Şimdi Ara

Gaz Yağı nerden alabilirim? (uygun fiyata)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
49.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • 5 10 benzinciyi aradım yasak olduğu için satmıyolar.
    nalbura sordum onda da yoktu.
    el mahkum litresi 20 tl den n11 den sipariş vericem son çare.

yinede sipariş vermeden sorayım dedim. istanbulda (and. avrp. farketmez) bildiğiniz litresi uygun fiyata satılan bi yer var mı?
    aynı paraya 3 5 litre alayım dursun kenarda.
    gerçekten içim acıyor litresine 20 tl vermeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yarın Motosiklet Zincirimi Temizlemek için benimde ihtiyacım oldu aramadık yer kalmadı fakat bir yer buldum birazdan gidip alacağım Anadolu Yakasında minibüs yolu üstünde kartalda shell benzicide var konuştum litresi 5.5 tl dedi haberin olsun. başka yerlerdede vardır belki.

Üsküdar Cad. No:23 Kartal -İstanbul

Haritadaki yeri
  • Sanayide yağ satan dükkanlarda bulunuyor. Bir iki kez aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Sanayide yağ satan dükkanlarda bulunuyor. Bir iki kez aldım.

nerde ki sanayi birde nekadar ödediniz hocam?

• Eminönü’nde balat’a giderken cadde üzerinde istanbul ticaret odası binasının karşısında kalıyor pazarcılar sokağı, o sokakta ya da oralarda bir esnafa sor yönlendirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Konya'dayım. Oto sanayilerde, motor yağı satan yerlerde bulunuyor.

Motosikletin zincirini temizlemek için almıştım, benzinden bir miktar daha pahalıydı. Şimdi litresini sanırım en fazla 8 liraya bulursunuz, ucuz olur daha yüksek olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Eminönü’nde balat’a giderken cadde üzerinde istanbul ticaret odası binasının karşısında kalıyor pazarcılar sokağı, o sokakta ya da oralarda bir esnafa sor yönlendirir

çok sağol peki fiyatlarından haberin varmı?

• 2 sene önce 10 ila 30₺ arası değişiyordu bidonla bile satılıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Konya'dayım. Oto sanayilerde, motor yağı satan yerlerde bulunuyor.

Motosikletin zincirini temizlemek için almıştım, benzinden bir miktar daha pahalıydı. Şimdi litresini sanırım en fazla 8 liraya bulursunuz, ucuz olur daha yüksek olmaz.

n11 de ki bir üründe adam şöyle bir yorum yapmış.
    5 litresini 35 tl ye aldım ama benzincide aynısını (sanırım 5 litreyi kastediyor yada litresini) 3.5 tlye aldım .

bu yorumu görünce n11 den almaktan vazgeçtim açıkcası

• sanayiye yakın benzincilerde bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

2 sene önce 10 ila 30₺ arası değişiyordu bidonla bile satılıyordu

bende 2014'de eminönünden almıştım litresini 10 tlye.sanırım birtek benzincide bulursam ucuza alabilecem yoksa n11 den alayım

• Yarım litre 3 liraya aldım sanayiden. Sanayiye git yönlendirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar. sanayi yolu gözüktü...

• quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

quote:

5 litresini 35 tl ye aldım ama benzincide aynısını (sanırım 5 litreyi kastediyor yada litresini) 3.5 tlye aldım .

Sırf senin bu konun için "Google" da arattım hocam :)

http://www.lukoil.com.tr/PompaFiyatlari

https://benzinal.com/istanbul-anadolu-gazyagi-fiyatlari

Gaz yağı litre fiyatı ortalama 4,5TL

Ancak benzin istasyonlarında gaz yağı satış fiyatı belirtilmesine rağmen ihtiyacım olduğunda hiçbir benzincide bulamamıştım. (Her istasyonda olmuyordu) Hemen sanayideki motor yağı satan yerlerden bir miktar daha pahalıya satın alınabiliyor. Ben iki sene önce litresini yaklaşık 5-6 liraya almıştım. Şimdi maksimum 7-8 TL'dir diyorum.

