Şimdi Ara

Garanti Seçili E-Ticaret Sitelerinde 500/40 + 10(GarantiPay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
1.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-30 Haziran 2022

KATILMAK İÇİN

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da ONLINE yazıp 3340'a SMS gönderin.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 7,99 TL'ye katılabilir.İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın ya da EVET ONLINE yazıp bir boşluk bırakarak kart son 6 hane ile 3340'a sms gönderin.

NASIL KAZANIRIM?

Kampanyaya katılarak, hepsiburada.com, gittigidiyor.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 500 TL ve üzeri her harcamaya 40 TL, toplamda 160 TL, GarantiPay ile 10 TL, toplamda 200 TL bonus kazan.

Kampanyaya dahil iş yerleri ; gittigidiyor.com, hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com

• hepsiburada.com, gittigidiyor.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 500 TL ve üzeri her harcamaya 40 TL, toplamda 160 TL bonus verilecektir. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her işleme ekstra 10 TL, toplamda 200 TL bonus kazanabilirsiniz.
    • Kampanya 1-30 Haziran 2022 tarihlerinde geçerlidir.
    • Kampanyaya dahil iş yerleri ; gittigidiyor.com, hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com
    • GarantiPay ile ödeme seçeneği Trendyol'da geçerli değildir.
    • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında harcamalarını GarantiPay ile yapan müşterilere özel ekstra 10 TL, toplam ekstra 40 TL bonus verilecektir.
    • Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
    • Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayabilir ya da ONLINE yazıp 3340'a SMS gönderilmesi gereklidir.
    • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 7,99 TL'ye katılabilir.İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklamalı ya da EVET ONLINE yazarak bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini 3340'a sms göndermeleri gereklidir.
    • Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahildir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
    • Kampanyaya sanal ve ek kartlar dahildir.
    • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.
    • Kazanılan bonuslar 3 Temmuz - 3 Ağustos 2022 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonuslar 4 Ağustos tarihinde geri alınacaktır.
    • Dolap'ın kendi uygulamasından yapılan harcamalar dahil değildir.
    • Trendyol Market harcamaları hariçtir.
    • BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşterilere ait ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya FastPay ile yapılan işlemler dahil değildir.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/eticaret-bonus-gp-kampanyalari

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Ptt olumlu Hocam

• Trendyol'da garantipay ile ödemeyi kullansa iyi olacak.

• hydraman kullanıcısına yanıt
    Mesaj yağmuru is coming 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kisiye ozel heralde bonus flashta yok bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bonus flashta göremedim link atar mısınız

• Bende de görünmüyor bu kampanya.

• Yeni olduğu için daha eklenmemis

• Bu kampanya yüzü hürmetine e-ticaret canlı benim için. Bi de amazonda geçerli olaydı iyiydi.

• 40 TL kampanya dışında bana bugun şöyle bir şey geldi işlem sonrası ama ne olduğunu çözemedim flaşta da ilgili bir kampanya bulamadım bilgisi olan varmı acava

Tebrikler, E-ticaret kampanyasindan 100TL bonus kazandiniz! Kazanacaginiz bonusu 3 Temmuz-3 Agustos 2022 tarihleri arasinda kullanabilirsiniz.Keyifli alisverisler dileriz. B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 25 Haziran 2022; 14:59:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

KİŞİYE ÖZEL 200/100

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

KİŞİYE ÖZEL 200/100

Bi yerden kayıt falan yapmadım ama öyleyse çok tatlı oldu bu teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • katılımsızdı o . bir de kişiye özel 200/50 vardı. bounusflaştan kontrol edin, geldiyse ona katılmak gerekiyor

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

baktım göremedim. Tam nereye bakmam gerekiyor biliyorsanız iletir misiniz?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

gözükmüyorsa gelmemiş olabilir. kampanyalar kısmında sona kadar bakmanız lazım. geldiyse size özel 50tl bonus diye kampanya çıkıyor gelenlere

• Size özel 500/50 garantipay gelmiş bu ay ve bu 500/40 ile birleşiyor fakat alacak şuan için bişey yok,hbc yada tyc ye garantipay ile yükleme yapabiliyormuyuz?

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Hyr

• samil422 S kullanıcısına yanıt

tyc garantipay yok. hb yapabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.