Şimdi Ara

Gateway ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar gateway'ın anlamını soracaktım. biz iki arkadaş eve adsl almaya karar verdık US ROBOTICS USR999106 modelını alcak bir dde yanında kablosuz gateway veriyoruz diyorlar, e biz kablosuzunu bilmiyoruz ki. ne demek bu gateway?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadasmavi -- 2 Ekim 2005, 8:32:53 >

• ya niye kimse cewap vermiyo, lütfen bekliyorum...
  • alacağın modem, tabi modelini yanlış yazmadıysan, kablosuz ağ modemi. gateway denen şey ise kurduğun kablosuz ağın alanını biraz daha genişletmek için bir geçiş noktası oluşturacak alet. | yanlışsam düzeltinn ..
  • modemin yanında verilen gateway değil usb adapter olmasın sakın... benim bildiğim kadarıyla gateway cihazın kendisi. gateway "GEÇİŞ" internete veya ağa bağlanman için...
  • Gateway

Teknik anlamı; iki birbirine benzemeyen protokol arasında uyum sağlayan (çevrim yapan) yazılım veya donanım. Diğer bir anlamı da başka bir sisteme erişim sağlayan mekanizma. Örneğin ISP niz sizin Internet gateway inizdir.

Senin modem kablosuz bir model olduğuna göre, yanında verilen de muhtemelen kablosuz bağlantıyı tamamlayacak olan USB Dongledır.
  • Benim sorum da bu kablosuz ağa şifre nasıl koyarız?
  • Şu linke bir bak.Sanırım yardımı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4067236/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mirc 'te IP gizlemek nasıl olur ?
    21 yıl önce açıldı
    Up ne demek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saol arkadaşım
  • Selamün aleyküm arkadaşlar yeni konu açamadım burdan sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim .

Ben evimden 2 km uzaklıktaki işyerine eve verici anten isyerinede alıcı anten koyarak evdeki interneti işyerine gönderiyorum. İşyerindeki antenden wifi alamıyorum. Sadece kamera sistemine kablo ile interneti verebiliyorum. Wifi alabilmek için polygold mini router aldım fakat kablolu kurulum nasıl yapılıyor bilmiyorum . Videolarda genelde routerlerin kablosuz olarak kurulumu var . Anteni kablo ile routera nasıl bağlayabiliriz nasıl kurulum yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.