Beyler dün bu ürünü aldım. Fakat driverlerini fln nasıl yüklüyecem? Directx 11 fln nasıl yüklücem? Tam performans almam için hangi ayarları yapmam lazım?
ekstra bir performans ayarı yapmana gerek yok. bu kadar kafana birşey takılırsa yazarsın.
zaten home premium kurulu geldide her tuş çalışıyor ok tuşu çalışmıyor ne iş
Crossfire oynuyorm 200 fps veriyor bune milletin 300 400 verirken bizim 200 nasıl düzelticem?
ok tuşu çalışmıyorsa sevisi ara onlara bildir.onlar seni yönlerdirecektir. senin gözün zaten 60 fpsden sonrasını ayırt edemez. ama 1000fps istiyorum diyorsan ekran kartı driverini güncelle ve oyunun simgesine sağ tık-> grafik işlemciyle çalıştırdan-> nvida ile çalıştır yap. Bir fark edecek mi dene bakalım
200 olsa da 300 olsada değişmezde büyük oyunlarda kasar ben bu fpsden performansa bakıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sevgilim16
200 olsa da 300 olsada değişmezde büyük oyunlarda kasar ben bu fpsden performansa bakıyorum
şuan bu kartın açamayacağı oyun, kaldıramacağı uygulama yok bir sıkıntı olursa yazarsın yardımcı olmaya çalısırım
Tamam sağoln
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme