Şimdi Ara

Garantili Xperia X8 Son Fiyattır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar. Hayırlı Günler. 1 sene önce aldığım Xperia X8 imi satmaya karar verdim. Xperia u almak için :) Öncelikle açık olmak gerekirse telefon servise gitmiştir. Gitmesinin nedeni de sarj az tutuyordu ve bataryasını değiştirdiler. :) 10 Liraya çakma batarya almaktan sa garantiye verip orginal batarya almak daha mantıklıydı. Kasasında gözle görülmeyecek çizikler tabi ki mevcut. Ekran da gözükmeyen kılcal bir çizik var. Herşeyi yazıyorum sonra sormayın neyi var neyi yok diye :D Fiyatı 280 lira. Açıkçası biraz pahalı gelebilir size ama hem garantisinin devam edişi hem de zarar etmek istemeyişimden biraz fiyatı yüksek tuttum. Yanında bir adet şarj aleti iki adet usb kablosu bir adet kulaklık. 2 gb hafıza kartı verilecektir. İsterseniz telefonun android sürümünü 2.3.7 yapıp yollayabilirim. (Kendi Romum Olan LinuXperia) Trabzon' dan elden verilir. Telefon numaram 5446350607 . Resimler kısa zaman içinde yüklenecektir. Ayrıca garanti belgesi ve kutusuda verilecek. Ürün 2 gün şarj tutmaktadır.

Fiyat 280 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.