Şimdi Ara

Garanti kredi kartı 3.000 nakit iade (yeni müşterilere özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not (12 Mayıs): kampanya Mayıs ayında da devam etmektedir. Kampanya katılım için mayıs ayında ilk kez Garanti müşterisi olmanız gerekiyor.

1-30 Nisan tarihleri arasında Garanti mobil üzerinden müşteri olup, yine aynı tarihten aralarında dijital kanallar üzerinden kredi kartı başvurusu yapıp, 4 ay boyunca her ay minimum 750 TL harcamaya; aylık 750 TL, toplamda 3.000 TL nakit iade kampanyası.

Bu kampanya ile ilgilenip ilk kez Garanti müşteri olmayı düşünüyorsanız eğer, yeni müşterilere özel referans kampanyası da mevcut, onu da boş geçmeyin, isteyen ref numarası için özelden mesaj atabilir.

*dijital kanallar: garanti bbva Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr, shopandfly.com.tr, milesandsmilesgarantibbva.com

Kampanya detayları

Garanti kredi kartı 3.000 nakit iade (yeni müşterilere özel) Garanti kredi kartı 3.000 nakit iade (yeni müşterilere özel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 14 Mayıs 2025; 23:56:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de nisanda görüntülü görüşme ile müşteri oldum ve mobil uygulamadan kredi kartına başvurdum, kart da geldi ama bu kampanya gözükmüyor bende 🤔

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    MH ile görüşüp bilgilendirir misiniz? Kişiye özel kampanya olabilir.

• Birler20 kullanıcısına yanıt
    Hocam, aradım..
    Genel kampanya gibi gözüküyor ama söz konusu indirim takip eden ayın beşinde yansıyacağı için bekleyip görmek gerekecek..
    Eğer indirim yansımazsa kayıt açarız artık..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Anladım, şartlar sağlanıyorsa otomatik katılım gerçekleştiriliyor sanırım.

• kredi kartı aidatı var mı arkadaşlar bu kampanyada yada kart aidatı vermemek için ne yapmak gerekiyor şartları okudum ama göremedim böyle bir bilgi, birde bende nfcli telefon yok sadece görüntülü görüşme yeterli midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı aidatı tabii ki de var, aidat yıllık 750 TL. Fakat bankanın kampanyaları sayesinde kat kat daha fazlasını kazanıyorsunuz, Ayrıca yıl sonunda aidatheaanınıza yansıdığı günden itibaren 3 ay içerisinde aidata itiraz edip, kartı 6 ay boyunca kapatmamanız şartıyla aidatı iade ediyorlar. NFC konusunda; NFC kimlik doğrulama için gerekli, eğer telefonunuzda NFC yoksa size ait başka bir banka hesabından Yeni açacağımız Garanti Bankası hesabına 1 TL göndermeniz durumunda kimliğiniz onaylanmış oluyor. Zaten görüntülü görüşme sırasında müşteri hizmetleri yardımcı olur bu konuda. Bankaların kredi kartı aidatlarının iadesi ile ilgili forumda Ayrıca konu başlığı bulunmakta oradan da araştırabilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası yeni müşterilere referans numarası/davet kodu ile kayıt olmaları halinde her iki tarafa da 750 TL puan veriyor bu konu ile ilgili de size özelden mesaj yazdım referans numaramı kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birler20 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam detaylı bilgilendirmeniz için 👍

• Garanti Bankası yeni müsteri

Promasyon Kodu (Mayıs Güncel): IRJ0WJK0

Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan IRJ0WJK0 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 750 TL bonus kazan.

• kampanya bu ay da devam ediyor.

Garanti kredi kartı 3.000 nakit iade (yeni müşterilere özel)www.garantibbva.com.tr
    Müşteri Ol 3.000 TL Nakit İade Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/musteri-ol-nakit-iade-kampanyasi
  • Ben çok önceden müşteriymişim , kredi kartım ve hesabım yok , biraz önce garanti mobil uygulamasını indirdim , yeni parola belirledim , mobil uygulamaya girdim bu şekilde kredi kartına başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim ?

• Hangi bonus karti alalim bin tane secenek var hangisi daha avantajlı?

• Birkaç hafta önce müşteri oldum. Müşteri olduktan Birkaç gün sonra çağrı merkezinden aradılar ve 750 harcamaya 750 bonus var size özel dediler. Harcama yaptık. Mayısın 6si da bitti gelen bonus yok.. Bilen katılan var mi

• Ne gelen var ne giden 🤔

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Aynı dediğiniz yöntemle Mart ayında beni de aradılar 750 TL harcama yaptım Nisan 9'da yattı.
    Bugün ayın dokuzu muhtemelen sizinki de bugün içinde yatacaktır.

• Mh ile görüştüm kampanya mayıs ayinda ilk kez garanti bbva olup kredi karti basvursu yapanlar faydalaniyor. Hali hazirda garanti hesabi olanlar bu kampanyadan faydalanamaz

• başvuru veya katılım yapıyor muyuz otomatik mi hesaplıyor

• seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum. Kart geldi ama bu kampanya yok uygulamada, direkt alışveriş yapabiliriz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya Mayıs ayında da devam ediyor.
    Kampanyaya katılım için mayıs ayında ilk kez Garanti müşterisi olmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.