Şimdi Ara

Garen için Build Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Oyuna başlayalı 6 ay oldu. ilk herom garendi. 6 Ay sonra iyice oyundan sıkılınca eskiler iyidir maksadıyla tekrar oynıyım dedim. cidden acayip zevkli ama build ve rün + kabiliyet lazım. full tank oynamak çok sıkıyor şöyle aatrox shyvana gibi bi build çıkamazmıyız garene ? sonuçta hepsi off tank. full tank gidince başlarda iyi ama sonradan lane veriyorum + 10 oyundan 9 unu ad solo top oynayınca dmg veremiyorum çok sıkıcı oluyor oda beni kesemiyor.

1. buildim :
    Atiklik çizmesi, günateşi pelerini, ruh gömleği, atma nın mızrağı veya kara balta or youmuu , çivili zırh, warmong.

2.build :

Ninja tabi , kara balta, günateşi p. , statik hançer , malmortious un ağzı , son fısıltı veya ebedi kılıç.

arkadaşlar açıkçası hiç 2. buildi denemedim. ama garen, aatrox ve shyvana gibi olmadığından deneyemedim olumsuz olcak gibi hissettim. yani garen eğlenceli ama hp ve zırh ile op filanda olmuyorum bi güzel eritiyorlar dmg de atamıyorum. rünler 1. build için zırh, 2. build için fighter/ad olsa nasıl olur ? aynı şey kabiliyet içinde geçerli. birde skill fulleme sırası q-e-w diye gidiyorlar ama adama q yu atıp susturunca e ile adam akıllı hasar veremiyorum dönüp duruyorum. q yu sırf susturma için kullanıp e mi fullesem ?

• kanka forumun en çok garen oynayan üyesi olarak (nickim proud to be turk lolking den bakabilirsin) gareni en zevkli ve yararlı hale getirmek için:

botunu swiftness yapıcaksın türkçelerini bilmiyorum bu arada +45 hız veren botu al. ilk item brutilazer çıkıcaksın 2 uzun kılıçtan yapılan cdr veren item. ondan sonra karşında ad hero varsa günateşi çık ap hero varsa brutalizer'ı youmuu ghostblade yap. crit ağırlık oynaman lazım. youmuu dan sonra veya önce duruma göre sunfire çık. karşı takıma göre warmog yada randuin al ap hero varsa hexdrinker'ın gelişmişini al son item ebedi kılıç ve atmas impaler alabilirsin.

örnek build karşı takımda sağlam apc yoksa

swiftness botu - youmuu - sunfire - warmog - infinity edge - atma

duruma göre atma yerine hexdrinkerın gelişmişini al. youmuu + garenin q su + swiftness bot tutulmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

kanka forumun en çok garen oynayan üyesi olarak (nickim proud to be turk lolking den bakabilirsin) gareni en zevkli ve yararlı hale getirmek için:

botunu swiftness yapıcaksın türkçelerini bilmiyorum bu arada +45 hız veren botu al. ilk item brutilazer çıkıcaksın 2 uzun kılıçtan yapılan cdr veren item. ondan sonra karşında ad hero varsa günateşi çık ap hero varsa brutalizer'ı youmuu ghostblade yap. crit ağırlık oynaman lazım. youmuu dan sonra veya önce duruma göre sunfire çık. karşı takıma göre warmog yada randuin al ap hero varsa hexdrinker'ın gelişmişini al son item ebedi kılıç ve atmas impaler alabilirsin.

örnek build karşı takımda sağlam apc yoksa

swiftness botu - youmuu - sunfire - warmog - infinity edge - atma

duruma göre atma yerine hexdrinkerın gelişmişini al. youmuu + garenin q su + swiftness bot tutulmazsın

1-2 alternatif daha verirmisin ? ve sence benim buildlerden kaç numaralı olanı kullanıyım ve ilk ne fulliyim ?

• çivili zırhı sadece karşıda 5 ad varsa yada vayne-tryndamere-aatrox gibi basic atakları çok vuran atak hızı yüksek hero varsa al. atma'yı canın 3.5 k dan yüksekse al. rünlerini büyükler ad diğerleri armor, magic resist(veya cooldown red.),armor pen. yap. son fısıltıya gerek kalmıyo youmuu veya kara balta çıkarsan. statik hançeri boşver ebedi kılıç çık. randuin çıkabilirsin.
  • quote:

çivili zırhı sadece karşıda 5 ad varsa yada vayne-tryndamere-aatrox gibi basic atakları çok vuran atak hızı yüksek hero varsa al. atma'yı canın 3.5 k dan yüksekse al. rünlerini büyükler ad diğerleri armor, magic resist(veya cooldown red.),armor pen. yap. son fısıltıya gerek kalmıyo youmuu veya kara balta çıkarsan. statik hançeri boşver ebedi kılıç çık. randuin çıkabilirsin.

sence malmortious uygun gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

çivili zırhı sadece karşıda 5 ad varsa yada vayne-tryndamere-aatrox gibi basic atakları çok vuran atak hızı yüksek hero varsa al. atma'yı canın 3.5 k dan yüksekse al. rünlerini büyükler ad diğerleri armor, magic resist(veya cooldown red.),armor pen. yap. son fısıltıya gerek kalmıyo youmuu veya kara balta çıkarsan. statik hançeri boşver ebedi kılıç çık. randuin çıkabilirsin.

gider onu ie nin yerine çıkarsan ölmezsin
  • Ben gareni ölmemek için oynuyorum ofansif olarak sadece atma çıkıyorum ölmüyorum zaten w pasifi sayesinde ölümsüz olabiliyorsun benim build şöyle:
    Mercury bot - Sunfire cape - spirit - warmog - randuin - atma = Immortality statik asla çıkma statik lane temizlemek için zaten senin e skillin çok rahat temizliyor sıkıntı yok bir de ilk e fulle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

gider onu ie nin yerine çıkarsan ölmezsin

ilk ne fulliyeyim hocam ?

