Şimdi Ara

Gazi merkez kampüsü hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene tercihlere gaziyi yazmakla yazmamak arasında kaldım. Bu siyasi olaylar, hocaların tutumları, ülkücülerin çokluğu, hocaların kalitesi, sosyal etkinlikler konusunda bilgisi olan bilgi verebilirse çok memnun olurum. (Fen fakültesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenatzy -- 29 Temmuz 2023; 20:56:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gaziliyim. ODTÜ de ne kadar oluyorsa Gazide de o kadar olay oluyordur. Gazi apolitik bir okul. Her türden insan var içerisinde. Ülkücü denen elemanlar 3-5 tanedir artık ki bu her okulda vardır. Tabii bazen çevrede insanlar yürüyüş bilmem ne yapıyor da bu biraz bulunduğu semt yani bahçelievler beşevler ile alakalı bir durum. Ülkücülerin yoğunlukta olduğu bölümler Ankara Hacı Bayram Veli denen okula aktarıldı. Birbirine yakın bu okullar konum olarak arada bir oradan geliyorlarmış ama yakın zaman da yönetimin tamamen değişmesi ile bundan kurtulurlar. Bir de artık iki okul farklı olduğu için Gazi'nin kampüsüne alınmayan bu ülkücü elemanlardan da bulunuyormuş. Müh fakültesi ve tıp fakültesinde böyle şeyler yok. Hatta müh fakültesi görüş olarak %90 atatürkçüdür.

Sosyal olanaklardan bahsedersek, içinde bence Ankara'da en çok konserin vs olduğu okul olabilir. Hatta en son 3 ay oldu olmadı ben de gittim Sanatçı vardı bir tane ismini unuttum şarkı falan söylüyordu. Gazi dreamstalk topluluğu falan konuşma düzenliyor. Hakan Bilgin, Jessica May, Uraz Kaygılaroğlu vs gelmişti. Bayağı güzeldi yani. Hepsiyle de fotoğraf çekinmiştim :D Fotoğraf kulübü, resim, dağcılık, başka şehirlere gezi turlama vs gibi etkinliklerde oluyor. Teknik anlamda da yarışmalara giden en az 20 tane de topluluk vardır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

istatistik bölümü için hocam

ülkücüler çok evet ama sana fazla baskı yapmıyorlar gelirsen gelirsin gelmezsni gelmezsin

etrafımdaki erkekleri de fazla rahatsız etmiyorlardı fakat biri sana bir şey sorduğunda solcu bir görüş ifade edersen sıkıntı olabileceğini söyledi

bana ve yakın erkek arkadaşlarıma olan eksisi biz dersteyken güvenliklerle birileriyle falan kavgalar çok oluyordu slogan falan çok atılıyordu-odtüde falan da oluyordur belki bilmiyorum-cam falan kırılmıştı

kaçamayacağın tek şey 4 nisanda Alparslan Türkeşin mezarına çağırmaları demişti,bi ona gitmemi önerdi gazi gelirse

ona da evet ya da hayır diye tavır belirleme bir ortamda,gelirler çekerlerse gidersin demişti

he bide etrafta takım elbiseyle dolaşanların olduğunu söyledi

yalan mı söylemiş

fakülte ayrıysa ondan olabilir hocam,bilmiyorum

duyduklarımı aktardım

• Sorunlu tipleri almıyorlar. Okula girerken zaten kart bilmem ne göstermen lazım. Zaten arkası çevresi bakanlık dolu. Haa adam iyi niyetli görünür arkadaşıyla girer ona da ne yapacaksın yapacak bir şey yok masmaalesef. Yine de bu önyargı kırılıyor yani.

• ülkücüler var evet hatta fakülte girişlerinde kafelerinde onlara ait bayraklı banklar masalar falan da var fen fakültesinde benim gördüğüm 6-7 kişiler pek bi zararları yok sene başında sınıfa gelip konuşma yaptılar wp grubuna aldılar bunun dışında hiç muhattap olmadım. sevgilisiyle onlara göre "fazla yakınlaştığı" için 2 defa uyarılan bi arkadaşım da var yani tamamen zararsızlar denemez. arada slogan atmalı yürüyüş falan yaparlar ama kampüs içinde sscb atkısıyla dolanmadığın sürece karışmazlar öğrenci sayısının %5 i kadar bile değiller okulda her tür insan var

kendi gözlemim sosyal etkinlikler konserler şenlikler vs açısından çok yetersiz 2013den beri doğru düzgün bahar şenliği yapılmamış geçen sene pavyon sanatçılı küçük rock gruplu bir şenlik yapılacaktı sözde ama o bile iptal edildi

kampüs kulüpler spor olanakları gibi konularda bence çok da kötü değil tabi ki odtü hacettepe değil ama aktif ve yeterli sayıda kulüp var ilgi alanına göre bulabilirsin. kampüs küçük ama kütüphanesi cafeleri çimleri bence yeterli zaten konumundan dolayı kampüse çok da ihtiyaç duymuyorsun

istatistik özelinde hocalar ilgili gerçekten bir şeyler öğretmeye çalışıyorlar ama bazen yetersiz kalabiliyorlar bölümle ilgili veya genel başka sorun olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiaosuen -- 29 Temmuz 2023; 23:22:19 >

• Ülkücüleri hbvye gönderdiler diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.