Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.477
Cevap
145
Favori
561.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende yeni bir kullanıcı olarak aranıza katıldım asus zenfone 6 ile kullanıyorum bağlantıda bir sıkıntı yaşamadım şuan için çok memnunum.
    sormak istediğim 12 nin tam üzerinde bir saat işareti var bunun ne anlama geldiğini bir türlü çözemedim var mı bilgisi olarak
  • Texsin T kullanıcısına yanıt
    Eğer yanlış anlamadıysam dediğiniz işaret saatin telefona bağlı olmadığını gösteren simge. Ekranı yukarıdan aşağı çekerseniz gelen ekranda bağımsız yazar.
  • Arkadaşlar merhaba. Saat gece yatarken aşırı pil tüketiyor dün gece %17-20 arası bir tüketimi vardı 8 buçuk saatlik uykuda nedeni ne olabilir bunun?
  • Ufak bir tecrübe aktarmak istiyorum. Dün saate spotfy uygulamasını indirdim giriş yaptım bir iki deneme yaptım telefon ve saat üzerinden listelerden şarkı çalma vs. sıkıntı yoktu hatta bayağa seçenek de sunuyor saat üzerinden. Neyse sabah şarjdan aldım saati şöyle 3 saat olmadan şarjım %73 gösterdi gözlerim açıldı dedim ne oluyor. Normal de 3 günü çok rahat cıkarıyorum. Ki o zaman diliminde 1-2 bildirim gelmiştir. Neyse sildim spotfy uygulamasını şarjım düzene girdi. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı?

    Edit: spotfy uygulamasını sildiğimden beri 7saat geçti ve şarj düzene girdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 8 Aralık 2017; 23:38:2 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacaktı.

    Tizen 3.0 güncellemesiyle ilgili inceleme ve haberleri okurken saatin iki farklı telefona bağlanabileceğine dair bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Malum bunun için saati sıfırlamak gerekiyor. Sıfırlama yapmadan farklı bir telefona bağlamak mümkün mü acaba?

    Emin değilim belki yanlış da anlamış olabilirim.
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş dönemde aynı durum ile karşılaşmıştım.

    Ve Spotify i kaldırıp bir daha da kurmadım.

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Pts saati alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ama almadan önce sizlere sormak istediğim bir kaç şey var. Bu saati almamdaki en büyük sebeplerden birisi bildirimler. Mesela ben telefonumda orijinal whatsappın haricinde iş için kullandığım klon whatsapplar var,ya da anlık bildirim alan bir çok programım var yani 3. parti her uygulama için bildirimler alabiliyor ve okuyabiliyormuyuz. Birde always on display ile kullanıldığında 1 günü çıakrabiliyormu. Yani ehr defasında ekranı açmak için kol hareketi veya düğmeye basmak istemiyorum. Always on açıkken pixellerde yanma falan yapmıyordur umarım. Cevaplarsanız çok sevinirim.Ona göre alacağım. Şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim.
  • Arkdaşlar güncellemeden sonra bağlantı koptuğunda ve bağlandığında her seferinde telefondan
    bildirim izni vermem gerekiyor.Başına gelipte çözüm bulan var mı ?
  • bluetooth bağlantısı sebebi ile saati servise vermiştim. problem yok diye geri aldım. hala bluetooth bağlantsı koptuktan sonra geri bağlanmada sorun var. 3-5 kereden sonra otomatik bağlanmıyor. ayrıca uzaktan bağlantı kurulduktan sonra da bluetooth bağlantısı otomatik sağlanmıyor. note 4 ile bu sorun devam edecek sanırım..
  • Dediginiz yere bir bakacam..aksam uygulama yoneticisinde bluetooth on bellegini falan temizledim..denemeler yaptim evde..7.defada ki suan 10dk.yi gecti uzaktan baglanti tekrar bluetootha donmedi..6. Denemede biraz gecikmeli girmisti..yedirtecek bana kafayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı olabilirsiniz belki. Ama ben şuan güncellemenin artısı eksisinden ziyade neden güncelleme görünmüyor cihazdamı problem var sorusu kafamı kurcalıyo hiç güncelleme alamayacak bir saat sorunlu bir saat demektir. Ama burda sizden başka cevap yazan olmadı bu yüzden teşekkür ederim. Benim gibi aynı durumda olan varmı ögrenemedim yada çözümü bilen . Güncelmiyiz .com bile güncel sürüm Tizen 3.0 yazıyoken ve iki hafta önce yayınlanmışken tüm cihazlara aynı anda gönderilmiyo olayı inandırıcı gelmiyo. Biraz daha bekleyip servise vermekten başka çare kalmıyo sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 frontier ile mesajlara cevap yazabiliyor muyuz?

