Şimdi Ara

Gazi FTR oldu. Hazırlık var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazi FTR oldu.

Bu durum kız kardeşime ait. kararsız kaldı. Erkek oldugumu düşünüp cevaplamayın.

Benim üni bile belli rahatım

Konu önceden FTR, eczacılık, diyetisyenlik'ten hangisi idi ?
    FTR olunca konu değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 21 Ağustos 2011; 14:31:14 >

• Sabaha kadar EGE Eczacılık derim.
    FTR de işsiz kalmassın kesinlikle fakat çok absürd yerlerde çok küçük paralarada çalışabilirsin.
    Diyetisyenlik,özellikle hacettepede kız nüfusu oldukça fazla diye biliyorum.Hea bu iyi bişey bana göre ama bir süre sonra kız mesleği deyip bunalıma girebilirsin
    Eczacılıkta diplomanı al yeter
  • Tamam da ben iyte elektronik ve haberleşme müh. ing. yazacağım.
    Bu sıralama ve kararsızlık kardeşime ait ve kız
  • Her türlü eczacılık.Hem rahatlık, hem para konusunda, en garantisi o.
  • Eczacılık derken ?
    Ne kadar bilginiz var ?
  • bende bu 3 lü arasında kararsızım ama gezdim dolaştım ftr ağır basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

bende bu 3 lü arasında kararsızım ama gezdim dolaştım ftr ağır basıyor

Anladıım.

3ünü karşılaştırırken +/- ler nasıl oldu?

Kardeşim ftr nin geleceği durumunda kaygılı yoksa direkt ftr yazacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız kardeşinin kafası çalışıyor demektir.
    Sağlık bölümleri ilgili hemen hemen tüm bölümler de , gerek devlet gerekse özel de iş imkanı oldukça fazla.
    (erkekler pek anlamıyor bu işlerden)
    KPSS de
    FTR > Diyetisyenlik
    mezunları iş bulabiliyor.

FTR için forumda arama yapın , ciddi anlamda bilgiler - konular bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_24907342/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_48911421/tm.htm
    v.s.
    Keza diyetisyenlikte de öyle..

Eczacılık her ne kadar dışarıdan sizlere güzel gözüksede , ilerisi için risk taşıyor. Zaten Eczacıların eylemlerini az çok haberlerde görüyoruz.
    Seçilmez mi peki eczacılık ?
    - Elbette , seçilir. Ama paran olursa seçilir .. Dükkan açmak demek , eczacılık yanında bir de esnaflık demektir bir ölçüde ( tamamen değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 26 Temmuz 2011; 13:27:59 >

• diyetisyenlik hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz.iş imkanları maaşı vs.şimdiden teşekkürler
  • valla tıpları sormak için gittiğim her doktor bırak tıpı eczacı ol para basarsın diyo gerçekten de öyle sanırım ama her meslekteki gibi çok kazanma garantisi hiç bi zaman yok. ben eczacılık yaz derim yine de
  • eczacılık yazma abim geçen yıl bitirdi ankara eczacılığı kendiside dio bitti bu meslek die her sene 800 eczane açılıomuş giderek ölen meslek gerçekten
  • eczacılık ve diyetisyenlik hakkında yorum yapmayım ama ftr hakkında birkaç bilgi vereyim. Bir tanıdığımız ftr uzmanı. Şuan çok açık varmış ftrde devlette. Özelde iş bulmak ne zor ne kolay. ama devlette şuan büyük bir açık var dediğim gibi. Ama bana şöyle dedi, sen mezun olana kadar 5 yıl geçecek, o zamana kadar ftr kadroları doyma noktasına gelir heralde. yani ileride birgün bu bölümde normal bir sağlık meslek yüksek okulu bölüymüyle aynı seviyede olacak gibi benim yorumum. Kişisel görüşüm ege eczacılık yönünde. Zordur ama her nekadar mesleğin önü kapalı deselerde iyi para vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flynn5

valla tıpları sormak için gittiğim her doktor bırak tıpı eczacı ol para basarsın diyo gerçekten de öyle sanırım ama her meslekteki gibi çok kazanma garantisi hiç bi zaman yok. ben eczacılık yaz derim yine de

Harbi benim abim de doktor (Şuan asker Maviberelilerin askeri(kmoandoların)) banada aynısını dedi.'eczacılar hala 5-10 arasınmı alıyor.(Eğer öylese mimarlıktan vazgeçip iyi bir eczalık fakültesini bitirip dükkan açıp yatim:) çıraklarda halletsin işi.

• en az 4-5 bin lira alıyolar. Benim akrabam borçla bi eczane açtı. Şuan ikinci eczaneyi açmak üzere var gerisini sen düşün. Keşke benim puanımda tutsaydıda gözüm kapalı girseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan101

en az 4-5 bin lira alıyolar. Benim akrabam borçla bi eczane açtı. Şuan ikinci eczaneyi açmak üzere var gerisini sen düşün. Keşke benim puanımda tutsaydıda gözüm kapalı girseydim.

Çok saol verdiğin bilgi için beni gaza soktun bu sene giricem bende marmara eczacılık düşünüyorum :D Teşekkürler.
  • hayırlı olsun şimdiden dostum.. Yalnız ben sadece yakınımdan örnek verdim. illa benim akrabam parayı kırıyo diye genelleyemem ama gördüğüm o. sen yine çevrendeki eczanelere git utanmadan çekinmeden sor anlatırlar durumu. büyük ihtimal iyi para kazanıyoruz diyecekelr ama yinede sor sen
  • Abim eczacı , 3 yıl önce Siirt'te gayet işlek bir caddede eczane açtı. Büyük umutlarla açmıştı ama umduğu gibi gitmedi , eczacılık gitgide ölen bir meslek , çok iyi bir yere (sağlık ocağı , hastane karşısı, yanı gibi) eczane açmadığın sürece öyle aman aman paralar kazanman çok zor bunu belirteyim. Söylediğiniz mesleklerden hiçbiri kafama yatmadı açıkçası , Ege eczacılığın puanı ile diş hekimliği de geliyordur , en azından başka iyi bir üniversitede .. Onu düşünün derim. Okuma zorluğu bakımından ikisi de aynı ve zor ama diş hekimi kesinlikle daha iyi iş yapar kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 2 Ağustos 2011; 2:15:30 >
  • Kardeşim FTR yazdı. FTR yazcam yüksek lisans ve doktora da yapcam dedi. Kendi bilir. İmkanları sunarız kafasına göre takılır.Diş hekimleri tutmuyor. Doguya o pisliklerin içine kardeşimi yollamam. Okumasın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Kardeşim FTR yazdı. FTR yazcam yüksek lisans ve doktora da yapcam dedi. Kendi bilir. İmkanları sunarız kafasına göre takılır.Diş hekimleri tutmuyor. Doguya o pisliklerin içine kardeşimi yollamam. Okumasın daha iyi.

Doğu nerden çıktı onu anlamadım . Doğudaki pisliklerden kastınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Kardeşim FTR yazdı. FTR yazcam yüksek lisans ve doktora da yapcam dedi. Kendi bilir. İmkanları sunarız kafasına göre takılır.Diş hekimleri tutmuyor. Doguya o pisliklerin içine kardeşimi yollamam. Okumasın daha iyi.

Doğu nerden çıktı onu anlamadım . Doğudaki pisliklerden kastınız nedir ?

Diş hekimlikleri 12bin-13bin civarı.
    Doğu taraflarında bile 13-14bin. Hergün haberlerde görüyoruz, pislikleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.