Şimdi Ara

Garanti Bonus kart yıllık aidatı ödememek için ne yapmalı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
82.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yillik ucreti ödememek adına bonus kredi kartını iptal ettikten sonra taksitleri ödemeye devam edebiliyor muyuz yoksa kartı kapatmadan önce tüm borcu bitirmemiz mi gerekiyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Taksitleriniz bitene kadar ekstreniz kesiliyor ayni şekilde ödemeye devam ediyorsunuz, kart iptaline engel değil, yanliz şu kısmını bilemiyorum kart iptal edilince atm den o kartla ödeme yapılabiliniyor mu, yoksa şubeden ödeme yada eft gibi kanallardan mi yapılıyor bunu arayip sorun isterseniz, sadece alış veriş ve nakit çekime kapatılıp, ödeme yapmak için kullanılıyor mu kart bunu öğrenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • 107 tl geldi aidat ilk aramamda 55tl ikincide 20tl üçüncüde 45tl bonus teklif edildi, bende artık iptal etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçtiğimiz ay kitlemişler 82,5 lira. ödemişim hatta o ekstreyi. şimdi kazara farkettim. aradım iade edelim dedi yok kapatın dedim başka bişey söyler mi diye malesef bundan daha iyi bir teklifimiz yoktu. haftaya kapanır kartınız dedi. böyle bir görüşmeden sonra tekrar ararlar mı yoksa kapatırlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    Kart aidatıni iade etmeyi teklif ettilerse niçin kabul etmedeniz, daha fazla bir teklif gelmez ki en fazla kart aidatınin tamami iade edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    sinirlendiğim için kapatın gitsin dedim ama moneybonus karttı. moneycardla ve positivecard ile bağlamıştım. sonra onlarla bir daha uğraşmayım diye aradım tamamını iade ettiler açtırdım tekrar dün.
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    Anladım bana tamamı 2 yıldır iade edilmiyor, yine 55tl teklif edildi kabul ettim bende, yani 52tl ye geldi yıllık aidat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    ben ilk defa ödedikten sonra aradım. sanki onun etkisi oldu gibime geliyor.
    zaten ödemişim iade de istemiyorum kapatın gitsin dediğinde işin yoklama yapan birine göre daha ciddi olduğunu sanıyorlar muhtemelen.
  • 107 lira kart bedeli için geri ödeme mümkün değil dedi telde kapatın kartı dedim bir haftaya kadar kapanacak dedi diğer vadeli vadesiz hesapları kapatın dedim şubeden siz yapacaksınız diye kapak taktı hatta ama bu sefer geri ararlarsa bunu hatırlatacağım... Çok sinirlendim ya 107 lira haybeye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexi kartımız var ve 120,50 tl yıllık ücret yazmış garanti,aradım ve iade istedim sadece 55 tl bonus verebiliriz dediler ve artık yasal olduğunu hakem heyetine başvursanız da alamassınız dedi kapattıramıyorum da çünkü işime yarıyor kart ne yapmalıyım.bir yıl söz vermeme ragmen 55 ten fazla iade etmiyor uyuzlar...valla bıktık ya aidat dan..
  • 6 SENElık bonuscard kullanıcısıyım bende de kestiler herseferınde aldım geri
    en son aidat geldıgınde aradım müşteri hizmetleri kapadın dedım komple siz dedıler özel müşterimissiniz cok gzl odemeleriniz var dediler gene kandırma yollarında lar neyse
    bonus amerıkan express kart yollayalım dedıler bonuscard ile bonus american express karta baglayalım dedıler 1 sene kalma sartıyla aidat 35 tl olucak dedıler bende ok ledım bakalım 2017 senesınde aidat kaç para gelıcek gene 69tl kusur gelırsee fena yapıcam bunları cunku halam emeklı banka memuru herseyı bılıyor..
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Evet artık yasal, çünkü devlet kanun çıkartıp her bankaya yasal olarak aidat alınmayan kart çıkartma zorunluluğu getirdi . Elindeki aidatlı karttan istediği kadar aidat alabilir. Aidat ödemek istemiyorsanız bankanızdan özellikle yıllık aidatı olmayan kartınız hangisiyse ondan istiyorum diyeceksiniz.



    Peki aidatsız kartın aidatlı karttan farkı ne dersen anlatayım.



    Worldpuan , bonus gibi kampanyalara katılamıyorsun, ve (örnek veriyorum) bazı mağazalar kendi anlaşması gereği max 4 taksit yapıyor yada yapmıyor, ama banka sana ek olarak kendinden de +3 taksit veriyor ediyor 7 taksit . İşte aidatsız kartta banka ek olarak taksit vermiyor. Mağazanın taksit hakkı ne kadarsa o kadar taksit yapabiliyorsun.Hepsi bu.





    Bizde world vardı , yıllık ücret kesmişler . Aradık bankayı aidatsız kartınız hangisiyse ondan istiyoruz dedik. Peki elinizdeki kartı hemen World Eco karta çeviriyoruz, World Ecoda yıllık aidat ücreti yok. Şimdilik elinizdekini kullanabilirsiniz, yeni kartınızı da yolluyoruz gelince eskiyi kırın atın dediler olay kapandı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 95TL kart aidatı yansıtmışlar, 5 yıllık kart, kullanım miktarıda yüksek. İlk defa aradım iade edin, bunu asla ödemem dedim. Sistem 30TL bonus veriyor dedi. Borcumu ödeyip kapatacağım dedim, kapattım telefonu yarın kart iptali için arıyacağım.

    Tavsiyelere açığım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.