Şimdi Ara

garantısı bıtmıs-garantı dısı kalan parcalarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar pıyasadakı bılgısayarcıların cogu kazıkcı sakın aldanmayın sıze 1 sene,2 sene dıye. Satılan parcaların sıze vaad ettıgı surelerde garantısının bıttıgıne eminmisiniz hersey sızı kanırıp malı satana kadar soyluyorlar.Aldıgınız parca garantı dısı kalmıs yada garantısı bıtmısse soyleyın bırde ben kontrol edıyım.Mesela azza mb. garantılerı bıtmıs gıbı soyluyorlar ama garantılerı hala devam edıyor bu boardların garantısı normalde 3 yıl pıyasada sorarsanız bır yıl garantı ıle satılıyor.

    Ornek:işlemciniz yandı yada bacagı kırıldı goturdunuz aldıgınız yere garantdısı dedıler ''ınanmayın sakın'' ıntelın bu konuda acıklaması var cpu ıkı parca olsa bıle gonderın bıze degıstırelım tamır edelım dıyorlar
    Ozellıkle hdd,board ve cpu garantılerıne dıkkat edın arkadaslar bu konuda hepınıze yardımcı olmak ıstıyorum paramız amerıkaya,çin e yada taıwan a gıtmesın.zaten ekonomık durumumuz bellı hepımız ıyı bır bılgısayar alabılmek ıcın gırtlagımızdan kesıp,ıhtıyaclarımızdan kesıp bılgısayar alıyoruz.bu ınsanlara saygısız hayvanlar turkıyeyı,bizleri bu hallere dusurdu.



  • taşındı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.