Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.479
Cevap
24
Favori
177.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım bende bugün mediamarkt ümraniye mağazasında doğumgünü ürünlerine bakayım dedim ve garmin 1310 u 199 TL den sattıklarını gördüm ancak kutusunu incelediğimde kutusunda refurbished ünit(tamir edilmiş ürün ) yazdığını gördüm.Tesadüf garmin promotörü bir bayan vardı ve ona neden refurbished yazıyor diye sorduğumda bana bunların haritasını Türkiyede yüklüyorlar ondan diye komik bir cevapverdi:) Peki diğer modellerdeki başarsoft haritası amerikada mı yükleniyor! sorduğumda yanıt veremedi.Sözün kısası muhtemelen sizin aldığınız ürün de bunlardan biriydi ve muhtemelen avrupalı bir kulllanıcının bozduğu yada arızalı diye iade ettiği bir üründür.Ve nasıl oluyorsa bizim tüketiciler kapış kapış bunları alıyorlar.Mediamark gibi büyük! bir firma nasıl böyle ürün satar tabi oda düşündürücü herhalde 99 TL ye aldıkları ürünü 199TL ye falan satyorlar:))
  • Refurbished tamir görmüş değil, tamir edilemediğinden veya tamirine gerek olmayan durumlarda yerine yenisi verilen elektronik eşyalar için kullanılan terimdir.

    Ürünün tamir edilmesi firma ve kullanıcı yönünden aşırı maliyetlı veya ürünün ciddi imajını zedeyelecek seviyede olursa firma direkt değişime gider. Yerine verilen ürün tamamen yeni bir üründür. Bazı firmalar bunu bir tamir politikası olarak benimser ve uygularlar.

    2006 yılında SonyEricsson W810 telefon almıştım; bir süre sonra (1 yıl civarında) şarj almamaya başladı. Pil al/Pil değiştir gibi bir sürü ses çıktı etraftan. Dinlemedim Sony Türkiye (Genpa Servise) gönderdim. 1/1 cihaz değişip geri geldi.

    İnanırmısınız 5 yıl oldu hala kullanıyorum, bataryası da aynen devam.

    Bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autumnnight

    işaretleyincemi sakınıyoruz işaretlemeyincemi ben girmek istemediklerimi işaretlemedim hangisi doğru trafik seçeneği nedir bilmiyorum onu . bana aldığım yerde u dönüşü yaptırsınmı feribota soksunmu dedi bende evt dedim adamda işaretledi şimdi bu sokma anlamınamı geliyo işaretleyincemi sakınıyo işaretlemeyincemi

    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. O nedenle güncel !

    Mantığım şunu diyor; Ayar: Sakınmalar. Böyle bakınca ne işaretlerseniz ondan sakınır sizi. Bence öyle. Yoksa aksi mi?

    Yahu kafam karıştı şimdi
  • işaretleyince hocam. feribotu işaretlerseniz, binmezsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    işaretleyince hocam. feribotu işaretlerseniz, binmezsiniz

    Teşekkürler
    Oldu şimdi
  • bende asvaltsız yol hariç hepsi işaretliydi demekki yanlışmış aldığım yerdeki garmin sorumlusu öyle demişti ve feribot asvaltsız yol hariç hepsini işaretlemişti belkide ondan rota bulamıyordu nasıl bulsunki sadece feribottan yada asvaltsız yoldan götür demişiz
  • Arkadaşlar merhaba bende dün Garmin 1410 aldım ve kayıt işlemlerini tamamlayıp güncelleştirmelerini yaptım, fakat her açılışta bölge seçimi ve yazılım sözleşmesini onaylamamı istiyo bunun çözümü nedir, eksik yaptığım birşey mi var acaba? yardımcı olursanız sevinirim..
  • Arkadaşlar sorun çözüldü, açık alanda kullanmadığım için uyduyla hiç bağlantı kurmamıştı, ilk uydu bağlantısından sonra tekrar sormadı.. İyi forumlar..
  • Uydu bulamama şikayetiyle servise gönderdiğim garmin nuvi 1200 40 gün olmasına rağmen hala gelmedi, yarın tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum, para iadesi alabilirmiyim aceba?
  • Merhaba Sayın Garmin & Baytekin Yetkilileri,

