Youtube'da "23 Derece" kanalının sahibi gazeteci (!) Gökhan Özbek, geçirdiği kalp krizi neticesinde ölmüş. Youtube'da "Avrasya Anket" kanalının sahibi gazeteci (!) Kemal Özkiraz ile birlikte canlı yayın yapıyorlardı. Ayrıca, geçen hafta Gökhan Özbek'in, CHP kurultay davasındaki "Çınar" kod adlı gizli tanık olduğu ortaya çıkmıştı. ![]() |
*** Gazeteci (!) Gökhan Özbek Öldü ***

-
-
Aşı sevdalısı bir kişiymiş olmadan duramazmış!!
-
42 miş daha çok genç.
allah rahmet eylesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2025; 19:3:39 > -
Esasen ideolojik fikirlerini sevmezdim kendisinin..Esed rejimini destekleyen ve TSK'nın Suriye harekatlarına karşı olan bir gazeteciydi. Genç yaşta ölmesi elbetteki üzücü. Allah taksiratını affetsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 4 Haziran 2025; 19:7:43 > -
kalp krizi ama anjiyo yapılırken pıhtı atmış. Valla türkiye de insanın hiç değeri yok. Anjiyo olan birisi zaten pıhtı atmaya karşı ilaç veriyorlar hemde damardan. ben hayatımda bir kaç kez anjiyo oldum 3 kere stent takıldı. Son defa ise takılan stentler tıkanmış ama kalp kendine yeni damarlar yapmış. Kırmız şarap sayesinde. Her akşam bir bardak iyi kırmızı şarap. Fransa da bir profösör bana tavsiye etmişti. Hayatta içki kullanmazdım zira bende baş ağrısı yapıyordu. Ama zaten fransa daydım denedim. Komşu şarap yapan köylüler vardı. Bana en değerli şaraplarından verdiler. Bir daha hiç kalp damarlarım tıkanmadı. Tam 30 sene olmuş! Ama sakın bu şarabı içki diye içmeyin. İlaç yerine içeceksiniz!
-
Çınar kod adlı gizli tanık olduğu kesin bilgi mi ?
42 yaşında kalp krizi geçirip ölmesi garipmiş ne diyelim Allah Rahmet eylesin .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X