Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.477
Cevap
145
Favori
561.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HepsiBurada en uzun gece indiriminden 1300tl ye satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Toplamda gelen 121tl world puanı da sayarsak 1180tl gibi bir maliyeti oldu bana.

    Bana 24 kadranlı saat görünümü lazım. Denk gelmiş olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
    şöyle bir şey.
  • Eşimde bana doğum günü hediyesi olarak almış sağolasın ama Hepsiburada aynı gün kargo demesine rağmen Allah tan göndermemiş, iptal ettim yapikredi cüzdan uygulaması ile kampanyaya katılıp tekrardan sipariş verdik 😁 hiç aklımda yoktu xiaomi amazfit falan bakınıyordum sürpriz oldu. Mi5 kullanıyorum telefondan daha pahalı bir telefon aksesuarları sahibi olacağım 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yeni satın aldığım gear S3 frontier bir saat ileriyi gösteriyor ve ben bir türlü bunu düzeltemiyorum. Telefonum Sony Z2, eşleşmede problem yok, herşey olması gerektiği gibi ancak telefonumda saat doğru iken s3'te bir saat ileri. Eğer saati sıfırlayıp telefonla eşleştirmezsem ayarlayabiliyorum ancak telefonla eşleştirdiğim anda yeniden bir saat ileriyi gösteriyor. Şu saatlerin ileri alınmaması hadisesinin bir diğer ceremesi :( Saat aldım doğru göstermiyor, şaka gibi. Var mı dostlar bir çaresi? Bilen? Teşekkürler şimdiden.
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Merhaba sevgili IRoN



    Verdiginiz kiymetli bilgiler icin tesekkur ederim. Dediginiz gibiyse zaten benim 2.3.2.3 de kalmam hayirli olmus anlasilan. Ben sadece niye guncelleme gelmedigini anlayamadigim icin merak etmistim. Yoksa suanki haliyle de memnunum zaten. AoD acikken bile 2 gun gidiyorsa iyidir herhalde. Bundan once Gear S kullanmistim bir sureligine ve AoD gibi ozellikler olmamasına ragmen pil omru baya kotuydu. Dayanamayip satmistim zaten. Ama Gear S3 ve Tizen olmus bence.



    Bu arada saat arayüzü icin kaynak olarak kullandiginiz bir indirme sitesi vs var mi? Ücretli olarak arayinca epey sey cikiyor markette fakat saate bu kadar para verdikten sonra hic olmazsa arayuze bir sey vermek istemiyor insan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gear s3 saatimin yazılım sürümü 2.3.2.3 yazılım güncelleme yapmak istiyorum en son sürüm zaten yüklü diyor manüel olarak tizen 3.0 yükleyebilir miyim? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu_te M kullanıcısına yanıt
    evet yükleyebilirsin
  • bende de arkadaşa nasıl yüklerim diye sorarsa samsung'un güncellemeyi dağıtmasını beklemesini söyleyecektim,arkadaş macera arıyor heralde
  • mu_te M kullanıcısına yanıt
    Benden sana tavsiye hiç bulaşma kardeşim 3.0 a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler dün store'dan camera remote kontrol uygulamasi ve whats history uygulamarini indirdim. Ayni uygulamalari telefona da kurdum. Whats history ilk basta çalıştı ama sonra birden calismamaya basladi. Gerekli izinleri verdim ama olmuyor. Camera Remote control ise çalışmıyor. Cihazla eslesemedi diyor ama nadirde olsa 1 2 kez acildi ama o da çalışmıyor ayni sorunlarla karsilasan oldu mu?. Son olarak her iki uygulamayi da defalarca indirip kurdum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sevgili @TheRecRuiT123

    Hali hazırda 2.3.2.3 ile AOD açık olarak gayet iyi bir süre ki bir de bu kullanım şeklinde aktif olarak SHealth da varsa
    bana göre güzel.
    Tizen 3.0 dayım hala ve geri dönmeye üşeniyorum sadece ki lag ve pil süresi gerçekten sıkıntı şu anda.

    Saat ara yüzleri için de açıkçası ben biraz üşengecim ve Samsung Galaxy Apps üzerinden ücretli de dahil ne hoşuma gidiyor ise satın alıp kullanıyorum, bu nedenle pek bir yardımım olmaz size bu konuda ama geçmiş sayfalarda arkasdaşlarımızın paylaşımları da mevcut.

    Saygılarımla...
  • Konuyu uzun zamandır düzenli olarak takip etmekteyim ve 2017 Nisan'ından bu yana da Frontier modelini kullanmaktayım.
    Tizen 3.0.0.1 sürümünü de çıktığı gün yükledim. Fakat şarjın hızlı tükenmesi veya takılma sorunlarını hiç yaşamadığımı belirtmek isterim.

    Bu güncellemeyle gelen birkaç özelliği ben de beğenmedim ancak öncesiyle kıyasladığımda şarj ömrü konusunda hiç değişiklik olmadı neredeyse. Eskiden de 3-4 gün arası giderken şimdi de öyle. Güncelleme yapmadan önce telefonu tamamen sıfırladım bunun dışında da özel bir şey yapmadım.
  • Arkadaşlar iphone ile kullananlar ne kadar süre gidiyoz şarjınız.

    Android ile 3 günü bulan kullanım sürem 1.5 güne düştü iphone ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone ile önerir misiniz? ipad macbook iphone kullanıcısıyım. bence apple watch daha mantıklı
  • eediz kullanıcısına yanıt
    sabah 8 de sarjdan aldım, şuan 13:00 %94 şarjım var.bildirimler + 1 arama + reklam mesajları. parlaklık yarıda. ama tamamen kullanıma göre değişiyor. ortalama nedir dersen 2.5 gün kesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim maceradan ziyade samsung destek hattı 2 gün önce aradığımda "Türkiye için tizen 3.0 dağıtımda güncelleyemiyorsanız servise götürün" dedi. Forumu geriye doğru okuduğumda durumu idrak ettim...tekrar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gear s3 ü iphone ile kullananlar memnunlar mı ?
  • Gear s3 Frontier var satılık elimde temiz durumda

    Kutu vs herşeyi tam az kullanıldı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün sammobile de revize edilmiş tizen 3.0 in çıktığı yazılmış. İnşaallah bir an önce bize de gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 25 Aralık 2017; 23:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende surekli yeni guncelleme var diyor. Yapmali miyim? Hangi surum oldugunu nasil ogrenirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26.12.2017 saat 9:00 itibari ile 259.25 mb boyutunda bir güncelleme göründü. Acaba bu bahsi geçen revize edilmiş sürüm mü? İlk kez güncelleme göründü saatimde yüklesem mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.