Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.477
Cevap
145
Favori
561.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba..saatin şarjı çok çabuk bitmeye başlayınca saati sıfırladım..tekrar bağlanırken şifreyi unuttuğum için tekrar şifre alınca kilit açılmaz oldu..saate ulaşamaz oldum..varmıdır bir çaresi
  • ben de bu saati yeni aldım. Samsung S6 da sorun yok.Ancak LG g6 ya kuramadım. Acaba desteklemiyor mu yoksa ben bir yede yanlış mı yapıyorum
  • aynı problem mi sizdekide bluetooth a 1 sn bağnanıp kopuyor mu ? Bir de HTC telefon ile kullanan var mı ? hangi modelleri destekliyor ? ya da xiomi marka telefon ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@


    quote:

    Orijinalden alıntı: gececi4337

    merhaba..saatin şarjı çok çabuk bitmeye başlayınca saati sıfırladım..tekrar bağlanırken şifreyi unuttuğum için tekrar şifre alınca kilit açılmaz oldu..saate ulaşamaz oldum..varmıdır bir çaresi

    Yeni aldığınız şifreyi telefon üzerinden Hesabım/Samsung Hesabı kısmından girmeniz lazım.

    merhaba..ilginiz için teşekkürler..telefonum samsung değil huawei...nasıl yapmam lazım
  • Gear s3 ve s7bedge kullanıyorum. Mesafe nedenli bağlantı kopmalarından sonra otomatik olarak bağlanmıyor birbirine. Sorunun nedenini uzun bir uğraştan sonra buldum. Az enerji harcayan başka bir bluetooth kulaklık buna sebeb oluyor. Kulaklığı listeden silince bağlantı normale dönüyor. Bu bug yüzünden kulaklıkla saati bir arada kullanamıyorum. Yazılımsal olduğunu düşündüğüm bu sorunu farketmiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Zira yabancı forum sitelerinde bile aynı sorun var. Lütfen konu ile ilgili çözümünüzü bekliyorum. Saygılarımla.



    Bakalım samsung bunu nasıl çözecek çok merak ediyorum? Aylardır bu sorun var ama çözemiyorler sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung destek biraz garip gerçekten. Sorunu anlatıyorum, daha detaylı anlatın diyor. En detaylısından anlatıyorum, video gönderin diyor. Sonunda çemkirdim. Alın elinize telefon deneyin işte basit diye.
    Neyse bu sıkıntı kulaklıkla ilgili de olabilir. Ben de kulaklık ve saat aynı anda kullanıyorum ama bende öyle bir sorun olmuyor.
  • gear s3 için free olan farklı saat yüzlerini hangi sitelerden indire bilirim.
  • merhaba. ios 11'e geçtikten sonra telefon saate bağlanamıyor. bağlantı yapıyorum hemen düşüyor bağlantı. aynı sorunu yaşayan oldu mu? bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batasever

    merhaba. ios 11'e geçtikten sonra telefon saate bağlanamıyor. bağlantı yapıyorum hemen düşüyor bağlantı. aynı sorunu yaşayan oldu mu? bu sorunu nasıl çözebilirim?

    sorunu çözdüm.

    watchmaker programını yükledim ama her saat şekline dünya para istiyor. premium yapsak hepsi bedava mı olacak yoksa yine uygulama içi satın alımlar isteyecek mi?
  • Gear sport alan kullanan varmı acaba 1250 tlye inmiş frontier modeli de 1400 tl olmuş hangisini almak mantıklı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear programı olmadan saate başka saat temaları nasıl yüklerin bilen varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara içi sıfır ya da sıfıra yakın frontier arıyorum. Satmayı düşünenler mesaj atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frontier saatimi classicle takas yapmak istiyorum sıkıldım elinde classic model olupta sıkılan varsa gaziantepten değiştirebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati bağlayamiyorum tele bluetooth görmuyor uygulamada seçiyorum hiçbirşey olmuyor yaşayan var mı bu sorunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 00onur

    Saati bağlayamiyorum tele bluetooth görmuyor uygulamada seçiyorum hiçbirşey olmuyor yaşayan var mı bu sorunu



    Selamlar. Telefon değiştirdiğimde buna benzer bir sorun yaşamıştım hocam. Saat ayarlarında " Yeni Telefona Bağlan " diye bir seçenek var, onu seçtim sorun düzeldi. Sanırım saat bazı dosyaları sıfırlıyor yani önceki cashe dosyalarını siliyor. Umarım yardımı olur.




