Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
40
Favori
95.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    Teşekkür ederim.

    https://youtu.be/fXG-a7odlpM?t=294 şurada mesela ekranın altında ve sol tarafında tırtıklı gibi duran şeyler var. onlardan bahsetmiştim. belki pixel ile alakalı değildir.

    Türkiye fiyatı maalesef çok pahalı, amazon'a bakayım o zaman teşekkürler.

    Hocam gear3 ile hiç alakası yok ekranın. Bu sebeple karşılaştırmak pek doğru olmayabilir. Samsung'da bildiğiniz LCD ekran var, sanki telefonlardaki gibi bir gorsel sunuyor. Garmin ise ışıkta daha da belirginleşen bir ekran ama hissiyatı Casio dijital saatlerin renklisi gibi. Ben çok memnunum.

    Piksellesme dediğiniz şeyi ise anlamadim, öyle bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de bu saati bir akıllı saat gibi görmemek gerek, bildirimlerin ötesinde pek bir özellik yok o açıdan ama sporcu saati olarak çok seveceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 16 Şubat 2018; 22:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat zaten çok şık, her türlü elbiseye uyum sağlayacak cinsten. bisiklet sürdüğüm için garmin 820 var ben de, ama bunu koşu, yürüyüş için almak istiyorum. hem şık, hem spor için en ideali.

    inşallah nasip olur, bakalım. teşekkür ederim yanıtlarınız için.
  • yine ben :)

    merhaba arkadaşlar.

    şimdi ben fenix 3hr aldım. üzerinde metal titanyum kayış var. bileğime çok bol geldi, bunu ayarlamanın bir yolu var mı? teşekkürler.

    hallettim, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAliTR -- 28 Şubat 2018; 23:16:21 >
  • Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba yurtdısındayım hazır cıkmısken kendime bir sport saati almak istiyorum.

    Fenix 3 ya da 5 alırım diye dusunuyordum fakat içlerinde müzik calar olmaması beni direk itti. Bu tür saatlerden muzik çalarlı olan var mı tavsiye edebileceginiz?

    Garmin 645 music moıdeli var lakin biraz feminen görünüyor.

    Büyük ihtimal gear s3 frontier e yöneleceğim.
  • Uzun incelemeler sonucunda Garmin Fenix 5x saatimi yurtdışından gelecek bir arkadaşıma aldırdım artık elime geçmesini bekliyorum

    Kullanım sonrası izlenimlerimi de buradan paylaşırım. Ancak saatin özelliklerine ilişkin çok fazla araştırma yaptığımdan kullanmak için sabırsızlanıyorum.

    Bu saati araştıran ve almayı düşünen arkadaşlara birkaç sözüm olacak. Neredeyse önemli bir akıllı telefon fiyatına yakın bir bedel ödeyecek olmak insanları genelde tereddüde düşürüyor. Ancak bu saati piyasada şarjı 1-2 gün giden apple, samsung vs markaların akıllı saatleriyle karıştırmasınlar.

    fenix 5x 16 gb dahili hafızasıyla internetten bağımsız olarak offline mapping yapabilen saat formunda üretilen ilk cihazdır. Sporun her çeşidini seven ve yapanlar, outdoor faaliyetlerde bulunanlar için çok ciddi özelliklere sahiptir. Bu cihazının fiyatının yüksek olmasının temel nedeni, heart rate monitor ve gps özelliğinin yanında offline mapping özelliğidir.

    Ufacık saat ekranında navigasyon pek kullanışlı değil diyenler muhtemelen sadece şehir içinde akıllı telefon ile adres arayan insanlar olabilir. Arazide doğada ya da bilmediğiniz bir şehirde akıllı telefonunuzun bataryası ve powerbank ınız bittiğinde garmin fenix 5x iniz varsa rahat olursunuz. Sizi daha önce kaydettiğiniz herhangi bir noktaya (otelinizin, kamp alanınızın, arabanızın konumu vs) rahatlıkla götürebilir.

    Bu tür durumlar insanın başına her zaman gelmez, sonuçları 1 ya da 0 olur, eğer hazırlıklıysanız ve gerekli ekipmanınız varsa 1 olur, yoksa 0 olur. İşte bu yüzden Garmin Fenix 5x çok ciddi bir cihazdır.