    20.12.2011 tarihinde yetkili bir satış noktasından bir adet GARMIN NUVI 1310 Navigasyon cihazı satın aldım. Ürünü tercih etmemdeki en önemli kriterlerden biri de üründe hem sizin tarafınızdan yetkilendirilen satış elemanın (Promotör) söylemi olan ve ürünün kutusu üzerinde bulunan '' ÖMÜRBOYU HARİTA GÜNCELLEMESİ ÜCRETSİZ NAVCİTY ve BAŞARSOFT '' etiketinin olmasıdır. Fakat kayıt işlemleri için sitede ilgili yerleri gezerken, güncelleme tarifi veren bir dosyada ''UNUTMAYIN 2 KEZ MAP UPDATE HAKKINIZ VAR'' ibaresi yazılıdır. Açıkçası kafam epey karıştı. Konu ile ilgili çok acil bilgi ve cevap bekliyorum. Kendi alanında çok önemli bir marka olan GARMIN ve markanın Türkiye yetkili temsilcisi olarak BAYTEKİN firmasının '' NAVCİTY BAŞARSOFT ÖMÜRBOYU HARİTA GÜNCELLEMESİ ÜCRETSİZ'' hizmetini somut ve yazılı olarak taahüt ve garanti etmesini önemle rica ediyorum.
  • Çok kısa zamanda GARMIN - BAYTEKİN ve BAŞARSOFT yetkillierinden konu ile ilgili cevaplar almış bulunmaktayım.

    Öncelikle tüm forum nezdinde, GARMIN - BAYTEKİN ve BAŞARSOFT yetkililerine, ilgileri, hızlı geri dönüşleri ve tatminkar cevapları için çok teşekkür ederim.

    İlgili yetkililer Türkiye de satışa sunulan GARMIN Navigasyon cihazlarında ÜCRETSİZ NAVCITY BAŞARSOFT ÖMÜR BOYU HARİTA GÜNCELLEMESİ nin olduğunu yazılı olarak taahüt etmişlerdir.

    Bahsi geçen firmalara ve markalara olan güvenim daha da artmış bulunmaktadır.

    Tüm forum üyelerine duyurulur.
  • Bilgilendirme için teşekkürler sayın @HOBBYANDHOBBY
  • ne güzel siz sorularınıza cevap bulmuşsunuz ama malesef benim 1410 cihazımımın sorunları için yazdıgım sorulara kimse cevap yazma gereksinimi duymadı çünkü cihaz haritayla uyum saglamıyor servise giden ve en son yazılım sürümü yüklenen cihaz yeniden rota hesaplayamıyor sürekli geri dönün diyor 1410 cihaz harikalar yaratıyor ben yolda giderken boşlukta gidiyorum gibi gösteriyor sapaga geldigimde rotayı yeniden hesaplamaya kalkıyor nereye gidecegimi bilmiyorum müsait yer bulabilirsem saga çekip karayolları haritasını inceliyorum yurt dışından gelen bir kişiyim türkiyede yolları bilmiyorum cihazı 2 kere servise gömderdim en güncel haliyle cihaz bu şekil çalışıyor sizin sorularınızı yanıtlayan garmin türkiye benim sorularımı yanıtllamıyor çünkü ellerinde çözüm yok 1410 cihazdan uzak durun
  • 2011.10 Navcity [Başarsoft] Haritaları yayınlandı arkadaşlar.

    Garmin cihazlarında güncellemeleri yapabiliyorsunuz.



