Şimdi Ara

Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
16
Favori
63.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aidat iadesi veya karşılığında mil alan oldu mu yakın zamanda?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar Merhaba, uzun zamandir Garanti MS kartlarin siki kullanicisi ve herkese oneren birisiydim. Ancak 2022 yilindan bu yana mil kazanim oranlari coo cok dustu ve yuklu alisverislerimde 1000 mil mile kazanamaz oldum. Yillik kart ucreti de cabasi. Fiyat performans olarak onerebilecrginiz baska kartlar var midir?

    Kuveyt Turk ve QNB MS tavsiye eder misiniz? Aradaki mil kazanim farklari nasil acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yuh artık 1000 TL akaryakıta 100 mil hediye kampanyası yapmışlar 1 yılda %90 azalma var oldu olacak 1000 TL ye 10 mil verin bidaha kullanılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Mevcut oranlar değişebildiği için internet sitelerinden anlık kontrol etmek lazım. Önceden Garanti’nin oranları yüksek olmasa da kampanyalar ile kurtarılıyordu ancak şu anda hem kampanyalar çok az hem de verilen mil miktarı düşük. Standart kazanım oranları da en düşük Garanti’de diye biliyorum. En son oranlar binde veya on binde bilmem kaç şeklindeydi.
    Lakin, QNB ve Kuveyt’te durumun farklı olması için mevduatınızın olması gerekiyor. Mevduatsız başvuruda standart oranlar en fazla %5-6 falandı en son kontrol ettiğimde. Garanti’ye göre yine daha yüksek kalıyor ancak tatmin edici kazanımlar sağlamayabilir.
    M&S’dan bağımsız olarak üye iş yeri, şube ve ATM bulunurluğu vb alanlarda Garanti’nin daha fazla potansiyeli var ve umarım M&S’ı 2023’te bırakmayıp düzeltmeye giderler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miles and Smiles programini garanti bankasi kasitli olarak oldurmeye calisiyor. QNB ve Kuveytturk de bu ayricaliklarin verilmesinin onunu Garanti bankasi acti sanirim. Kendi shop and fly kartlari da olmasi ve buna yonelik kampanyalar duzenlemeleri de destekler durumda. Peki miles smiles iyiydi ama; Shop and fly almaya deger mi, Miles Smiles i iptal ettirim?

    MS kazanim oranlari bu kadar dusurulmus iken yillik uyelik ucreti cok yuksek kaliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese, Mayıs 2023 itibari ile Miles&Smiles ile Garanti BBVA anlaşmasının sona ereceği söylentisi iyice güçlenmeye başladı ve yıllık kart aidatı yenilenecek olan kişilerden yalnızca 2023 Mayıs ayına kadar olacak şekilde kart aidatı yansıtılacakmış.

    Bu ay ya da önümüzdeki ay Miles&Smiles kredi kartı yenilenenler burada kendilerinden ne kadar aidat alındığına dair bilgi verebilirse bu söylentiler doğrulanmış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Eylül 2022; 0:41:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim gözümden kaçmış ama fark edilmiş olabilir, Gold kartlar halihazırda başvuruya kapatılmış. Şu şekilde uyarı mevcut:
    1 Şubat 2022 tarihi itibariyle Miles&Smiles Gold kredi kartları başvuruya kapatılmıştır.

    Temmuz’da Platinum kart için aidat tam olarak kesildi, iade için görüştüğümde yalnızca Shop&Fly başvurusuna istinaden M&S aidatının iptal edilebileceği, başka bir teklif olmadığı belirtildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whosthat -- 10 Eylül 2022; 2:20:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    12 sinde ekstrem kesildi.
    418 TL MS MC Pltinum icin
    222 TL ise MS Amex Platinum icin kesildi.

    Iade icin aradigimda; shop&fly almam kosuluyla iade edilecegini; ancak shop and fly in da kartin 2.ayinda uyelik ucretinin yansitilacagini soylediler. Onun iadesini istemem durumunda ise su anda bir sey soyleyemiyorlar, yansidiktan sonra cikabilecek kampanyaya gore iade edilip edilemeyecegini soylediler.

