Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Pişmanlıktır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Mayıs 2020; 21:24:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • niye
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
    Niyesini diplomamı aldıktan sonra video serisi olarak mağdurlarla röportaj yaparak anlatacağım. Tek istediğim kimsenin tercih etmemesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam madem böyle bir konu açtınız, merakımızı giderin kısaca. Ayrıca bölümden mi memnun kalmadınız yoksa fakülteden mi?
  • Kıymetli hocam, bölümle ilgili hiçbir problemim yok. Bu fakültede bu bölüm okunmaz diye kanaat getirdim. Örnek vermek gerekirse şu pandemi döneminde anlatmadığı konudan soru soranımı ararsın, sınav kağıdını sisteme yükleyip biz çözmeye başladıktan 3 saat sonra sorudaki eksik parametre verdiğini farkedip sistemden sınav dökümanını kaldırıp yeni dökümanı yükleyip ardından bunu da sistemde hata var deyip bizi kandırmaya çalışan ve tüm itirazlarımıza rağmen soruyu iptal etmeyip, kağıtta belirtmemesine rağmen kabul yapıp çözecektiniz deyip hatayı bizde bulmaya çalışanımı ararsın hepsinden var. Anlatmadığı konudan soru soran hoca ertesi hafta yapılan derste öğrencilerin kendisine soru sorduğu mesaj bölümüne blok koyup sormamızı bile engelledi. Şu anlattığım adamların olduğu yere kimsenin gelip benim ve arkadaşlarımın çektiği çileyi çekmesini istemiyorum. Dediğim gibi inşallah yaz sürecinden sonra anlatılmayanları kamera karşısına geçip anlatacağım. Vesselam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.