yine yeniliyorlar dk 72 antep de kayseriye 2-1 yenik durumda. Ne oldu bu takıma ya?Geçen sene 3.lüğü son anda kaçırdı bu sene bu maçı kurtaramazlarsa 3te 0 ile başlıyacaklar..
kafkasın istifası kapıda..
olan bizim kupona oldu 1/1 vermiştim :))
bu Transfer sezonunda Cenk ,dany ve olcana yüksek Transfer bedeli teklif edildi fakat Gaziantep satmak istememişti.Böyle giderse seneye yarı fiyatına anca satarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
bu Transfer sezonunda Cenk ,dany ve olcana yüksek Transfer bedeli teklif edildi fakat Gaziantep satmak istememişti.Böyle giderse seneye yarı fiyatına anca satarlar.
3 hafta nedir ya?? Bu kadar mı tahammülsüz insanlar??
toparlar mî sızce antep
gazinin işi zor, 2 hafta sonra olmalı galiba mutlaka puana ihtiyaçı olacak olan bjkye karşıda oynayacaklar... kafkas baskıya gelemeyecek.
Ben hala toparlayıp başa oynayacaklarını düşünüyorum.
Gene mağlubiyet... takım çok kötü durumda 5 te 0 yapması muhtemel bu hafta içerde bjk ile oynayacak... umarım kafkas istifa etmez aradan sonraki dönemde takımı toparlayacağına inanıyorum ama hürriyeti kaybetmekle çok büyük hata yaptı aldığı zencilerde beş para etmez.
Gaziantepspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "26 Eylül 2011 tarihi itibariyle teknik direktörümüz Tolunay Kafkas ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz. Bugüne kadarki çalışma sürecimizde Sayın Tolunay Kafkas ve yardımcılarına Gaziantepspor'a verdikleri emek ve mesaisi için teşekkür ederiz" denildi.
Güle güle Tolunay senin gibi çirkefi özlemeyeceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme