Şimdi Ara

Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
16
Favori
63.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oran1905 O kullanıcısına yanıt
    ayda 10000 tl harcıyıyorum ortalama sizce miles andsmiles geçmek ne kadar mantıklı olur aylık ortalama kaç mil kazanmış olurum birde bu bilet ile yani babam için yazıyorum :D babamın kartından kendime bilet alabilir miyim
  • harcamaları yaptığın yere göre mil kazanma durumu değişir
    babanın kartıyla kendine bilet alabilirsin
  • kart aidatı iadesi alan var mı arkadaşlar son zamanlarda? eskisi gibi mil mi teklif ediyorlar ? ona göre aramayı düşünüyorum
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Hocam geç oldu kusura bakma ama TL'nin %10'undan başlar kazandığın mil, alışveriş yaptığın sektöre göre değişir. Websitesinde mil kazanım oranları yazıyor
  • gg
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    bana bu ay yansıda nasil bi yol izlemek lazım sen ne yaptin hocam.
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    Ben iade alamadım. Amex için 3.750 Mastercard için 3.750 olmak üzere toplam 7.500 mil hediye aldım.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Haziran sonuna kadar başvuranlara 5000 mil hediye vardı bi an tabiri caizse gaza geldim ve başvurdum. Kart ulaştı gold istememe rağmen platinum yolladılar. Hem MasterCard hem Amerikan ekspres. Şimdi geçen yerlerde Amerikan ekspres geçmeyen yerlerde MasterCard kullanıyorum. Çevremde kimse kullanmadığı icin bir kac sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

    Şimdi bu MasterCard ve Amerikan ekspreste miller ayrı ayrı birikiyor. Bilet almak istediğimizde bunlar birleştirilerek kullanılabiliyor mi?

    Kart aidatı yüksek olduğu icin gold istemiştim platinum ile arasında ciddi bir fark var. Gold istediğimi belirtip cirkeflessem bu kart ücretinden kurtulabilir miyim ?

    Bu mil olaylarından faydalanmak icin iki kartı da kullanmak zorunda miyim ? Birini iptal ettirsek tek kart ile kullanıma devam edemez miyiz?

    Alışveriş yaparken sizin özellikle günlük ve ihtiyaçlar dahilindeki kullanımlarda şurada değerlendir diyebileceğiniz yerler var mi? Anladığım kadarıyla akaryakıtta çok az veriyor? Akaryakit istasyonuna göre farklılık gösteriyor mu ?



    Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba hocam,

    Kartın gold'u yok aslında, normali ve platinum'u var (ama normali altın sarısı renkte). Ben detaylı anlatayım:

    - Kredi kartıyla ödeme sistemleri vardır, bunlardan en bilinenleri Mastercard ve Visa'dır; ancak bunun haricinde Maestro, Diners Club, American Express de vardır. Bir işyeri POS cihazının bu ödeme sistemlerinden hangisiyle anlaşması varsa, o kartlarla ödeme yapılabilir. Türkiye'de tüm POS cihazları hem Mastercard hem de Visa anlaşmalı olduğu için, bizde "American Express" her yerde geçmiyor" algısı oluşuyor; ancak yurtdışında (özellikle Uzak Doğu'da) sadece Visa veya sadece Mastercard anlaşması olan yerler de vardır, burada da Mastercard sahibi olup ödeme yapamama durumunuz da doğar.
    - Bu kartlar ortak limite tanımlı ikiz kart gibidir, American Express daha edilgendir. Yani Amex'teki harcamalarınız hesap ekstresi kesilince Mastercard'a dahil edilir, tek kart üzerinden (Mastercard'dan) ödersiniz. Miller de aynı şekilde Amex'ten Mastercard'a aktarılır.
    - Mil birleştirme sorunuza cevap oldu sanırım, sadece Mastercard'da birikiyor ekstre kesiminde.
    - Bence normal kart istediğinizi belirtip indirim talep edebilirsiniz.
    - Amex'i iptal ettirip yalnızca Mastercard'ı kullanabilirsiniz. Ancak Mastercard'ınız olmadan Amex alamazsınız.
    - Mil kazanım tablosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sektöre göre değişkenlik gösterir. Bu arada Platinum kart normale göre %25 fazla kazandırır. Amex de Mastercard'a göre %25 fazla kazandırır. THY yolcu statünüze göre de ayrıca ilave katsayıyla çarpılır.