  • Black_Lotus kullanıcısına yanıt
    Teli değiştirdiğimde saat sıfırlamistim bağlamak için şimdi gene bağlanmıyor görmemesi enterasan gene sifirlayacaz heralde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Sadece saat deki Bluetooth u kapatıp tekrar açın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Allah'ın cezası gears3 frontier saaari nasıl sıfırlarız?

    Samsung hesabi ile etkinleştirme kilidi koymuştum daha sonra samsung hesabımı sildim aradan geçen zamanda saati firlamam gerekti ve sıfırladı ancak samsung hesabımı istedi bende tekrardan aynı mail adedi ve şifre ile yeniden samsung hesabibacip telefona kurdum ancak saat samsung kilidinoluturulan hesap ile şimdiki samsung hesabi birbini tutmuyor diye hata verip eslesmiyor..



    Müşteri destek hizmetlerini aradık teknik servise görürüm cihaz kendini kilitlemiş dediler. Servis abana biraz uzak ve valaima saatlerine de uymadığı için kendim sifirlayayaim dedimdesede takılmış plak gibi aynı seteri söyleyip durdu.



    Bu konu hakkında ne yapabilirim ? Samsung kilidini nasıl kaldırabilirim bir fikri olan varmı? Arkadaşlar???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung hesabimi sildim derken telefondan değil samsunun sitesinden hesabımı kapattım. Bunuda sunun icin yaptim tele erobot rom ün v33 u kurduktan sonra eşleme hatası oluyordu hesapla ilgili hata veriyordu bu sebepten hesabımı samsung siteden silip tekrardan aynı mail adresiyle yeniden hesap açtım nemesis roma geçtim bu kez eşleme oluyor ama hesapta sorun var ilk kurduğum account istiyor.



    Saati mediamarkt ten almıştım 1 yıl da kasko yaptirdim

    Media markt e bıraktım onlarda desteck isimli servise vermişler servisten geldi servis fişinde garanti kapsaminda incelendi bir sorun görülmedi yazıyor yani saatin kutusunu bile açmamışlar



    Media markt çalışanına söyledim bu servis böyle ilgilenmiyorlar dedi siz bizzat kendiniz görürüm samsung teknik servise dedi çok garip bir olay. Dedim saatin 1 yıl kaskosu şurada yere vurup üstünde tepineyim sonra kırıldı diye yenisini istesem olurmu dedim oda ilk 6 ay ürünün fiyatınin %65 ı ödeme yapılır 6 aydan sonra bu %45 lere düşer dedi bir şaşkınlığa daha uğradım
    Kasko yaptırırken böyle demiyorlar işte çalınırsa bozulursa kırılırsa yenisiyle değiştiriyoruz diyorlar. Çok garip birdaha kasko da yaptırmam.

    Servise ben goturmek isterim ama Benimde çalışma saatlerine uymuyor işten gidemiyorum.


    oyuzden belki ben bir yolunu bulur sifirlarim dedim bunu sıfırlamanın samsung kilidini kaldırmanın bir yolu yokmu diye sordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executive44 -- 9 Kasım 2017; 11:30:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevap için teşekkürler birde o şekilde deneyeyim.



    (Türkçemizde sıkıntı yokta işten dolayı aceleden yazmakla beraber telefonun otomatik kelime düzeltmesinden kaynaklanıyor.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.