Şimdi Ara

Garip bir şey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 26 Haziran 2023; 20:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selam. Senin hayat boyunca bir korkun var o da baban gibi olmak. İnsanların seni sevmemesinden korkuyorsun ve bundan dolayı insanlarla iletişime geçmiyorsun. Yani böyle yuvarlanarak yaşıyorsun gibi. Benim de bazen düşündüklerim var. Acaba kimse beni sevmiyor mu diye. Yapman gereken tek bir şey var. İnsan içine çıkmak. Kimse seni sevmiyor ise okul değiştir ve yeni bir hayat kur! Düzgün davran. Sevdiğin kız senden nefret ediyor ha? Sebebi nedir? Bunları öğren ve sorunu çöz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer su

    Selam. Senin hayat boyunca bir korkun var o da baban gibi olmak. İnsanların seni sevmemesinden korkuyorsun ve bundan dolayı insanlarla iletişime geçmiyorsun. Yani böyle yuvarlanarak yaşıyorsun gibi. Benim de bazen düşündüklerim var. Acaba kimse beni sevmiyor mu diye. Yapman gereken tek bir şey var. İnsan içine çıkmak. Kimse seni sevmiyor ise okul değiştir ve yeni bir hayat kur! Düzgün davran. Sevdiğin kız senden nefret ediyor ha? Sebebi nedir? Bunları öğren ve sorunu çöz.

    Korktuğumun çoktan başıma geldiğini yazdım ben.. Düşünsene, birini kendinden çok seviyorsun ama ona zarar veriyorsun. Senimde huzur bulmuyor.

    Sevmek kelimesi bile bu balonun içerisinde olduğu için ona bile şüpheyle yaklaşıyorum artık. Kim bilir içimde ne denklemler dönüyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cidden durumun kötü. Bu saatte cevap yazıyorsan zaten hayatın bozulmuştur. Seninki sevmek değil kardeş. Mesela ben hayvanları çok severim. Evimde kedi besliyordum. Baya da tombik bir şeydi hani. Neyse, baktım bu hayvan burada mutlu değil. Dedemlerin villası var oraya götürdüm hayvanı. Hayvan artık çok mutlu. Evdeyken ruh hastasıydı.

    Ben bu hayvanı seviyorsam mutluluğu için elimden geleni yapmalıyım. Sen de o hesap o kıza zarar veriyorsan git konuş.

    Ben şerefsizin tekiyim. Beni affet. Bir daha sana zarar vermeyeceğim.

    Bak şimdi. Kardeş sen bir doktora görün en iyisi. Eğer fiyatı sıkıntı ise, insanlardan uzaklaşma. Sadece bir kaç arkadaşın değil, bir sürü arkadaşın olsun. Akrabaların ile aran iyi olsun. İnsan gör. Bende akrabalarım dışında insan görmüyorum. Geçen öğrenci belgesi almam lazımdı. Çıktım dışarı aldım. Belki arkadaşa rastlarım diye sitenin içinden geçtim. Ben arkadaşı görmedim ama o gördü. Gel dedi. Nasılsın kanka falan konuştuk baya iyi geldi. Sonra, benim sınıftaki kızlarla aram iyi değildir. Benim de 1 ve ya iki iyi arkadaşım var zaten. Neyse konuya dönelim. Bizim sınıftan bir kız ben geçerken Ömer nasılsın diye sordu. Normalde hiç selamlaşmayız bile. İyi de hayırdır, sen benim halimi hatrımı sormazdın dedim. Aşk olsun Ömer ya dedi gerisini hatırlamıyorum Oysaki iki gün önceki olay. Sonuç olarak çok iyi geldi. İnsan insan ile konuşmaz ise zaten kafayı yer. İnsan içine çık. Mesela yarın bulunduğunuz yerde bir tur at eve gel. Daha iyi hissedeceksin emin ol. Ardından güzel bir kitap oku. Önerim bu kadar.




  • Ha birde hobi edin. Müzik aleti falan çal. Ben gitar çalıyorum. Hem çevrendekiler sana daha fazla saygı duyuyor ve bu da insanı kendinin daha önemli olduğunu gösteriyor
  • Yazıyı okudum dünyam karardı. Allah başka dert vermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama anladığım kadarıyla, baban gibi olmaktan korktuğun için baban gibi olduğunu sanıyorsun. Aslında ona benzemiyorsun ama ona benzediğine insanmışsın bir kere, bunu kıramıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.