  • Arkadaşlar merhaba, ben fenix5x kullanıyorum, çok memnunum ancak: bilgisayarda connect uygulamasında takvim kısmından hedef başlatıyorum ama saatimde ne bu hedefi ne de durumumu göremiyorum. Örneğin 7 gün içerisinde 20 km yüzme hedefi belirliyorum. Bilgisayara bağlanınca bunu görüyorum, tamamlayıp tamamlamadıgımı görüyorum ama saatimde bunu görmenin yolunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba, alakalı başlık bulamadığım için buraya yazıyorum. genellikle Spor salonunda aradada dışarıda fitness/kardio. Nabız ölçere ihtiyacım var. Garmin HRM göğüs bantlarından alsam saat almadan direk telefona (samsung note8) bağlayarak kullanabiliyor muyum. Sadece düzgün nabız ölçümüne ihtiyacım var interval çalışmaları için. Sırf bunun içinde bu kadar komplike bir saat almak büyük israf olur heralde diye düşünüyorum. Bilekten nabız ölçen samsung fit2, fitbit vs. gibi ürünlerin düzgün nabız ölçemediğini okudum o yüzden göğüs bandına karar verdim.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Decathlon'da ant özellikli bir kayış vardı zamanında, fiyatı da uygundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim, dediğiniz gibi decathlondan bulup aldım bluetoothdan telefona bağlanıyor .150 liraya yanında kol saatide var daha ne olsun
  • Arkadaşlar selamlar,

    Bende Suunto Spartan Ultra Black ile Fenix 5 arasında kalmıştım. Şaun Fenix 5 alabilirim. 3000 TL gibi bir fiyatı var. 5x 4300 TL. Ben Outdoor ve özellikle de dağcılık trekking faaliyetlerinde kullanmayı düşünüyorum. GPS önemli. Fakat asıl sormak istediğim parkur kaydetme özelliği var mıdır. Suunto da 30 civarı parkur kaydetme özelliği vardı. Fenix 5 te göremedim. 5x teki harita özelliği tam olarak bu mudur? Tam olarak açıklarsanız sevinirim. Eğer F5 te bu özellik yoksa suunto ya yöneleceğim. Şimdiden teşekkürler
  • weysell W kullanıcısına yanıt
    Hocam parkur kaydetme derken, bilgisayarda oluşturduğunu< bir rotayı saate atıp takip etmekse o var. Ayrıca doğada bulunduğunuz noktanın koordinatını alıp sonrasında o noktaya götürme durumu da var. Youtube vs aratınca benzer videolar çıkıyordu.
  • Parkur kaydetmeden kastım, doğada yürüyüşe başlanan bir parkurun başlangıcından bitişine kadar yürürken rotayı kayda alma. Fenix 5 te var ise bütçe olarak alabilecek durumdayım. Diğer modeller mevcut kur sebebiyle alabileceğimden yüksek duruyor.
  • weysell W kullanıcısına yanıt
    Bugünkü yürüyüş kaydım



    https://connect.garmin.com/modern/activity/2660843280?share_unique_id=11



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 30 Nisan 2018; 2:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Merak ettiğim konu buydu. Suunto Spartan Ultra Black ve Fenix 5 arasında kalmıştım ama Fenix 5 alabilirim artık. Tekrardan Teşekkür ederim ilginiz için. Selamlar...
  • Merhaba yaklaşık 3 haftadır apple watch 3 kullanıyorum. Doğru seçim mi tam karar veremeden “hiç olmazsa deneyimlerim” diyerek almıştım ama aklım yavaş yavaş fenix 5 lere doğru kaymaya başladı. Öyle çok spor ya da outdoor delisi biri değilim aslında sadece güzel havalarda yol bisikletimi çıkartır 15-20 kö sürer dönerim hepsi bu. Ama okuduklarım, detaylı spor analizleri ve navigasyon/gps özellikleri beni garmin fenix 5 e daha çok yaklaştırdı. Bakalım bu iş nereye gidecek 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Apple Watch'ı ne amaçla kullanıyorsunuz? Apple Watch bir akıllı saattir, Garmin Fenix vs. saatler ise spor saatleridir. 15 - 20 KM bisiklet sürmek için bırak Fenix'i saat bile almam. Telefonunuzdan açın Strava ya da Endomondo'yu, kaydedeceği veriyi kaydedin. Apple Watch'a da yüklenebiliyordur sanırım Strava falan.

    Hani akıllı saat ihtiyacınız varsa Apple Watch'a devam edin derim. Fenix serisi spor saatidir ve sporcuya yönelik özelliklerle geliştirilir. Bildirim alma ve ConnectIQ uygulamaları gibi akıllı özellikleri vardır ama bunlar onları akıllı saat yapamıyor. Hani ihtiyaçlarınızdan emin olun, ondan sonra karar verirsiniz saati alıp almamaya.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, bu meydan okumalardaki grupları neye göre oluşturuyor Garmin? Bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 20 Mayıs 2018; 15:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım gruplarını birbirine yakın seviyelerde haftalık adımları olan kullanıcılara göre kategorilendiriyor ve kategoriniz içinde meydan okuma yaptırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.