Şimdi Ara

Garanti Çeyrek altın alan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garanti Bankasından emekli maaşını yatırıp çeyrek altın alan varmı?.
    Mayıs 2016 yılında garantiye gittim. Sana çeyrek altın vericez dediler. Kaç sene maaşım sizde kalacak dedim. 2 yıl kalsa yeter dediler. Geçenlerde maaşımı taşımak istedim. Çeyrek altını geri istediler. 2 Yılda kart parası cart parası ne yapsam para aldılar. Bu bela bankadan altın alan varmı.?



  • Kardeş O bankaya bulaşman çok büyük bir talihsizlik.. Ben zamanında karakolluk oldum. Adamların her işi rezalet maaşını kurtardığına şükretmelisin.
    Bi tanıdığım vardı. Şubenin birinde soygunculuk yapıyorsunuz diye bağırmış. Güvenlik Adamın arka oda da 2 altın dişini kırmışlar. Bi tanesini tüm aramalara rağmen bulmadılar. Zavallı adam Ya bunu da alın yada ikisini birden verin demiş.. Adama sağlam dişlerini dökmeden defol demişler.
  • Birader sen ne diyorsun. Dediklerin doğru ise yazıklar olsun o garanti ye.. Şubede kavga çıktığını duydum ama bu kadar ileri gidildiğini tahmin edemezdim.
    Yıl 2017. Bir gün müşteri hizmetlerine sıra numarası aldım. ilk no benim benden önce kimse yok. Adamın biri geldi kel olan müşteri hizmetleri memurunu lafa tuttu. 1 nolu sıra nosu yanınca hemen masaya koştum. "memura benim no yandı" dedim. önünde oturan adam ben oturuyorum dedi. .senin numaran kaç dedim 2 dedi . Bende ama beyefendi benim numaram 1 dedim. Kelktoş memur da önce bu geldi bunu aldım demez mi. Resmen sinirlerim gerildi. Gittim müdüre şikayet
    ettim. o keltoş memur her gün biriyle kavga ediyormuş zaten.. ilgileniriz dedi müdür. Adeta bankadan soğudum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.