    Garmin Navcity 2011.10 - Harita Güncelleme

     Garmin & Baytekin
  • 2011.10 Haritayı yükledikten sonra test imkanı bulamamıştım; Bölgem için söyleyeyim, çok stabil ve doğru yönlendirme yapıyor cihaz.
    Ve pek emin değilim ama sanırım sağ alt köşeye "Yol Hız Bilgisi" gelmiş. Kırmızı daire içinde üzerinde bulunduğunuz yolun hız bilgisini vermeye başlamış cihaz.
    Garmin Nüvi 1410 cihazım için vurguluyorum.

    Keyifli navigasyonlar
  • banada tekrar harita ve yazılım yüklemişlerdi şimdi denedim eve geldim kaza yapıcaktım malesef. bana önünüzdeki 400 metre sol şeridi takip et dedi sonra sağdaki rampa dan çık dedi madem sağdan çıkarıcan niye solu takip ettiriyosun ok işareti sağı gösteriyo bazende soldan çık diyo kafam allak bullak oldu cihazamı bakıcam yolamı gir dediği yerlere girincede yeniden hesaplıyo yetkili servisi aradım deniycez bi kaç gün dedi işin kötüsü her zaman yapmıyo mahalle arasında yapmıyo ama hızlı ve cok şeritli yollarda sürekli yanlş yönü takip ettiriyor bazen şerit çizgisi gidiyo öyle bi acaip çok pişmanım kaza yaptırabilir bi servise vericem adam evine giderken deniyecekmiş ona göre tamite vericekmiş inş onada yapar . kimseye tavsiye etmiyorum 1410 . 40 km yolu 60 km de geldim gazım b,itti benzinim azdı nasıl geldim eve bilemedim
  • Garmin; bence yeni bir yazılım deniyor veya geliştiriyor. Çünkü eski cihazlardaki (örnek 1410) arayüzde değişiklikler oldu. Rota hesaplama hissedilir oranda hızlandı. Görünüm giderek yeni cihazların görünümüne benzemeye başladı 23xx, 3xxx modellerdeki gibi yani...
    Nereden bu kanıya vardım; eski cihazların arızalı olanlarını 1/1 değişime gidiyorlar. Peş peşe çok yazılım güncellemesi yayınladılar.

    Tabii bu gelişmede bizler denek oluyoruz, bu nedenle bazı şeylerin oturması zaman da alabilir. Dikkatli olmamız lazım diye düşünüyorum.

    Tüm olumsuzluklar bir yana, iyiye doğru bir gelişme olması sevindirici
  • merhaba,
    bende de 3760 var. son guncellemeden sonra rotayi dik cizgiler halinde cizmeye basladi, eski haritaya donunce duzeldi. baytekin e durumu iletince bize gonderin dediler. gonderdim ve gonderdikten sonra tekrar arayip durumu acikladim. cihaz icin yeni bir yazilimdan bahsettiler , yilbasindan sonra cihaz donecek. bakalim nasil olacak...
  • Bu gün edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım;

    Garmin Sakınmalar sayfası:


    • U Dönüşü
    • Otoyollar
    • Ücretli Yollar
    • Trafik
    • Feribot
    • Tercihli Yollar
    • Asfaltsız Yollar


    Arkadaşlar, hedefinize en hatasız rotayı oluşturmak için "U Dönüşü" seçeneğini işaretli hale getirin. İşaretsiz olur sa öyle dolaştırıyor ki, hayret edersiniz.

    Bu tecrübeye sahip olanlar da vardır aramızda mutlaka...
  • valla hepsini denedim benim sorunun onla alakalı değil sanırsan solu takip ettirip sağdan çık diyo benim sağa ışınlanıcak halim yok birdenbire gir dediği yere girincede 5 dakka sesi çıkmıyo sonra yeniden hesaplıyo güya yanlış girmişim yanlış girdiysem neden eski rotamda gösteriyo vs vs anlat anlat bitmez bozukmu yoksa herkese böylemi oluyo anlamadımki bozuksa neden herzaman değil
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.