Şimdi Ara

Garanti BBVA'ya üye ol 1500+30000TL kazan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhabalar,haberi olmayanlar için Garanti bankasının bir kampanyasından bahsetmek istiyorum.

Garanti BBVA da birlikte adında bir kampanya altında yeni üye olup da davet kodunu(Son gün 30 Eylül) girdiğiniz taktirde 1500TL bonus + Sonrasında davet ettiğiniz kişi başına 1500TL bonus veriyor.(En fazla 20 kişi yani 30.000TL)

Nasıl yapacağız ?

​1. Adım Garanti BBVA uygulamasını yükleyerek yeni hesap aç

2. Adım 'Profil ve ayarlar'--->"BBVA'da birlikte"--->Davet kodunu gir

Davet kodu: M8LK4O2F

​ŞARTLAR;

Yeni üye olmak ve 1 ay içinde kredi/banka kartı sahibi olmak yeterli,harcama vs. istenmiyor.

Bonuslar ise kampanyadan sonraki ay hesaba yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KOD: WKHCW7XY

Kazanmak İçin Garanti BBVA Uygulamasını İndir Bireysel Olarak Müşteri Ol’a Bas Vadesiz Hesap Aç ve Bonus Banka Kartını İste Sonra Ordaki Bilgileri Doldur Kimliğini Doğrula ve Görüntülü Görüşmeyi Tamamla Uygulamadan Giriş Yap Sol Üstteki Profil Kısmına Tıkla Biraz Kaydır Altta Birlikte Garanti BBVA Yeri Var Ordan Sana Verdiğim Kodu Gir 1500tl Ekim Ayında Kartına Yatacaktır

KOD: 487QHFCO

Kazanmak İçin Garanti BBVA Uygulamasını İndir Bireysel Olarak Müşteri Ol’a Bas Vadesiz Hesap Aç ve Bonus Banka Kartını İste Sonra Ordaki Bilgileri Doldur Kimliğini Doğrula ve Görüntülü Görüşmeyi Tamamla Uygulamadan Giriş Yap Sol Üstteki Profil Kısmına Tıkla Biraz Kaydır Altta Birlikte Garanti BBVA Yeri Var Ordan Sana Verdiğim Kodu Gir 1500tl Ekim Ayında Kartına Yatacaktır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.