Şimdi Ara

Garanti Bankası bilgim dışında QR kod ile para çekilmiş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Dün akşam saatlerinde Garanti Bankası mobil şubeye giriş yaptım ve hesabımdan 1.000 TL ve 2.000 TL QR kod ile para çekildiğini gördüm. Telefonuma hiç bir kod gelmeden böyle bir işlem nasıl olabilir? Üstelik hayatım da hiç gitmediğim 2 farklı AVM bankamatiğinden çekilmiş. Garanti Bankasını aradım, hesap kartım olmadığını, hesabın kredi kartına bağlı olduğunu söyledim. Kredi kartımı kapattılar ve 2 gün sonra internet şubeden harcama itirazı formunu doldurmam gerektiğini söylediler. Bu harcama itirazı formu kredi kartı için yapılmıyor mu? Hesaptan çekilen para için nerelere başvurulur? Bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirm. Teşekkürler şimdiden.

    Özet : Bilgim dışında hayatım da hiç gitmediğim AVM atm lerinden QR kod ile para çekildi. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Yapı Kredi için kullanıyorum çok sıkça. QR Kod ile para çekerken bir kod gelmiyor. Mobil şube girişini nasıl yapıyorlar düşünüdürücü tabi.

    AVM Bankamatiği olması sebebiyle bolca kamera mevcuttur.

    Umarım sizi mağdur etmezler. Teknik olarak QR'dan dolayı hesap karışma ihtimali olabilir mi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlamış değilim hocam. Hesabıma bi baktım ayrı ayrı para çekilmiş. Ne alaka dedim. eğer sizin dediğiniz gibi bir şey ise bankanın sorunu. Bir de iki farklı AVM de nasıl aynı gün karışır hesap. Bekliyoruz bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme var mı hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kez ulaşmaya çalıştım fakat bi sonuç alamayınca şikayetvar sayfasına yazdım. Bugün aradılar. Gayet samimi bir şekilde bütün bilgileri söylediler hocam şöyle yapın bu böyle olacak vs. diye. Çoğu kez sert cevaplar vermeme rağmen gayet yardımcı olma tavrıyla yaklaştılar. Onu ayrıca değerlendireceğim :) sonuç olarak mail adresim üzerinden dilekçe tarzında bi yazı yazıp kendilerine iletmemi istediler. İnternet üzerinden sadece kredi kartının itirazı olduğunu söyledi. Diğer arkadaş yanlış bilgi verdi(artık nasıl şüpheli işlem merkezinde çalışıyorsa bu bilgisizlikle). Birazdan mail atacağım hocam bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slhttnshn61

    Çoğu kez ulaşmaya çalıştım fakat bi sonuç alamayınca şikayetvar sayfasına yazdım. Bugün aradılar. Gayet samimi bir şekilde bütün bilgileri söylediler hocam şöyle yapın bu böyle olacak vs. diye. Çoğu kez sert cevaplar vermeme rağmen gayet yardımcı olma tavrıyla yaklaştılar. Onu ayrıca değerlendireceğim :) sonuç olarak mail adresim üzerinden dilekçe tarzında bi yazı yazıp kendilerine iletmemi istediler. İnternet üzerinden sadece kredi kartının itirazı olduğunu söyledi. Diğer arkadaş yanlış bilgi verdi(artık nasıl şüpheli işlem merkezinde çalışıyorsa bu bilgisizlikle). Birazdan mail atacağım hocam bakalım.
    Şifrenizi bilmeden hiç kimse QR kodla para çekemez..QR kodla para çekmek için mobil uygulamadan sadece internet şifresini girmesi yeterli oluyor ben sürekli QR ile mobil şubeden para çekerim..Dediğim gibi şifrenizi bilen biri yapmış




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.