    Sorunuz olursa seve seve cevaplarım

    https://www.milesandsmiles.net/mil-programi/miles-and-smiles-kredi-karti-programi-ayricaliklari/sektor-bazli-mil-kazanimi




  • oran1905 O kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. bir çok konuda yardımcı oldu yazdıklarınız. Anladığım kadarıyla bu kart ücretini iptal ettirme ya da geri yatırma gibi bir durum olmayacak. Bunun yerine indirim için diretmem gerekecek sanırım.
  • 5000 mil verdi mi hocam? Kart ücreti ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    ne yaptım ne ettimse olmadı toplam 2000 mil verdiler kart ücreti için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b@d0

    ne yaptım ne ettimse olmadı toplam 2000 mil verdiler kart ücreti için

    Yıllık kart ücreti ne kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miles& smiles prive ve platinium ile artık orime class lounge lra giriş yapabiliyorsunuz. Bitaz once lounge daydım yenı anlaşma olmuş. Baya iyi oldu. Afilli bonus ve priority pass ile giris yapıyorum normalde ama bu kartın eklemmesi baya iyi. Sitede acıklama yok belkı cok yenı dıye. Platinium kartı olanlara müjde :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    174 + 90 küsür bir rakamı yanlış hatırlamıyorsam.
  • ayda 10000 tl harcama 3000 tl yakıt harcaması yaparken miles and smiles babam için mantıklı olur mu oradan bana bilet alabilir sanırım ben uç uç bir senede 8000 ml fazla biriktirememişim :D
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Yakıtını opetten yaparsan aylık 6000 milin olur kafadan bu da yurtiçi istediğin bir tarihe tek yön uçuş hakkı demek ki thy bilet fiyatlarının yurtiçi yakın mesafede ve yakın zamanda ortalama 150 200 olduğunu düşünürsen bu müthiş bir ikram :) yani 1-2 ay garantiye çalışırsın kalan 10 ay thy sana çalışır. alışverişten kastın ne bilmiyorum ama bunu da carfouer teknosa beko gibi yerlerden yaparsan yine yaptığının 2 katını bunlardan alırsın yaklaşık 3000 de bunlardan birine harcasan aylık 12000 milin var oldu mu sana gidiş dönüş? :)
    hiç affetmesin baban
  • Merhaba;
    Ben de Miles & smiles karta basvuru yaptım 119 + yanında gelen american express kart için ücret istediler. Ben american express istemiyorum dedim mecbur gönderiyoruz dediler. Gelince iptal ettireceğim. Herhalde bir sorun yaşamam. Ayrıca sizce almalı mıyım ? Normal bir kullanıcıyım aylık 1000 - 2000 tl arasında harcamam olabilir. Kullandığınız için danışmak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • THY Elite Plus Statüsündeyim ve Miles&Smiles Platinum kart kullanmaktaydım.
    45.000 tl kart limitim vardı. Her ay ödemeleri düzenli yapıyor ve limitin çoğunu kullanıyordum.
    Aylık ortalama 15.000-20.000 mil kazanıyordum.
    Bugün Garanti Bankasından posta geldi.
    Kredi Kartı ütelik sözleşmesi hükümleri gereği 7 gün içinde kartlarınız kapatılacaktır dendi.
    Postayı aldıktan 2 saat sonra kredi kartlarım iptal edildi.
    Bankayı aradığımda kimse birşey söyleyemiyor bankamız sizinle çalışmak istemiyoru. Muhtemelen fazla mil kazanımınızdan dolayı diyorlar.
    Böyle saçmalık olabilir mi? Daha önce başına böyle birşey gelen var mı yada ne yapmak gerek.
    Benim için olmazsa olmazlardandı.
  • fkeles1905 F kullanıcısına yanıt
    Elit Plus statüsüne bonus millerinizi dönüştürerek mi geçtiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.