Şimdi Ara

Garip duygular yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğuk biriyim yani içten içe yaşarım duygularımı belli etmem. Yaşım 20 ünv gidicem bu sene allahın izniyle. Bugün bir bebek sevdim 1 yaşında var yok . Kucağıma aldım felan. O kadar hoşuma gitti ki. Saatlerce oynayasım geldi. Kendi yuvamı kurup çocuğum olmasını çok istiyorum son 1 senedir . Belki yaşıtlarıma garip gelebilir ama öyle karı kız peşinde hiç olmadım. Hep birine bağlı kaldım halada ilişkim devam ediyor. Bazen diyorum ki bırak ünv git askere gel evlen. Ama o kadar baskı var ki aile ve hayat yönünden . Bu hep arkada kalan bir seçenek oluyor. Hayata o kadar geç kalmış hissediyorum ki bazen. Öyle işte beyler yazayım dedim varsa derdiniz dinlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be yalnız değilmişim küçük kızım olsun aile kurayım istiyorum. bir kere sevdim, aşık oldum dahada olmadım 22 yaş bilmiyorum daha o kadar temiz sever miyim muhtemelen bende yalnız ölecem bulursam öyle birini evlenirim yoksa kariyer bahanesiyle evlenmem.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.