Şimdi Ara

Garanti kredi kartı aidatlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garanti bankası bonus kredi kartının yıllık aidatı var mı ?

    200 tl harcamaya 40 tl bonus hediyesiyle kredi kartı yollamışlar. Merak ettiğim yıllık kartı aidatı ekstresi kesilmeden kartı kapatırsam yıllık kart aidatı gene öder miyim ?



  • Garantı bonus kartın aidatı var ve hiç bir şekilde iade etmiyorlar. En son bana yıllık 120 tl kart aidatı yansıtmışlardı kapattım. Garantı bankasının Aidatsız Bonus Fleksi kartı var eğer aidat kesilmesini istemiyorsan. Garantı Bonus Kredi Kartını kapatırsan bi sonraki faturaya kart aidatı,yıllık kart aidatı yada 3 aylık kart aidatı vs. adı altında ekliyorlar. Yansılıtan ücreti hakem heyeti vasıtasıyla geri alabilirsin. Başvuru yaparken kesilen bu ücreti kartı kapattım Kullanmadığım karta aidat ücreti yansıtılmış diye belirtiyorsun. Hakem heyetinin vereceği karara göre ücreti alıp alamayacağın belli oluyor. Biliyorsun artık kart aidatı yasallaştı. Aidatsız kart çıkarma zorunlulugu geldi bankalara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 24 Ağustos 2020; 10:3:37 >
  • Şu tasarımdaki kart hariç, Garanti'de ki tüm kartlar aidatlıdır. (Flexi'nin ücretli versiyonuda var onu vermeye çalışabilirler o yüzden bu karttan alın 'Aidatsız Flexi' diye geçer.)



    Garanti kredi kartı aidatlı mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maaşı garantiden aldığımız için bir adet aidatsız Kredi kart hakkım var

    Hangisi avantajlıdır? Hangisini seçeyim?

  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Hocam bonus kartlardan mı? Bir bilgilendirme yapıldı mı? Ona göre önereceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    evet garanti veya bonus fark etmez

    bonus platinum iyi gibi veya smile and miles.

  • TiSKE kullanıcısına yanıt

    evet ikiside iyi hocam

  • iDoctor kullanıcısına yanıt

    Hocam kartı sipariş verdim kadın illa aidatlı geçirmeye çalıştı,yok dedim. 3 taksit olayı varmış bilmem ne... merak ettiğim hızlı hızlı konuşuyordu alışveriş faizi denen zamazingo nedir ? Bu aidatsız kartta vade farksız 3 taksit olmuyor mu ?


    Birde ilk yolladıkları aidatlı kartı hiç kullanmadım + şifresini bile almadım ona bağlı olacak falan filan dedi. O karttı kullanmasam bile aidat kesebilirler mi ? Yoksa hemen kapatayım mı ?

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 21 Ekim 2020; 14:50:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Rahat olun kapattırmanıza gerek yok. Şifresini belirleyebilir istediğiniz ATM ye sokabilirsiniz. Kartınızdan alışveriş yapmadığınız müddetçe aidat kesilmez. Kesilemez. Dursun kenarda belki ilerde lazım olur.

    Aidatsız dediğiniz kart yeşil renk olan flexi ise vade farksız 5 taksiye kadar taksit yapabilir. Ama çoğunlukla 3 taksit yapar. Daha fazla taksit için ufak ücretler ister.

    Alışveriş faizi ise ekstre borcunuzu geciktirirseniz son ödeme gününden sonraki günler için aylık yüzde 1.5 civarı faiz işletilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdon -- 21 Ekim 2020; 12:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djdon D kullanıcısına yanıt

    Anladım djdon Bey, teşekkür ederim. Aradım evde kaybettim diyerek kapattırdım. Yok polis tutanağı bilmem ne soruyor... Bonus flexi kullanacağım limit aynı 9000 tl, işsizlik zamanında birde aidat mı vereceğiz zaten cepten yiyoruz :)


    Bu flexinin dezavantajı heralde bonus kampanyalarına sms atarak katılım sağlanıyormuş. Bu da bonus veriyormuş uygulamasında kazanılan bonus yazıyordu. Enpara kredi kartı vardı onun hiçbir avantajı yok anca sağa sola para yollamak için kalsın köşede.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    sms ile uğraşmak istemiyorsanız , bonus flaş uygulaması ile de katılım sağlayabilirsiniz. polis tutanağı genelde sorulmaz harcama itirazı yaparsanız sorulur diye biliyorum. 1 hafta içinde ararlar muhtemelen geri açtırın 9 ay açık kalma sözüne 50 lira puan verelim diye yerinizde olsam kabul ederdim. bana s&f kartta 30bin mil verdilerdi sadece milleri kullanıp başka harcama yapmadım aidat yansıtamadılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djdon D kullanıcısına yanıt

    50 lirada işsiz adam için az para değil valla 2 iskender parası Garanti kredi kartı aidatlı mı ?  ama uzun vadeli bakınca şimdi aidat 150-160 tl gene zararlı olmaz mıyım ? bu işsizlik süreci ne kadar sürecek bilmiyorum benim iş yaş Garanti kredi kartı aidatlı mı ? 


    o verdikleri hediye bonus uygulamada nerede gözüküyor ? bana bu iptal ettirdiğim kredi kartını vermişlerdi yok bonus vereceğiz bilmem ne alırsanız şöyle böyle uygulamada 0 bonus yazıyordu harcama mı yapmam lazımdı ?

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    açık kalma sözünüzün bittiği gün kağattırabilirsiniz. genelde aidatı 12. ekstrenizde yansıtırlar. (ama milli seyahat kartlarında 2. ekstrede). ayrıca bazı ücretli kampanyalarda bug oluyor. bonus flaştan flexi'nize bağlı sanal kart oluşturup sanal karttan katılım sağlayıp sanal kartınızdan harcama yaparsanız kampanya katılım ücreti ödemeyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djdon D kullanıcısına yanıt

    Kartı aldım,kullanıyorum kampanya kartı ücreti kampanya şartlarında yazıyor mu ? Birde ürünü iade ediyorum mesela trendyol dan geri iade ücreti yatmış mı gelmiş mi göstermiyor hesap hareketlerinde. Diğer bankalarda iade gözüküyordu -100 tl olarak iade yapıldığını anlıyordum.

  • djdon D kullanıcısına yanıt
    Hocam ana konuya da yazmıştım ama S&F bana da sizin gibi mil yüklediler fakat yarısı MC yarısı Amex şeklinde. Ben Amex'i hiç kullanmıyorum bu karta mil yükledikleri için kart aktif denerek aidat alınabilir mi? Sizde böyle bir durum oldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala kredi kartına aidat mı alıyorlar bu garantide oluyor böyle durumlar kimden duysam.Daha önce bendende aldılar neyseki kurtuldum.

  • djdon D kullanıcısına yanıt

    Kredi karti iadelerini goremiyorum. Trendyoldan urun aldik iptal ettirdik hesaba geri gecti mi ? Gecmedi mi gozukmuyor. Normalde +100 tl falan yazar diger bankalarda alla alla nasil bir bankacilik uygulamasi yapmislarsa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.