar. Kulaklık ile işin bittikten sonra çok kolay bir şekilde kabloyu kulaklıklardan çıkartabiliyorsunuz. Bu sayede kablo kırılma derdi son bulmuş oluyor.

    GearBest’ten Aldığım KZ ZSR Hybrid HiFi Kulaklık İnceleme


    KZ ZSR Hybrid HiFi Ses Kalitesi
    Tabii ki kulaklıkta en önemli olay ses kalitesidir. Kulaklıkların boyutu sizlere biraz büyük gelebilir ancak HiFi teknolojisini sağlaması için biraz büyük olması şaşırtıcı değil. Boyut meselesini atladıktan sonra tekrar ses kalitesine gelelim. HiFi teknolojisinde sesin sanki dışarıdan geliyormuş hissi vermesi gerekir. Yani sesin kulaklıklardan değilde dışarıdan başka bir cihazdan geliyormuş, doğalmış hissi olması gerekiyor tabii bunu alabilmek için Mp3 değil Blu-ray Audio ile denemek gerekiyor 😀 Fabrika özelliklerinde Ses olarak 107dB görünüyor bence başarılı. Çok güzel bir Bass sistemi mevcut. Bu da demek oluyor ki HiFi teknolojisini yakalamış. Yukarıda belirttiğim ekipmanlardan Amplifikatör bulunmakta. Ses çok net ve cızırtı içermiyor. Özellikle CS Go oynarken harika bir ses veriyor deneyin bence 🙂

    KZ ZSR Hybrid HiFi Mikrofon Kalitesi
    Mikrofon fabrika özelliklerinde belirtildiği gibi gürültü önleyici bulunmakta. Yoğun trafik veya ses yoğunluğunun fazla olduğu AVM Kafeteryalarında falan konuştuğunuz da karşı tarafa gürültü gitmiyor ve sesiniz tok bir şekilde iletilebiliyor.

    KZ ZSR Hybrid HiFi Müzik Değiştirme
    Müzik değiştirme için çok farklı bir yol izlenilmiş. Kablo üzerinde tek tuş bulunmakta. Bu tuş ile aramaya cevap verme, aramayı sonlandırma, müziği duraklatma, başlatma ve müzik değiştirme işlemi yapabiliyorsunuz.

    Eğer tuşa arka arkaya 2 defa basarsanız bir sonraki müziğe geçiyor, arka arkaya 3 defa basarsanız bir önceki müziğe geri dönüyor gerçekten çok güzel. Tek düğme olması nedeniyle çok sağlam malzeme kullanılmış bu özellik sayesinde kalitenin artırıldığını düşünüyorum.

    ÜRÜNE ULAŞMAK VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

    Bu Şekilde İncelemeler Yapmaya Başladım Arkadaşlar

    Hem Konu Kaynağı Hemde İncelemeler İçin Tıklayın



  • İncelemenizi oldukça beğendim kulaklık alma arifesindeyim. Kaliteli bir şey almak istiyorum aklımda bu kz zsr, xiaomi hybrid ve rock zircon var bütçem 150 tl ye kadar. bluetoothlu olmasına gerek yok olsa da olur olmasa da ancak ses kalitesi yüksek olması gürültü önlemesi tek isteklerim. bu söylediklerim dışında da önerilere açığım teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.