• ilk q aç level 1 de 1-2 q vur vurabiliyosan sonra e fulle adamdan önce 6 olmaya çalış 6 olmaya yakınken adamın canı %70 lerde olsun ona göre oyna 6 olduğun an adama flash at flash atar atmaz ignite ı at silence ı yapıştır e le dönmeye başla baktın adamın can %15 20 kaldı e yi durdur ultiyi koy (çünkü adam flashla kaçabilir silence bitince) baktın adam flashla bile kaçacak durumda degil e nin sonuna kadar dönmesini bekle öyle koy ultiyi garenle 6 levelda heleki adamdan önce 6 olduysan %60 kill alırsın.
  • quote:

ilk q aç level 1 de 1-2 q vur vurabiliyosan sonra e fulle adamdan önce 6 olmaya çalış 6 olmaya yakınken adamın canı %70 lerde olsun ona göre oyna 6 olduğun an adama flash at flash atar atmaz ignite ı at silence ı yapıştır e le dönmeye başla baktın adamın can %15 20 kaldı e yi durdur ultiyi koy (çünkü adam flashla kaçabilir silence bitince) baktın adam flashla bile kaçacak durumda degil e nin sonuna kadar dönmesini bekle öyle koy ultiyi garenle 6 levelda heleki adamdan önce 6 olduysan %60 kill alırsın.

sağolun hocam
  • 3 ie 3 pd bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

3 ie 3 pd bence

Hayır 4 ie 1 pd 1 static en verimlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

3 ie 3 pd bence

sapıtmayalım yok 6 warmong
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

3 ie 3 pd bence

sapıtmayalım yok 6 warmong

Garenle topta lane hiç vermedim benim her zaman yaptığım build
    Sunfire-Warmog-Mercury-Randuin-Spirit Visage/Bansheede alınabilir-Atma veya rakibe göre thornmail
    ilk e fulle adamın canı yarıdan azsa ultin varsa dive yapabilirsin ama kule sana vurmadıktan sonra w basma
    Flash/ignite speller / Flash yerine Ghostta alınabilir ama flash tercih
    sezon 4 te hiç oynamadım ama muhtemelen 9/21 yaparsın kabiliyetleri
    Rune Armor pen kullanabilirsin.
    Benden bu kadar

• Eğer suikastçı garen olmak istersen build:

Kanasusamış - Ninja Tabi - Statik - Edebi Kılıç - İlahların kılıcı - Youmumu vs.
  • Sunfire-Spirit Visage-Randuin kesinlikle gerekli bence. Araya Black Cleaver sıkıştırıyorum ama çok ezdiysek/ezdiysem Last Whisper da olabilir.

• İlk doranla başla hırpalayan çık sonrasında üçlü kuvvet çık sonrasında hırpalayanı karabalta yap sonrasında ebedi kılıç son 2 itemde defans ağırlıklı çıkabilirsin. Ayakkabıyı karşıdakine göre alabilirsin. Ben denedim q+üçlü kuvvet adc ye 900 vurmuştum ama kritik gibi bişeydi zaten e skili kritik vurabildiği için baya canı gidiyor çok iyi oluyor dene derim ben denedim hep böyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

İlk doranla başla hırpalayan çık sonrasında üçlü kuvvet çık sonrasında hırpalayanı karabalta yap sonrasında ebedi kılıç son 2 itemde defans ağırlıklı çıkabilirsin. Ayakkabıyı karşıdakine göre alabilirsin. Ben denedim q+üçlü kuvvet adc ye 900 vurmuştum ama kritik gibi bişeydi zaten e skili kritik vurabildiği için baya canı gidiyor çok iyi oluyor dene derim ben denedim hep böyle yapıyorum

hocam üçlü kuvvetin dmg de ne gibi bir yararı oluyor ki ? statik filan hani anlarımda. olayı ne ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

İlk doranla başla hırpalayan çık sonrasında üçlü kuvvet çık sonrasında hırpalayanı karabalta yap sonrasında ebedi kılıç son 2 itemde defans ağırlıklı çıkabilirsin. Ayakkabıyı karşıdakine göre alabilirsin. Ben denedim q+üçlü kuvvet adc ye 900 vurmuştum ama kritik gibi bişeydi zaten e skili kritik vurabildiği için baya canı gidiyor çok iyi oluyor dene derim ben denedim hep böyle yapıyorum

hocam üçlü kuvvetin dmg de ne gibi bir yararı oluyor ki ? statik filan hani anlarımda. olayı ne ?

Garenin q skilini biliyosun zaten + buna bide attack damage in %200 lük bir saldırı eklenince baya bi vuruyor böyle bir düşünceyle denedim ve çok beğendim ama sana kalmış yine. Saçma da gelebilir yani :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.