    Iptal ettirip; ahop and fly dan da iade alan var mi?
    640 tl miles smiles icin su kosullarda degmeyecek bir rakam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whosthat W kullanıcısına yanıt
    Siz naptiniz hocam? Iade alip shop and fly a basvurdunuz mu? Ordan da kart ucreti yansiyacak, onun iadesini alabildiniz mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başvurmadım. Aynı şekilde bana da s&f aidatı için net bir şey demediler zaten, üstüne bir de o sıralar thy’den alacağım biletler vardı s&f ile uğraşmadım.
    S&f başvurusuna istinaden m&s aidatını iptal etselerdi başvuracaktım ancak m&s kartın kapatılması koşuluyla aidatını iptal edecekleri için kabul etmemiştim. Dediğim gibi o sıralar alacağım biletler olduğu için bu teklif benim faydama olmayacaktı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sözleşme değişikliği niteliğindedir: 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle, asıl kart sahipleri ve misafirleri için Yurtiçi Özel Salon (Lounge) Giriş Ücreti 240 TL, Yurtdışı Özel Salon (Lounge) Giriş Ücreti 500 TL olarak güncellenecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ayki Kampanyalar içler acısı 100 mil veriyorlar düşüne biliyormusunuz ? 100 mil :) sonu geldi bu kartın. THY sitesinde bilet almaktan başka hiç bir şekilde puan kazanılmaz oldu.

  • Garantide yüksek limitli shop&fly kartıma ek olarak miles&smiles kartına başvurdum geldi. Kartı hiç kullanmadan bugün aidat iadesi için aradığımda iade yapmıyorsanız kapatalım restimi gördüler ve 7 gün sonra kapatılacak. Garanti miles&smiles serüvenim başlamadan bitti. Shop&fly i da 9 ay kullanma sözüm bittiginde direk kapatacağım. Sen kaybedersin garanti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, M&S Garanti bitti artık. Önceden kampanyalarla kurtarıyordu ancak artık kampanya ödülleri de azaldı. Bu kartla THY harcamaları dışında on binlerce lira harcasanız bile 1000 mil anca gelir artık.
    Mevduatlı Kuveyt kazanımları Garanti’den çok daha fazla oluyor. Tabii bu noktada hiçbir banka için garanti veremiyorum, M&S mil kazanım oranları sürekli oynuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whosthat W kullanıcısına yanıt
    Thy sitesinde bilet alma oranınıda düşürdüler . 2 TL ye 1 mil veriyor artık. %50 düşürdüler nasıl mil kazanacağız? QNB ile Kuveyt Türk bakalım onlar daha iyiyse oraya geçeriz .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Kuveyt’i takip ediyordum ama bugün fark ettiğim kadarıyla mil kazanım oranlarını düşürmüş ve üst seviyeler için gerekli mevduat tutarlarını artırmış.
    Kullanan arkadaşlar son durum hakkında bilgi verebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba , sizle aynı konudan muzdaribim, ortalama bir harcama ve puan takibi son 1 yılda ile miles and smiles platinum ile yaklaşık 20.000 mil yapmıs bir tüketici olarak geçtiğimiz yıl için 302 tl kart aidatı ile kabaca 5-6 bin TL' lik uçuş yaptım ve gerçekten böyle avantajlı başka bir kart olamaz derken son 3 ayda bitirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Bence havacılık sektörüne gelen zamlar bu işin kökünü kazıdı artık alternatif kartta bulunmaz. Shop and Fly 'da ilk yıl aidat ücreti olmadığı için onu deneyeceğim .Millerim THY hesabıma aktarıldığı için kartı milleri harcamadan kapatabiliyoruz , bende kapatacağım.

  • tmone kullanıcısına yanıt
    Bana kart ucreti yansitildi ve iade etme sarti olarak shop and fly sundular ama tabi ona da kullanirsaniz kart ucreti yansiyor. Ben kullaniyorum, fena degil su anda. Yaklasik 600-650 tl kadt ucreti yansittilar, iade istedim vermediler, 400 tl mil puan yuklediler. Kampanya takibi ve kullanim yogunluguna bagli olarak bence avantajli bir kart. Sadece ucak bileti alirken; havayolunun kendi sitesinin fiyatinin uzerine ic hatlarda 50-100 tl servis bedeli ekliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, nisan ayi icin katli mil yuklemesi yapildi mi acaba? Bilgisi olan bir arkadas paylasabilirse sevinirim. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet yapıldı.

    quote:

    Degerli musterimiz, bankamizda bulundurdugunuz varlik tutariniza bagli olarak Nisan ayi harcamalariniza ozel ekstra 203 mil Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartiniza yuklenmistir. Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarinizi alisverislerinizde tercih ederek mil kazanmaya devam edebilirsiniz. Bilgi:milesandsmilesgarantibbva.com SMS almamak icin IPT yazip 3342'ye ucretsiz olarak gonderebilirsiniz. Mersis:0879001756600379 B001

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.