Şimdi Ara

Garsonluk hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiç tecrübem yok. Part time iş ilanı asmış bir yer. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Saat 16.30 da başlayabilirim. Beni saat kaça kadar tutarlar sizce tahmini? Tecrübesi olanlar azıcık anlatabilir mi sevabına, korkuyorum servis yaparken dökerim diye ve istedikleri şeylerin adını bilemem diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 ay dayanabildim. Gerçekten zor bir iş. Günde 10 saat, 1000 tl aldım. Eve yürüyemediğim günler oldu yorgunluktan. Çok çalıştırıyorlar. Sürekli ayaktasın, oturduğun an laf ediyorlar. Pratik ve hızlı olmalısın. Yaptığın iş baştan savma olsun ama hızlı yap laf etmezler. Önemli olan hızlı olmak. Ben yavaşım diye çok laf ettiler. İlk geldiğinde biraz yükleniyorlar insana. Ona göre hazırlıklı ol. Bardak kırma olayı ise birkaç kez başıma geldi. Hiçbir şey demiyorlar. Arada bir oluyor öyle. Başka sormak istediğin soru varsa cevaplandırabilirim. (:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 20 Ekim 2015; 23:14:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lcw,mavi,de facto gibi mağazalarda çalışmayı denehttp://tr.indeed.com bu arama motorunu kullan saat saat iş ilanlarını veriyor.
  • Ders çalışmak zor olacak o zaman. Şimdi bende dayabildiğim kadar çalışırım tabi işe alırlarsa ancak aklımda bir soru işareti var. Bana başvuru yaparken ne kadar süre çalışacaksın, örnek 4 ay gibi ben buna evet desem 1 ay sonra çıksam kötü bir durum olur mu :/ İşe alacaklar mı onuda bilmiyorum ne gibi kriterlere bakıyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler kaynak için. Kaynak da en az lise mezunu istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garsonluk zordur ama insan ilişkilerini geliştirmede yardımcı olur. dökerim v.s diye düşünüyorsun simdi ama 1 ay sonra elin alışacak. rahat olacaksın ve insan zamanla ortama, o hıza ayak uyduruyor. ilk haftalarda evet cok yorulacaksın ama insan vucudu alışıyor herşeye oldugu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.