Küçük esnaf, (yağ dükkanı) benzin istasyonuyla aynı fiyata vermiyor. Google sonuçlarına göre en ucuz 4,5 liraya bulabilirsin ama yağ dükkanlarına 7 liraya kadar satın alınabilir. N11'deki yorum gerçeği yansıymıyor, değil 5 litresi, litresini bile 3,5 liraya veremezler.

• quote:

quote:

quote:

Sırf senin bu konun için "Google" da arattım hocam :)

http://www.lukoil.com.tr/PompaFiyatlari

https://benzinal.com/istanbul-anadolu-gazyagi-fiyatlari

Gaz yağı litre fiyatı ortalama 4,5TL

Ancak benzin istasyonlarında gaz yağı satış fiyatı belirtilmesine rağmen ihtiyacım olduğunda hiçbir benzincide bulamamıştım. (Her istasyonda olmuyordu) Hemen sanayideki motor yağı satan yerlerden bir miktar daha pahalıya satın alınabiliyor. Ben iki sene önce litresini yaklaşık 5-6 liraya almıştım. Şimdi maksimum 7-8 TL'dir diyorum.

Küçük esnaf, (yağ dükkanı) benzin istasyonuyla aynı fiyata vermiyor. Google sonuçlarına göre en ucuz 4,5 liraya bulabilirsin ama yağ dükkanlarına 7 liraya kadar satın alınabilir. N11'deki yorum gerçeği yansıymıyor, değil 5 litresi, litresini bile 3,5 liraya veremezler.

hocam motosiklet kullandığım zamanlar lukoile denk gelmiştim adam telefonda kaç ton alıcaksınız gibi muhabbet yapmıştı :D sanırım toplu satıyolar diye fazla kurcalamadım. tekrar bakıcam çok sağolasın :)

• quote:

teşekkürler arkadaşlar. sanayi yolu gözüktü...

aynen, gazyağı temizlikte kullanıldığından sanayiye yakın benzikliklerde kesinlikle olur, tabi sanayiden sanayiye fark var oto sanayilerde bulmama şansın çok az

• Arkadaşlar merhaba.
    gazyağı için seyrantepe sanayide CEYHAN MADENİ YAĞLAR diye bir yağcı var o satıyor.adresini yandex veya google mapsden bulabilirsiniz.litresini 13.tl den satıyorlar.5.lt isterseniz 60.tl. gerçek gazyağı beyaz renkli.piyasada sarı renkli bir kimyasalı gaz yağı diye satıyorlar çok kötü kokuyor dikkatli olun.gazın pahalı olmasının sebebi artık istanbul da benzinciler satmıyor.açık satılması yasak onun için nakliyesi ambalajı para tutuyormuş.yani antalyada domates 50kr.istanbulda 5 tl.mantığı.
  • niye yasak ulan bu gaz hayırdır zinciri temizliycez gaz yağı yok piyasada
  • Yarın Motosiklet Zincirimi Temizlemek için benimde ihtiyacım oldu aramadık yer kalmadı fakat bir yer buldum birazdan gidip alacağım Anadolu Yakasında minibüs yolu üstünde kartalda shell benzicide var konuştum litresi 5.5 tl dedi haberin olsun. başka yerlerdede vardır belki.

Haritadaki yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatangida -- 18 Mayıs 2018; 20:40:17 >
  • İzmit civarında arayanlar, İzmit sanayide Çınar Yağ da bulabilir. Paketlenmiş 1 lt 15 tl. Biraz pahalı. Açık olsa uygun olur ama açık satışı bomba yapılıyor diye yasaklanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatangida

Yarın Motosiklet Zincirimi Temizlemek için benimde ihtiyacım oldu aramadık yer kalmadı fakat bir yer buldum birazdan gidip alacağım Anadolu Yakasında minibüs yolu üstünde kartalda shell benzicide var konuştum litresi 5.5 tl dedi haberin olsun. başka yerlerdede vardır belki.

Haritadaki yeri
    Eskiden evimin dibindeymiş şimdi İzmir'e geldik, sora sora benzinliklere hiçbirinde yok. Konuyu hortlatayım, bu gazyağı satışı yasaklandı mı ? İzmir bölgesinde satan benzin istasyonu yok mudur ?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.