|
📌 Güncel Davet Kodu: 5ZIFDENE 📲 Garanti Mobil’i indirip görüntülü görüşmeyle müşteri ol, ardından uygulamada profil → kampanya/promosyon kodu bölümüne VPBWFRTM davet kodunu gir ve Bonus kredi kartına başvur (ilk yıl aidatsız). 💸 Davet kodu sayesinde ikimiz de 1.250 TL bonus kazanıyoruz. Bana yatacak olan bonusun 500 TL’sini beklemeden aynı gün IBAN’ına gönderiyorum, sen de kendi 1.000 TL bonusunu kampanya sonunda alıyorsun. ✅ Toplam kazancın: 1.750 TL 🎉 🎁 Ek avantajlar da var: ✨ 18–26 yaş arasındaysan 7.500 TL bonus kampanyası ( Bonus Genç veya Bonus Klasik kredi kartı çıkartırsa) ✨ Yeni müşterilere özel 75.000 TL faizsiz kredi imkânı ✨ 4 adet otomatik fatura talimatına 2.000 TL bonus ✨ Garanti Mobil kripto hesabı açanlara 10 $ ödül 👥 İstersen sen de arkadaşlarını davet ederek kişi başı 1.000 TL, toplamda 30.000 TL’ye kadar bonus kazanabilirsin. ℹ️ Bonus kredi kartı ilk yıl tamamen ücretsiz, 1 yıl dolmadan iptal edersen ücret ödemezsin. 📩 Davet kodunu kullanmadan önce ya da 500 TL iade için IBAN paylaşmak istersen bana mesaj atman yeterli 😊 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebukadnezar03 -- 30 Mart 2026; 19:20:22 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

iOS
Android