Şimdi Ara

Gastronomi ve Edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese. öncelikle ygs ye giricek tüm akranlarıma başarılar dilerim. ben tm öğrencisiyim fakat istediğim meslekler ts de başlıkta yazıyorlar. ama kararısızım. marmara üni de ve ya boğaziçin de edebiyat okumak istiyorum ama iş olanakları ülkemiz şartlarında edebiyat öğretmenlerinin durumu malum. aynı zamanda aklımda yeditepe ya da bilgi üni de %100 burslu okumakta var. gastronomi okurken aynı zamanda açıktan rdebiyatta okurum diye düşünüyorum. tavsiyelereriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uludağ'da edebiyat okuyorum hiç tavsiye etmem. Öyle sandığın gibi güzel bi bölüm değil edebiyat. Seneye bölüm değiştircem ben de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 14 Mart 2017; 15:32:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bölüm değiştirmek istiyorsunuz derslerden dolayı mı yoksa gelecek kaygısı mı?
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    isteyerek gelmemiştim bu bölüme, gönülsüz okuyunca sınavlarda sonuçlar çok berbat, kurtarılacak gibi değil. umduğum üniversite ortamı da yok burada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl ts den tercih verecem bende, bu aslında 2. üniversitem olacak sağlıkta aradığımı bulamadım gerçi ben bayağı bir geç kaldım aslında (liseden sağlık + myo mezunuyum) ama neyse artık. Bölüm olarak önerebileceğiniz var mı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osvajac

    Bu yıl ts den tercih verecem bende, bu aslında 2. üniversitem olacak sağlıkta aradığımı bulamadım gerçi ben bayağı bir geç kaldım aslında (liseden sağlık + myo mezunuyum) ama neyse artık. Bölüm olarak önerebileceğiniz var mı peki?

    halkla ilişkiler ve tanıtım ts'den seçilebilecek en iyi bölüm bence
  • bende 2. üniversite olarak gastronomi okuyup (ilk matematik okuyacağım çok alakasız ) uzun yol gemilerinde aşçı olarak çalışmak istiyorum. amacım her yılın 6 ayı falan gemide olup 2-3 yıl para biriktirip kendi mekanımı açmak. eğer beni bağlayan birşey olursa karaya dönmeyedebilirim. eğer tutunabilirsen iş bulabilirsen güzel parası var. mutfakla uğraşmayı seviyorsan hem zevk veren hem çok para kazandıran bir bölüm gastronomi.

    edebiyat okursanda ömrün boyunca büyük ihtimalle öğretmen olarak kalırsın. benim edebiyat hocam türkolog şu an doktorasını falan herşeyini edebiyat üzerine yaptı ve çok zevk alarak öğretmenlik yapıyor şu an. öğretmenlik yapabileceksen yaz edebiyatı. trt de falan çalışma imkanın var ama bir sürüde rakibin var orada çalışmak isteyen.




  • ya merak var mutfağa yeni diller keşfetmek de istiyorum yeni ülkeler görmek felan ama lisede edebiyatı çok sevdim şiir incelemek yeni yeni romanlar felan keşfetmek bunlaeı incelemek daha da çok şey öğrenmek istiyorum bayağı bi kararsızım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediklerimi edebiyat okumadan da yapabilirsin. Ne yazık ki ülkemizde bir çok meslek meslek olarak görülmüyor , özellikle sözel bölümde bu çok var. Edebiyat ile gastronomi arasında hiç düşünmeden gastronomi seç derim. Tabi yemek konularına cidden meraklıysan.
  • BigEng B kullanıcısına yanıt
    gastronomiye merakı yoksa insanın sözel olarak hangi bölümü tavsiye edersiniz, edebiyatta rakip çok o yüzden kararsız kaldım bende
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    aynı durumdan muzdaribiz
  • Eurybia25 E kullanıcısına yanıt
    Nolacak halimiz bakalım lys yaklaşmakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gastronominin alanı daha geniş gibi edebiyatta devletten başka şans yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.