    Ios ile kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler altimetre hep yanlış değer gösteriyor ne kadar kalibre edersem edeyim 1-2 kere anca doğruyu göstermistir. bunu nasıl düzeltebilriim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Malesef

    Uzun süre İphone 6 S ile kullandım. 2 haftadır Note 8 ile kullanıyorum çok fark var arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 10 Aralık 2017; 10:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet072707

    Haklı olabilirsiniz belki. Ama ben şuan güncellemenin artısı eksisinden ziyade neden güncelleme görünmüyor cihazdamı problem var sorusu kafamı kurcalıyo hiç güncelleme alamayacak bir saat sorunlu bir saat demektir. Ama burda sizden başka cevap yazan olmadı bu yüzden teşekkür ederim. Benim gibi aynı durumda olan varmı ögrenemedim yada çözümü bilen . Güncelmiyiz .com bile güncel sürüm Tizen 3.0 yazıyoken ve iki hafta önce yayınlanmışken tüm cihazlara aynı anda gönderilmiyo olayı inandırıcı gelmiyo. Biraz daha bekleyip servise vermekten başka çare kalmıyo sanırım

    Ben Tizen 3'e geçip geri Tizen 2.3.2.3'e döndüm. Hatta geri döndükten sonra yeniden Tizen 3 uyarısı verdi cihaz ve güncellemeyi kabul etmedim. Şimdi gıcıklığına bir kontrol edeyim dedim Tizen 3 güncellemesi görünmüyor. Cihaz güncel diyor bana. Sanırım sessiz sedasız Tizen 3 güncellemesini geri çekti sorunlardan ötürü. Bir çok yere baktım ancak bir haber göremedim. Şuanda sizde bende Tizen 3'e güncelleme yapamıyoruz. Acaba başka varmı yakında belli olur. Belki kullanıcılardan gelen şikayet üstüne yeni güncelleme çıkana kadar geri çekilmişte olabilir Tizen 3.

    Nasıl geri dönüyoruz link verebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@

    Iphone kullanıyorsunuz galiba başıma ip8 plus ile geldi ama sorunu çözememiştim. Şimdi Note8 kullanıyorum hiç bir sorun oluşmadı.

    Yok Samsung telefon kullanıyorum.Güncellemeden sonra ne olduysa oldu.Öncesinde iphone'da kullanmıştım bağlantı kopması
    bile olmuyodu.Nedense samsung telefonla daha iyi bir şekilde çalışması gerekirken daha az verim alıyorum.
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    Ne gibi farklar var hocam iki platformu karşılaştırabilir misiniz rica etsem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ben de güncelleyip bir süre kullandıktan sonra tekrar eski sürüme geri dönmüştüm. Forumda bazı kullanıcıların "Samsung güncellemeyi geri almış galiba" yorumlarını gördükten sonra öylesine tekrar baktım, eski sürümde güncel görünüyor:)

    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 10 Aralık 2017; 15:31:31 >
  • Metalurjistik M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Saat yüzleri çok daha fazla ve Galaxy Aps de doğal olarak uygulama çeşitliliği çok. Spotify saatte çok daha kullanışlı. Telefondan mesajlara cevap verebiliyorsunuz. Saatten konuşmak, bağlantı sorunları olmadan daha başarılı. Sonuçta kendi saati :) ios kullanırken satıp Apple watch almayı düşündüm. Note 8 ekran geçince gerek kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 10 Aralık 2017; 18:4:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Yalnız bir kaç sorunum var, cevaplarsanız sevinirim.Saati kurcalarken şarj su gibi akıp gidiyor. Mesela ayarlardan birşey düzeltiyorum hoop yüzde bir düşüyor. AOD açıkken ve hiçbirşey yapmadan yarım saatte bir yüzde 1 düşüyor. Bu değerler normalmi? Bunun haricinde bugün bir kaç defa başıma gelen birşeyde mesela şarjım %70, saati biraz karıştırınca %67 e düşüyor sonra karıştırmayı bırakıp ekranı kapatıyorum bir kaç saniye sonra kendi kendine %68 e yükseliyor. Bilmiyorum batarya kalibrasyonumu eksik,eksikse nasıl düzeltilir. Bunlar normal mi acaba? Son olarak ekran devamlı açık özelliği açık olmasına rağmen AOD ye geçtikten 5 dakika sonr ekranı komple kapatıyor. Bildirimleri alıyor ama ekranı tamamen kapatıyor. AOD de görünmüyor. Cevap verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran Baransel -- 10 Aralık 2017; 18:25:51 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.