Şimdi Ara

GARANTILI ASUS 5670 1 GB DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 GARANTILI ASUS 5670 1 GB DDR3
    Arkadaşlar ekran kartını forumdan bı arkadastan yaklasık 6 ay once aldım ,sıfır ayarında sorunsuz bı karttır,fatura tarıhı 04.01.2012 dır,vatan bılgısayar faturalı,yanı garantı devam edıyor.satma sebebım artık oyun flan oynamıyorum ve degerlendırmek ıstedım belkı bı arkadasın ısıne yarar.Asus markasını bılen bılıyor zaten kart cok sessız ve bı okadar da soguk calısıyor ısınma vs gıbı durumlar kesınlıkle olmaz..Kartı aldıgım arkadas bu ekran kartının yanında baska pc parcaları aldıgı ve tek fatura kesıldıgı ıcın bana faturanın fotokopısını ve garantı belgesını gonderdı bende aynı sekılde bu evrakları alacak olan arkadasa gonderıcem,yanlız kendı kutusunu yok bende o sekılde aldım ama ıtınalı sekılde paketleme yapılacaktır..fıyat 90 tl dır,garantılı bı urun ıcın uygun dıye dusunuyorum zaten bende kargoyla bırlıkte o zaman 100 tl ye aldım..

http://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5670DI1GD3/
    Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Burdur Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 30 Ağustos 2012; 12:12:06 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.