Şimdi Ara

Garanti BBVA Paramı 180 Gün Rehin Tutacak (ŞAKA DEĞİL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    21 Nisan 2020 tarihinde 14:52 saatinde Garanti BBVA bankamatik kartımla ING Bank Kurtköy Migros ATM'sinden hesabıma 600 TL yatırdım. İşlemin referans numarası 007550000773 tür. Hesap hareketlerini incelediğimde hesabıma paranın yatmadığı gözüküyor. Garanti BBVA ile görüştüğümde ilettiği mail adreslerine ilgili belgeleri talep olarak gönderdim. Müşteri hizmetleri bana 60-180 gün arası bir süre verdi. Garanti Bankası bu süreyi verirken 21 nisandan paranın hesabıma yatacağı güne kadar ki faizi tarafıma geri ödeyeceğini taahhüt ediyor mu? Benim gecikecek ödemelerime binecek faizi karşılamayı kabul ediyor mu? Benim hiçbir hatamın olmadığı bu işlemde mağdur edilen taraf ben oluyorum. Ve bu işlemler harcama itirazı adı altında yaptırılıyor! Ben ne harcamışım itirazını edeyim paramı harcayan sizsiniz. 180 gün o 600 lirayı işletip kazancınızı bölüşecek misiniz? Tabii ki de hayır. Arkadaşlar sizlerden ricam bana burada ve Şikayetvar platformu üzerinden destek olun, siz siz olun bu rezaleti yaşamamak için sakın kartınızı farklı bir bankanın atmsinden işlem yapmayın. Herkes görsün bu rezilliği. Şuandan itibaren Türkiye bankalar birliği Müşteri Hakem Heyeti üzerinden de yasal işlemleri başlatmış bulunmaktayım. O 600 lira elbet yatacak fakat faizi ile tanzim edeceğim onu sizden.

    Şikayetvar linki :https://www.sikayetvar.com/garanti-bbva/garanti-bbvada-param-banka-tarafindan-rehin-tutuluyor

    Garanti BBVA Paramı 180 Gün Rehin Tutacak (ŞAKA DEĞİL!)

    Edit1 :
    Attıkları mail

    Garanti BBVA Paramı 180 Gün Rehin Tutacak (ŞAKA DEĞİL!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanishere -- 25 Nisan 2020; 19:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 180 gün dediğine bakma.hemen yatiriyorlar.10gun içinde yatar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat başka ATM'den başka banka hesabınıza para yatırdığınızda bunun hesabınızda gözükmesi 6 ay sürer mi dediler ? Ben mi konuyu yanlış anladım ? Şayet böyle ise, Garanti Bankası ölmüş de ağlayanı yok.
  • Garanti bankası 5₺ faiz almak için,bütün insnalığı yok edecek kadar gözünü karartmıştır. 15-20 yıllık müşterisiydim lakin ✋

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bankası hiçbir şekilde bana yardımcı olmadığı gibi bir de tarafıma red cevabı gönderdi 2 kez. Bunun üzerine ben de çözümü bulunduğum ildeki ING BANK şube müdürüne gittim. Ertesi günde hesabıma aktardılar. Garanti resmen beni yalancı durumuna düşürdü. Zaten tüm borç ve kredilerimi kapatım ING Bank la çalışmaya başladım :)
  • En doğru kararı vermişsiniz hocam en gelişmiş, teknolojik bankayız diye ortalıkta gezmeyi biliyorlar ama 5 dakikada halledebilecekleri bir işlem için sizi uğraştırıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.